voltmod Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 H Micromax ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα συσκευή με την ονομασία Canvas Infinity, που διαθέτει οθόνη “Full Vision” (5,7 ιντσών, 720 x 1440 pixels) με αναλογία πλευρών 18:9 (σαν αυτή που διαθέτει για παράδειγμα το LG Q6). Oι ομοιότητες μάλιστα με την οθόνη του LG Q6 δεν σταματούν στην ονομασία ή στην αναλογία πλευρών, αλλά συνεχίζονται και στις στρογγυλεμένες γωνίες. Η ανάλυση βεβαίως είναι αρκετά χαμηλότερη στη συσκευή της Micromax. Tο Canvas Infinity βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 425, που είναι βεβαίως χαμηλότερης δυναμικής από το επίσης μη-εντυπωσιακό Snapdragon 435 SoC που “φοράει” το LG Q6. Στην περίπτωση της συσκευής της Micromax, το SoC συνοδεύεται από 3GB RAM και απλό 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. H κύρια κάμερα του Canvas Infinity βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash και από σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.0 ενώ διαθέτει Phase Detection Autofocus. H εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels και διαθέτει soft flash καθώς και ένα χαρακτηριστικό Real Time Bokeh. H μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 2900mAh. Όσον αφορά στο λογισμικό, βασίζεται στο Android 7.0 Nougat. H συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται αποκλειστικά από το Amazon India την 1η Σεπτεμβρίου με τιμή $155. Site: GSMArena
Retromaniac Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ω ρε γαμώτο. Πάει καθιερώθηκε το 18:9. Καταραμένη Samsung... 5
Drake27 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Είναι της μόδας πλέον,και αφού το ζητάνε οι χρήστες έτσι και οι εταιρείες το βάζουν στης συσκευές τους.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ω ρε γαμώτο. Πάει καθιερώθηκε το 18:9. Καταραμένη Samsung... *LG Το 18:9 δηλαδη 2:1 ειναι της LG, η Sammy εχει παραπλησιο 18.5:9 Και ναι το 2:1 ειναι πολυ πιθανο να αποτελεσει το νεο trend σαν aspect ratio για τα bezel less κινητα..
panira Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 αν ειχε λιγο πιο καλο cpu τοτε θα'ταν ακομη πιο πολυ vfm H αναλυση οθονης δεν με πειραζει πολυ
Agnwstos_X Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Και εταιρεια που δε τη ξερει η μανα της και τα πιο σαπια σπεκς που εχω δει σε κινητο φετος και 155$. Σα ζεστο ψωμακι θα πουλησει...NOT!
freegr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Όντως κι εμένα μου αρέσει πολύ η συσκευή και ίσως είναι το επόμενο κινητό μου. Πρώτα από όλα στο σχεδιασμό έχει μικρά περιθώρια, έχει κομψό φινίρισμα αλλά η οθόνη του μπορεί να μην είναι 1920Χ1080 αλλά είναι πολύ καλύτερη από τις απλές 1200Χ... Τέλος η τιμή του είναι πραγματικά ελκυστική...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα