επισκέπτη Andrew1985 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9;
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9; οτι και να κανεις οτι και να παρεις παλι μετα απο χ διαστημα θα ειναι παλιο.οποτε και το 9 να περιμενεις μετα θα πεις να περιμενεις το 10.το βασικο ειναι τι καλυπτει τις αναγκες σου.δηλαδη πρακτικα τελειως το λεω το να μου δινει ενα κινητο 4 giga ram και το αλλο 6 και η χρηση που κανω ειναι για 2 giga δεν μου λεει κατι.το ιδιο και για την καμερα. 1
telis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Θα αγοράσεις τις διαφορές των δύο κινητών γύρω στα 500 ευρώ (πώληση S8+ και αγορά στου ΝΟΤΕ 8 στην αρχική ληστρική του τιμή). Αν αξιολογείς ότι τόσα αξίζουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σου περισσεύουν τα χρήματα......κάντο.
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9;Διάβασε και κρίναι http://www.doctorandroid.gr/2017/08/samsung-galaxy-note-8.html?m=0 2
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Αφου σε εντυπωσιασε η μνημη ram των 6gb στα 1000ευρω οταν το oneplus5 η και το p10plus στα μισα χρηματα δεν σε κερδισαν να την κανεις την μεταβαση. 1
slk200gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9; εγω δεν πηρα το s8 λογω μη διπλης καμερας κατα πρωτιστα κατα δευτερον ηθελα s pen και καολδεχουμενη τα 6 ram ,ναι ειναι για μενα λογος να παει κανεις στο Note απλα λεω να περιμενω λιγο να πεσει
ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9; εντυπωσιάστηκες μόνο που είδες την διαφήμιση - παρουσίασή από την κάμερα (άντε αυτό το καταπίνω) και άλλα και την ram πως γκίνετε αυτό?
stelios18120 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μην αλλαξεις μια χαρα τουμπανο με τα ολα του ειναι τo s8+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα