Προς το περιεχόμενο

Να αλλάξω το S8+ με το Note 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισκέπτη Andrew1985
Δημοσ.

Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9;

Δημοσ.

Εχω το S8+ blue και ειδα το ΝΟΤΕ 8 χθες και εντυπωσιαστηκα απο την καμερα και την ραμ. Αξίζει αυτή η αλλαγή αφού πουλήσω το S8 + ή να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω το 9;

οτι και να κανεις οτι και να παρεις παλι μετα απο χ διαστημα θα ειναι παλιο.οποτε και το 9 να περιμενεις μετα θα πεις να περιμενεις το 10.το βασικο ειναι τι καλυπτει τις αναγκες σου.δηλαδη πρακτικα τελειως το λεω το να μου δινει ενα κινητο 4 giga ram και το αλλο 6 και η χρηση που κανω ειναι για 2 giga δεν μου λεει κατι.το ιδιο και για την καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα αγοράσεις τις διαφορές των δύο κινητών γύρω στα 500 ευρώ (πώληση S8+ και αγορά στου ΝΟΤΕ 8 στην αρχική ληστρική του τιμή).

Αν αξιολογείς ότι τόσα αξίζουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σου περισσεύουν τα χρήματα......κάντο.

Δημοσ.

Διάβασε και κρίναι http://www.doctorandroid.gr/2017/08/samsung-galaxy-note-8.html?m=0
  • Like 2
Δημοσ.

Αφου σε εντυπωσιασε η μνημη ram των 6gb στα 1000ευρω οταν το oneplus5 η και το p10plus στα μισα χρηματα δεν σε κερδισαν να την κανεις την μεταβαση.

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν πηρα το s8 λογω μη διπλης καμερας κατα πρωτιστα κατα δευτερον ηθελα s pen και καολδεχουμενη τα 6 ram ,ναι ειναι για μενα λογος να παει κανεις στο Note απλα λεω να περιμενω λιγο να πεσει

Δημοσ.

εντυπωσιάστηκες μόνο που είδες την διαφήμιση - παρουσίασή από την κάμερα (άντε αυτό το καταπίνω) και άλλα και την ram πως γκίνετε αυτό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...