Προς το περιεχόμενο

Obd2 bluetooth

mak3don

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την μεγάλη παρέα του ινσομνια

Έχω παραγγείλει το παρακατω προϊόν και είμαι σε αναμονή της παραγγελίας

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00BNO1GYG/ref=mp_s_a_1_16?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1503570965&sr=8-16&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=obd2+bluetooth

https://m.youtube.com/watch?v=WOQLh1iGN60

Το εργαλείο αυτό είναι στην ουσία ένα διαγνωστικό αυτοκινήτου που συνδέεται σε κινητό η υπολογιστή μέσω bluetooth (στο play store υπάρχουν αρκετές εφαρμογές και δωρεάν) και μπορείς να διαβάσεις κωδικούς σφαλμάτων να σβήσεις κωδικούς σφαλμάτων(Δεν το προτείνω χωρίς να γίνει έλεγχος από μηχανικό Εκτός αν είναι κανένα χαζό σφάλμα και τρέχετε στα συνεργεία κάθε βδομάδα να το σβήσετε) Μπορείς να κάνεις μετρήσεις στο όχημα καταναλωση στροφές θέση πεταλούδας θερμοκρασία κινητήρα και πολλά άλλα

Εγώ προσωπικά το πήρα για να βλέπω θερμοκρασία γιατί το αυτοκίνητο μου δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας όμως μου φάνηκε ενδιαφέρον και θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας

Λειτουργεί σε όλα τα αυτοκίνητα μετά το 2000 μιας και η θύρα obd είναι υποχρεωτική για τους κατασκευαστές μετά από αυτό το έτος και στα diesel μετά το 2003

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω εδω και 6 μήνες. Ηδη με αυτο εντοπισα χαλασμενο αισθητηρα θερμοκρασιας και με 12Ε ελυσα το θεμα, στο συνεργειο δεν εβγαλα ακρη με την πρωτη φορα που πηρα.....

• Like 1

Το εχω εδω και 6 μήνες. Ηδη με αυτο εντοπισα χαλασμενο αισθητηρα θερμοκρασιας και με 12Ε ελυσα το θεμα, στο συνεργειο δεν εβγαλα ακρη με την πρωτη φορα που πηρα.....

ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες?

Σε αμάξι >2002 Honda , έχω δοκιμάσει 2 Obd έκδοση 1.5 , 2.1 γράφουν, αγορασμένα απο Ebay.

Ενω συνδέονται κανονικά με το τηλέφωνο , δεν συνδέονται με την Ecu του αυτοκινήτου, Και με αλλαγή στα πρωτόκολλα επικοινωνιάς.

Έλεγα μήπως φταίει η θύρα αλλά τα φωτάκια ανάβουν.

Προγράμματα έχω δοκιμάσει Torque Pro, ScanMaster.

Γνωρίζει κάποιος ή έχει αντιμετωπίσει και σε άλλη μάρκα πρόβληματα επικοινωνίας?

• Moderators

Σε αμάξι >2002 Honda , έχω δοκιμάσει 2 Obd έκδοση 1.5 , 2.1 γράφουν, αγορασμένα απο Ebay.

Ενω συνδέονται κανονικά με το τηλέφωνο , δεν συνδέονται με την Ecu του αυτοκινήτου, Και με αλλαγή στα πρωτόκολλα επικοινωνιάς.

Έλεγα μήπως φταίει η θύρα αλλά τα φωτάκια ανάβουν.

Προγράμματα έχω δοκιμάσει Torque Pro, ScanMaster.

Γνωρίζει κάποιος ή έχει αντιμετωπίσει και σε άλλη μάρκα πρόβληματα επικοινωνίας?

Πρέπει να δεις τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το αμάξι σου και τι υποστηρίζει το obd που έχεις

Πρέπει να δεις τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί το αμάξι σου και τι υποστηρίζει το obd που έχεις

Το Obd γράφει οτι υποστηρίζει το πρωτόκολλο του αυτοκινητου μου, αλλά δεν συνδεεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...