Προς το περιεχόμενο

Ford Fiesta ή Renault Clio με leasing;

morgana27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους!

Επί του σημείου: μετά από 1.000.000 test drives (εντάξει, που λέει ο λόγος...) και απεγνωσμένες ώρες σε web searching, έχω τη δυνατότητα μέσω της εταιρείας όπου εργάζομαι να επιλέξω ανάμεσα στο νέο Ford Fiesta και το γνωστό Renault Clio για εταιρικό αυτοκίνητο μέσω leasing απ΄την εταιρεία Motorlease απ΄την οποία είναι γενικώς πολύ ευχαριστημένοι εδώ.

Ευχαριστημένη θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ με τη δυνατότητα αυτή, αλλά έχω φάει ηλιακή ακτινοβολία όλο το καλοκαίρι και δεν μπορώ να αποφασίσω. Το Clio μου αρέσει περισσότερο αισθητικά, μου κάνει πιο ''γυναικείο'' και μου φάνηκε πανεύκολο. Κάποιοι ψαγμένοι φίλοι μου, όμως, μου λένε πως είναι λάθος να μην πάρω το Fiesta, ένα πιο φρέσκο μοντέλο '17. Σε diesel και τα δύο για να βγαίνουν και τα χιλιόμετρα...

Υπάρχει φως στο τούνελ (της Αττικής οδού);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Το Ρενό είναι πιο οικονομικό σε κατανάλωση ,έχει λιγο πιο μικρό χώρο πισω κ πιο πολλά έξτρα στη βασική έκδοση.Το άλλο πιο καλές επιδόσεις,νομιζω παραπάνω αερόσακους κ χώρους αλλά πάνω κάτω είναι τα ίδια οπότε οποίο νιώθεις πιο άνετο σε εσενα στην οδήγηση κ μετά στην εμφανιση

δεν έχουν άδικο ότι το ένα είναι "φρέσκο" μοντέλο με ότι αυτό συνεπάγεται...αλλά γιατί να μην πάρεις αυτό που σου αρέσει?

επίσης ο κινητήρας του είναι από τους κορυφαίους diesel εκεί έξω και το φοράνε πολλά μοντέλα άλλων κατασκευαστών...

ας ειμαστε λιγακι σοβαροι (και αντικειμενικοι)

ford fiesta..

Eγώ ford ford focus έχω,όλα καλά αλλά καίει το άτιμο..είναι βέβαια κ μοντέλο του 09. Ότι κ να πάρεις βάλε μέσα bluetooth εποικινωνια.Αξιζει κ σε γλιτώνει από προστημα κ από ατυχήματα...

Και κυρίως, ας έχουμε επιχειρήματα.

Καλά λέει, άμα πάρει τον Γάλλο σε τυχόν ζημία θα πλερώσει διπλάσια χρήματα ή και τριπλάσια, ενώ με το Ford ανταλλακτικά βρίσκεις στο μπαμ. Λες να είμαστε χαζοί εμείς στην εταιρία που έχουμε πάνω από 120 Ford;

για εταιρικό αυτοκίνητο μέσω leasing

Καλά λέει, άμα πάρει τον Γάλλο σε τυχόν ζημία θα πλερώσει διπλάσια χρήματα ή και τριπλάσια, ενώ με το Ford ανταλλακτικά βρίσκεις στο μπαμ. Λες να είμαστε χαζοί εμείς στην εταιρία που έχουμε πάνω από 120 Ford;

Ότι νάναι

• Like 2

Αυτός που επισήμανε την ασχετοσύνη σου. Όταν παίρνεις αυτοκίνητο με leasing, τυχόν ζημιές δεν τις χρεώνεσαι εσύ.

Ζονκ έχασες... Εχεις μόνο 1 απαλλαγή τον χρόνο μικρε μου, τα υπόλοιπα Τ πλερώνεις εσύ!!!

Αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά; Χαχαχα...

Σιγά μην σε αφήσει η κάθε εταιρία να διαλύσεις το αυτοκίνητο της.

Σαν τα μάτια μου το προσέχω το φιέστα

Το 1.500 μοτέρ είναι διαμαντάκι πάντως και το φοράνε Ρενό-Νισσάν-Μερσεντές, στην έκδοση με τα 110 αλογάκια είναι πολύ ευχάριστο και ταξιδεύει και άνετα με το 6άρι σασμάν.

Προσωπικά θα επέλεγα Clio, μου αρέσει περισσότερο και υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα 5 (από 3) έτη, οπότε μια χαρά επιλογή είναι. Α και για τα αντ/κα, με το πέρας της εγγύησης, αν χρειαστεί κάτι, άνετα βρίσκεις και σε λογικές τιμές εκτός αντ/πειας, ειδικά αν μιλάμε για Αθήνα.

Ζονκ έχασες... Εχεις μόνο 1 απαλλαγή τον χρόνο μικρε μου, τα υπόλοιπα Τ πλερώνεις εσύ!!!

Αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά; Χαχαχα...

Σιγά μην σε αφήσει η κάθε εταιρία να διαλύσεις το αυτοκίνητο της.

Σαν τα μάτια μου το προσέχω το φιέστα

Είσαι πολύ στενόμυαλος τελικά. Ζημιά δεν είναι μόνο αν τρακάρεις το αυτοκίνητο με δική σου υπαιτιότητα(που και σε αυτή τη περίπτωση όπως είπες και εσύ δεν πληρώνεις, φτάνει να μην γίνεται συνέχεια), ζημιά παθαίνει και όταν σε τρακάρει άλλος(δεν πληρώνεις), ζημιά είναι και η βλάβη(επίσης δεν πληρώνεις).

• Like 1

Είσαι πολύ στενόμυαλος τελικά. Ζημιά δεν είναι μόνο αν τρακάρεις το αυτοκίνητο με δική σου υπαιτιότητα(που και σε αυτή τη περίπτωση όπως είπες και εσύ δεν πληρώνεις, φτάνει να μην γίνεται συνέχεια), ζημιά παθαίνει και όταν σε τρακάρει άλλος(δεν πληρώνεις), ζημιά είναι και η βλάβη(επίσης δεν πληρώνεις).

Καλά καλα Αντε Καληνύχτα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...