georgepppo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Που κολλάει το αμάξι με το pc ? Ανάλογα τις ανάγκες σου (η την κ@υλα σου) επιλέγεις και το ένα και το άλλο ... Δεν έχουν καμμία σχέση όσο αναφορά την αξία τους ... Με βάση τα λεγόμενά σου πάντως πρέπει να πουλήσω το τωρινό αμάξι και να πάρω ένα audi rs3 sedan <3 .... Ontopic : Από τα υπολοιπα gaming laptop της αγοράς είναι λίγο αδιάφορο νομίζω ... o forgotten ανέφερε ότι κάνει όσο ένα αμάξι , εγώ απλά λέω ότι αν έχεις λάπτοπ στα 3000 δεν θα έχεις αμάξι με ίδια αξία, τώρα αν εσύ κυκλοφορείς με πατίνι και έχεις render farm στο σπίτι δεν να λέει απλά το λέω σαν μια κλίμακα αγοραστικής δύναμης δεν πάει να πει ότι ντε και καλά έτσι θα γίνει. αν διαβαζες και τι εγραψα περαιτερω θα ανακαλυπτες οτι με λαπτοπ σχεδον 2 χιλιαρικα που εχει θεματα γενικα η μαμα εταιρια κανει την παπια και τα οποια αντιμετωπιζουν οχι ενα ή δυο λαπτοπ αλλα όλη η σειρά. το ότι βγήκε μια παρτίδα με κακά lan και στα καλύτερα σπίτια μπορεί να γίνει,ο κατασκευαστής θα πάρει την lan απο realtek, τον επεξεργαστή απο intel κλπ κλπ φτάνει πάνω απο 50 προμηθευτές για να το κάνει λάπτοπ στο τέλος ε άμα του ξεφύγει και κάτι δεν κάνει το λάπτοπ κακής ποιότητας.
forgotten Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 o forgotten ανέφερε ότι κάνει όσο ένα αμάξι , εγώ απλά λέω ότι αν έχεις λάπτοπ στα 3000 δεν θα έχεις αμάξι με ίδια αξία, τώρα αν εσύ κυκλοφορείς με πατίνι και έχεις render farm στο σπίτι δεν να λέει απλά το λέω σαν μια κλίμακα αγοραστικής δύναμης δεν πάει να πει ότι ντε και καλά έτσι θα γίνει. το ότι βγήκε μια παρτίδα με κακά lan και στα καλύτερα σπίτια μπορεί να γίνει,ο κατασκευαστής θα πάρει την lan απο realtek, τον επεξεργαστή απο intel κλπ κλπ φτάνει πάνω απο 50 προμηθευτές για να το κάνει λάπτοπ στο τέλος ε άμα του ξεφύγει και κάτι δεν κάνει το λάπτοπ κακής ποιότητας. θα θελα να σε δω να σκας 2 χιλιαρικα και να χει το λαπτοπ θεματα να δουμε τι θα λες , και οχι δεν ειναι η λαν με προβλημα αλλα η μπαταρια, αλλα ξερω οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει. και το οτι ακομα εμμενεις οτι εχεις δικαιο με ξεπερνα ,δλδ αν καποιος ειναι graphics design και χρειαζεται καλο λαπτοπ για δουλεια σημαινει οτι πρεπει να σκασει και 40 χιλιαδες για αυτοκινητο γιατι δεν γινεται να αγορασει λαπτοπ τετοιας αξιας? πραγματι απορω , μαθε αν εχεις λαθος να το παραδεχεσαι οχι να βγαινεις και απο πανω
georgepppo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 θα θελα να σε δω να σκας 2 χιλιαρικα και να χει το λαπτοπ θεματα να δουμε τι θα λες , και οχι δεν ειναι η λαν με προβλημα αλλα η μπαταρια, αλλα ξερω οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει. και το οτι ακομα εμμενεις οτι εχεις δικαιο με ξεπερνα ,δλδ αν καποιος ειναι graphics design και χρειαζεται καλο λαπτοπ για δουλεια σημαινει οτι πρεπει να σκασει και 40 χιλιαδες για αυτοκινητο γιατι δεν γινεται να αγορασει λαπτοπ τετοιας αξιας? πραγματι απορω , μαθε αν εχεις λαθος να το παραδεχεσαι οχι να βγαινεις και απο πανω βρε αγορίνα δεν είπα ντε και καλά ότι θα έχεις και ακριβό αμάξι , δεν καταλαβαίνεις απλά ελληνικά τα λέω απλά συνήθως όταν είσαι σε μια οικονομική κατάσταση Α θα πάρεις λάπτοπ αξίας Α αν είσαι σε κατάσταση Β θα πάρεις Β απλά τα πράγματα, δεν έχει να κάνει με το αμάξι απλά εσύ λες ότι κάνει όσο ένα αμάξι και σε αυτό είσαι λάθος για τον εξής λόγο του ότι αυτός που έχει αμάξι 3 χιλιάρικα συνήθως δεν θα πάρει λάπτοπ στα ίδια λεφτά όχι οτι ντε και καλά θα έχει gtr. και λάθος που είμαι στο ότι πιστεύω στο ότι ο πολύς ο κόσμος (με εξαιρέσεις βέβαια) δεν λειτουργεί κάπως έτσι ? δηλαδή όποιος έχει laptop των 3000 τι όλοι τους φτωχαδάκια είναι ? επίσης αν διαβάσεις πιο πάνω λέω για αρχιτέκτονα με δυνατό pc που ξέρω και φτηνό σχετικά αμάξι. απο την στιγμή που έχει θέμα έπρεπε να το πας πίσω και να στο αλλάξουν και απο την στιγμή που το ξέρεις κυνηγάς το θέμα και παίρνεις απο το κατάστημα άλλο laptop ίδιων χαρακτηριστικών άλλης εταιρείας, νόμος αν βγει ελλατωματική παρτίδα αυτό οφείλουν να κάνουν τα καταστήματα ΝΟΜΟΣ και μετά αυτοί κυνηγάνε την μαμά εταιρία και πάει λέγοντας. αν μου χάλαγε λάπτοπ 2000 αυτό θα έκανα, το έχω πάθει και με ένα sony ericcson j κάτι μοντέλο της αδερφής μου που το πήγαμε 2 φορές πίσω στο mediamarkt και στο τέλος μας δώσανε άλλο μοντέλο με συνοπτικές διαδικασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα