atropa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δηλαδή όταν ταξιδεύεις για ΔΟΥΛΕΙΑ προλαβαίνεις να παίξεις; εγώ γιατί όταν ταξιδεύω για δουλειά οριακά προλαβαίνω να κοιμηθώ; εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.
Pokemon640 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αυτή την ειλικρινή απορία έχω και γω. Σε τί κοινό στοχεύουν τα gayming laptop, τί ανάγκες καλύπτουν? Στοχεύουν σε εμάς τους gaymers που ανεβάζουμε gayming video 1
ff7lucas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 σε λιγο αντι για αυτοκινητο θα παιρνουμε λαπτοπ... μετα την ασχημη εμπειρια μου με asus ποτε ξανα λαπτοπ πανω απο 1000 ευρω. μπορεις να πεις την εμπειρια σου παρακαλω γιατι ημουν ετοιμος να αγορασω ενα αυτες τις ημερες μιας και ο σταθερος μου κανει σαν φορτηγο απο τους ανεμιστηρες, αλλα φρεναρα λιγο για να αλλαξω πρωτα ανεμιστηρες οταν βρω χρονο να δω μηπως και ηρεμησει αλλιως θα αγορασω ενα λαπτοπ για να ησυχασω.
forgotten Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 πηρα ενα asus gaming 1700 ευρω με 1070, ειχε battery drain ενω ηταν στο ρευμα και μια μερα δεν αναψε,το στειλα service αλλαξανε τροφοδοτικο και τπτ αλλο δεν εκαναν και αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα ακομα.απο το φορουμ τους ειδα οτι πολυ μεγαλο ποσοστο των ιδιων λαπτοπ εχει το ιδιο θεμα και η asus δεν κανει τπτ.
georgepppo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 σε λιγο αντι για αυτοκινητο θα παιρνουμε λαπτοπ... μετα την ασχημη εμπειρια μου με asus ποτε ξανα λαπτοπ πανω απο 1000 ευρω. καταλαβαίνεις πως ένα τέτοιο pricerange δεν είναι για μας έτσι ? και πως όταν ο άλλος δώσει 3000 για λάπτοπ θα έχει αμάξι 60000? αντιλαμβάνεσαι πως τα πάντα έχουν κλίμακα χρημάτων που διαθέτει ο καθένας η η νοημοσύνη κάποιων δεν το φτάνει αυτό εδω μέσα.
Nikolo1991 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Κάτοχος omen 15 early 2017. Πολύ καλές επιδόσεις σε παιχνιδια (7700HQ+1050Ti) αλλά μέχρι εκεί. 3 φορές επίσκευη, όπου την πρώτη ήταν αντικατάσταση και οι αλλες δυο εγιναν απανωτα γιατι ναι μεν αντικατεστησαν τα εξαρτήματα, αλλά ήταν και τα νεα ελαττωματικά. Γενικά θα έλεγα όχι για HP Omen είτε κάνει 1000 είτε 3000. Δυνατά και όμορφα, αλλά ζημιάρικα...κάτι σαν την Alfa Romeo ένα πράγμα.
forgotten Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 καταλαβαίνεις πως ένα τέτοιο pricerange δεν είναι για μας έτσι ? και πως όταν ο άλλος δώσει 3000 για λάπτοπ θα έχει αμάξι 60000? αντιλαμβάνεσαι πως τα πάντα έχουν κλίμακα χρημάτων που διαθέτει ο καθένας η η νοημοσύνη κάποιων δεν το φτάνει αυτό εδω μέσα. προσεχε τους τονους σου ,μια χαρα λαπτοπ των 1700 εχω και δεν εχω αυτοκινητο των 60 000 . οταν εγραψα οτι εγραψα το εννοουσα και το εννοω οτι δεν αξιζει κανενα λαπτοπ τοσο ποσο.Μια χαρα εισοδημα μπορει να εχει κανεις και αρκετα ηλεκτρονικα αλλα να εχει και επιγνωση του τι αγοραζει.... και μια χαρα κριτικη ασκησα. Το οτι καποιος περνει λαπτοπ των 3000 δεν μου λεει και κατι...
panagio11p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Και που να δουν μερικοί εκείνο το predator που έκανε 9K (αν θυμάμαι καλά)...
logistoulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 καταλαβαίνεις πως ένα τέτοιο pricerange δεν είναι για μας έτσι ? και πως όταν ο άλλος δώσει 3000 για λάπτοπ θα έχει αμάξι 60000? αντιλαμβάνεσαι πως τα πάντα έχουν κλίμακα χρημάτων που διαθέτει ο καθένας η η νοημοσύνη κάποιων δεν το φτάνει αυτό εδω μέσα. Επίσης γίνεται να έχεις αυτοκίνητο των 60Κ και λάπτοπ του 500αρικου αν δε χρειάζεσαι κάτι καλύτερο.. Δεν πάνε όλα στη ζωή "πακέτο" 1
Qra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αν τολμούσαν οι εταιρείες να δημοσιοποιούν τις πωλήσεις στα προϊόντα τους θα λύνονταν οι απορίες και οι παρεξηγήσεις περί όνου σκιάς. 1
Skylined Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Κάτοχος gaming laptop εδώ. Ταξιδεύω συχνά λόγο δουλειάς, οπότε το gaming laptop είναι μονόδρομος! Αυτό είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω και λογικά η μοναδική περίπτωση που είναι πραγματικά χρήσιμα τα gaming laptop, για όσους κάνουν συχνές μετακινήσεις
nikoslion Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 σε λιγο αντι για αυτοκινητο θα παιρνουμε λαπτοπ... μετα την ασχημη εμπειρια μου με asus ποτε ξανα λαπτοπ πανω απο 1000 ευρω. Ασεεεε... τοσα λεφτα και εχει θεμα με το ethernet.. οποτε του καβλωσει παιζει... ενω το αλλο ασους των 600 ευρω μια χαρα ειναι....
georgepppo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 προσεχε τους τονους σου ,μια χαρα λαπτοπ των 1700 εχω και δεν εχω αυτοκινητο των 60 000 . οταν εγραψα οτι εγραψα το εννοουσα και το εννοω οτι δεν αξιζει κανενα λαπτοπ τοσο ποσο.Μια χαρα εισοδημα μπορει να εχει κανεις και αρκετα ηλεκτρονικα αλλα να εχει και επιγνωση του τι αγοραζει.... και μια χαρα κριτικη ασκησα. Το οτι καποιος περνει λαπτοπ των 3000 δεν μου λεει και κατι... εγώ έχω λάπτοπ με petium των 300 ευρώ με μια αναβάθμιση σε ssd που το είχα στην σχολή και αργότερα στην δουλειά έφτιαχνα και σχέδια,δεν θα αγόραζα ποτέ λάπτοπ στα 3000 αλλά ξέρω ότι σε κάποιους στοχεύει , προφανώς όχι σε σένα και σε μένα αλλά σε κάποιον που έχει τα φράγκα και όσο για το ότι παίρνεις αμάξι σιγά πόσα θες να σου βρω στο car με 500 ευρώ? όσο έχει ένας intel 6 core και μετά....... το ότι παίρνει κάποιος λάπτοπ των 3000 σημαίνει ότι έχει τα φράγκα να το κάνει και προφανώς δεν θα έχει αμάξι στα ίδια λεφτά.... Επίσης γίνεται να έχεις αυτοκίνητο των 60Κ και λάπτοπ του 500αρικου αν δε χρειάζεσαι κάτι καλύτερο.. Δεν πάνε όλα στη ζωή "πακέτο" ξέρω άτομο αρχιτέκτονα που έχει pc 5000 για σχεδίαση σε 3ds max και αμάξι σμαρτάκι που ίσως κάνει και λιγότερο...... αυτό που εννοώ είναι πως όταν κάποιος δώσει 3000 για pc ως κατά 99% θα έχει και μια οικονομική άνεση της τάξης του να έχει αμάξι 60000 πλην εξαιρέσεων που το πήραν για δουλειά και μόνο και ήταν μονόδρομος.
ChrisAttart Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Που κολλάει το αμάξι με το pc ? Ανάλογα τις ανάγκες σου (η την κ@υλα σου) επιλέγεις και το ένα και το άλλο ... Δεν έχουν καμμία σχέση όσο αναφορά την αξία τους ... Με βάση τα λεγόμενά σου πάντως πρέπει να πουλήσω το τωρινό αμάξι και να πάρω ένα audi rs3 sedan <3 .... Ontopic : Από τα υπολοιπα gaming laptop της αγοράς είναι λίγο αδιάφορο νομίζω ...
forgotten Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ασεεεε... τοσα λεφτα και εχει θεμα με το ethernet.. οποτε του καβλωσει παιζει... ενω το αλλο ασους των 600 ευρω μια χαρα ειναι.... αν διαβαζες και τι εγραψα περαιτερω θα ανακαλυπτες οτι με λαπτοπ σχεδον 2 χιλιαρικα που εχει θεματα γενικα η μαμα εταιρια κανει την παπια και τα οποια αντιμετωπιζουν οχι ενα ή δυο λαπτοπ αλλα όλη η σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα