Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η HP αποκάλυψε τον πρώτο της φορητό υπολογιστή Omen X Laptop, ο οποίος απευθύνεται σε gamers που επιθυμούν να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους με υψηλή ποιότητα απεικόνισης και με υψηλά framerates.

To 17άρι Omen X Laptop διαθέτει σύστημα ψύξης με vapor chamber και υψηλής απόδοσης ανεμιστήρες, ώστε ο χρήστης του, εφόσον το επιθυμεί να μπορεί να υπερχρονίσει τόσο τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή Intel Core i7 που ενσωματώνει, όσο και τη μνήμη του συστήματος ενώ μπορεί να το παραγγείλει με διάφορους εργοστασιακά υπερχρονισμένους επεξεργαστές γραφικών, όπως με GeForce GTX 1080 της Nvidia που είναι κορυφαία επιλογή.

Μέσω ενός αφαιρούμενου πάνελ, ο χρήστης έχει πρόσβαση τόσο στη RAM και στο storage όσο και σε άλλα user-replaceable τμήματα. Επίσης διαθέτει και φωτιζόμενο –per-key RGB lighting- μηχανικό πληκτρολόγιο που υποστηρίζει προγραμματιζόμενα macros.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσον αφορά στην οθόνη, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πάνελ ανάλυσης 1080 x 1920 pixels στα 120Hz και με G-Sync και σε ανάλυσης 4K, ανάλογα τι είναι σπουδαιότερο για εσάς, τα frame rates ή το pixel density. Το Omen X Laptop διαθέτει υποστήριξη DTS Headphone για simulated surround sound, ηχεία που έχει επιμεληθεί η Bang & Olufsen, δυνατότητα RAID 0 για ταχύτερο storage, δύο Thunderbolt 3 connectors κ.ά.

Ο φορητός υπολογιστής της HP πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο με τιμή περίπου €2799.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Engadget

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό με τα gaming Laptop ειλικρινά με παραξενεύει...όταν (μάλλον ποτέ) παίζω θέλω την άπλα μου...όσο πιο μεγάλη οθόνη τόσο καλύτερα...και φυσικά ποντίκι πληκτρολογιο άνετα να τα κινώ όπως θέλω...

Δημοσ.

σε λιγο αντι για αυτοκινητο θα παιρνουμε λαπτοπ...

μετα την ασχημη εμπειρια μου με asus ποτε ξανα λαπτοπ πανω απο 1000 ευρω.

Δημοσ.

Αυτό με τα gaming Laptop ειλικρινά με παραξενεύει...όταν (μάλλον ποτέ) παίζω θέλω την άπλα μου...όσο πιο μεγάλη οθόνη τόσο καλύτερα...και φυσικά ποντίκι πληκτρολογιο άνετα να τα κινώ όπως θέλω...

μα είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις την Σταχτοπούτα ... Κόναν !!!

Το Laptop ,όπως το tablet και το smartphone, προορίζονται για συγκεκριμένη χρήση και τρόπο ζωής.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή την ειλικρινή απορία έχω και γω. Σε τί κοινό στοχεύουν τα gayming laptop, τί ανάγκες καλύπτουν? 

Κάτοχος gaming laptop εδώ. Ταξιδεύω συχνά λόγο δουλειάς, οπότε το gaming laptop είναι μονόδρομος!

Δημοσ.

Όλα καλά και υπέροχα, αλλά να παίζω σε 17'' αφού έχω πληρώσει 3000€;  .....

Επειδή έχεις ήδη φτιάξει ανάλογης τιμής σταθερό setup, οπότε θες και ένα φορητό

• Like 1
Δημοσ.

αυτήν την στιγμή υπάρχει laptop με 2 1080 σε sli απο ότι εχω καταλάβει αυτού του είδους τα προϊόντα απευθύνονται σε πορτοφόλια που απλα δεν τους ενδιαφερθεί η τιμη απλα θέλουν το καλύτερο και η εκάστοτε εταιρείες τα βγάζουν για εντυπωσιασμό , η χρηστικότητα

του τωρα απλα Σπίτι το συνδέεις στο gaming monitor και στά αλλά gaming περιφερειακά και voila gaming rig και όταν πας Ταξίδι η πας σε ενα φίλο το φορτώνεις στην τσάντα

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος gaming laptop εδώ. Ταξιδεύω συχνά λόγο δουλειάς, οπότε το gaming laptop είναι μονόδρομος!

δηλαδή όταν ταξιδεύεις για ΔΟΥΛΕΙΑ προλαβαίνεις να παίξεις; εγώ γιατί όταν ταξιδεύω για δουλειά οριακά προλαβαίνω να κοιμηθώ; 

Δημοσ.

Άμα έχεις σταθερό, είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστείς και φορητό, άμα όμως έχεις καλό φορητό το μόνο που μπορεί να χρειαστείς είναι μια εξωτερικη οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...