iex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έχω απο χθες το βράδυ πρόβλημα με την οθόνη μου όπως θα δείτε και στις φώτος. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν γνωρίζετε που ακριβώς εντοπίζετε το πρόβλημα ή αν φταίει κάποιο εξάρτημα συγκεκριμένο. Επιπλέον να δώσω λίγες πληροφορίες, η "μαμά" οθόνη έχει αντικατασταθεί της απο μια ΟΕΜ, και το πρόβλημα προέκυψε έπειτα απο μια (συνηθισμένη - συχνή - κλασσική) τούμπα εντός αυτοκινήτου. HOT TIP.! 1. όταν το πιέζω δυνατα απο το πίσω μέρος της οθόνης δείχνει στιγμιαία και στην συνέχεια "κολλάει", υπάρχει περίπτωση ακόμα και να δουλέυει για όσο ασκώ έντονη πιεση στο πλαίσιο. 2. και όταν ασκώ πίεση απο μπροστά στο blazer στο επάνω μέρος της οθόνης μπορεί να λάβω εικόνα που χάνετε στην συνέχεια. 3. η αφή λειτουργεί ακόμα και σε αυτή την κατάσταση με την οθόνη όπως φαίνεται στις φώτος. Η όποια βοήθεια σας πιστέψε με είναι υπερπολύτιμη! Ευχαριστώ πολύ.
Zenor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! Από αυτά που περιγράφεις μάλλον δεν είναι οθόνη αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο βήμα είναι να δοκιμαστεί άλλη.
pitogyrakaisoutzoukakia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Υπαρχει περιπτωση να εχει βγει απλα ο κονεκτορας της οθονης
iex Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, άλλαξα οθόνη τελικά.. και όλα ΟΚ.΄Αλλωστε απο ένα σημείο και μετά δεν είχα "εικόνα" ακόμα και αν το πίεζα, όπως είχα αρχικά αναφέρει.Έχω όμως 2 οθόνες πλέον μια αυτή που δουλευει το touch και την αυθεντική του σπασμένη με πρόβλημα στο touch και στην lcd. Θα μπορούσα άραγε να κάνω κανα "πάντρεμα"; ώστε να έχω μία πλήρως λειτουργική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα