Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι με 162 πουλανε πολλα μαγαζια το global που γραφει global με κοκκινα γραμματα οπως το δικο μου ασχετα αν το δικο μου ειναι απο τον Kωτσοβολο με 2 ετη εγγυηση infoquest

Προσεξε εκτος απο την Wind πλεον την 800 την δουλευει και η Voda και εχω ακουσει πως ισως παει και η Cosmote εκει για το VoLTE

Μπορεις να δωσεις info,ωστε να μην παιρνω τηλ ενα ενα τα καταστηματα στο σκρουτζ;

(ενδιαφερεται ενας γνωστος μου)

Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις info,ωστε να μην παιρνω τηλ ενα ενα τα καταστηματα στο σκρουτζ;

(ενδιαφερεται ενας γνωστος μου)

Μαλλον δεν τα γλυτωνεις τα τηλεφωνα αλλα μπορεις να ρωτησεις στο myphone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880&page=396

Εγω ψαχνω για το επομενο κινητο μου με B20 αλλα πανω απο 6 ιντσες γιατι αυτο μου ειναι μικρο, ηδη εχω βρει να δωσω το δικο μου για 160 ευρω.

Δημοσ.

την b20 μπαντα την χρειαζεσαι μονο για την wind k μονο για επαρχια ,εν τω μεταξυ οι περισσοτεροι φευγουν απο wind λογω κακου δικτυου

Δημοσ.

την b20 μπαντα την χρειαζεσαι μονο για την wind k μονο για επαρχια ,εν τω μεταξυ οι περισσοτεροι φευγουν απο wind λογω κακου δικτυου

Όλοι σιγά σιγά πάνε σε 800, που ζεις;

Ήξερε τι έκανε η wind.

Δημοσ.

Μαλλον δεν τα γλυτωνεις τα τηλεφωνα αλλα μπορεις να ρωτησεις στο myphone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880&page=396

Εγω ψαχνω για το επομενο κινητο μου με B20 αλλα πανω απο 6 ιντσες γιατι αυτο μου ειναι μικρο, ηδη εχω βρει να δωσω το δικο μου για 160 ευρω.

Το ιδανικό για εσένα όπως και για μενα είναι mi max 2 το οποίο παίζει πλέον στα 230€ μαζί με τριγωνική.

Το παρήγγειλα και το περιμένω από aliexpress με dhl χωρίς τελωνείο από Κίνα!!

Υ.Γ. Δεν έχει Β20 αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θέμα εδώ στην Κρήτη που βρίσκομαι!!

Δημοσ.

Το ιδανικό για εσένα όπως και για μενα είναι mi max 2 το οποίο παίζει πλέον στα 230€ μαζί με τριγωνική.

Το παρήγγειλα και το περιμένω από aliexpress με dhl χωρίς τελωνείο από Κίνα!!

Υ.Γ. Δεν έχει Β20 αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θέμα εδώ στην Κρήτη που βρίσκομαι!!

Εγω με την Wind εχω μεγαλο προβλημα και εδω Αθηνα και στο εξοχικο, εχω βρεθει στα ιδια σημεια κια με Β20 κινητο και χωρις.

Δημοσ.

Αυτο πλεον ειναι ξεπερασμενο. Η vodafone για παράδειγμα Θεσσαλονικη και Χαλκιδικη εχει πολυ 800 καθως με το που πηρα κινητο με την μπαντα πιάνω 4g εκει που επιανα E.

Και cosmote σε επαρχια πιανω 4g ενω πριν H.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...