Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VNP - 139€: https://www.vnp.gr/kinita-tilefona/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32gb-snapdragon-eng-menu-clone.html  (Ελληνικό μενού)

Skroutz - 170€ και πάνω: https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html

Ένα από τα πιο value for money κινητά σε αρκετά καλή τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η προσφορά, απλώς την βρήκα.

*Το κατάστημα δεν δέχεται αντικαταβολή!

• Like 1
Δημοσ.

4. Με αντικαταβολή (έως 300 ευρώ). Η αντικαταβολή δεν ισχύει για τον Αύγουστο 2017

* Για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή, το ίδιο ισχύει και για παραγγελίες άνω του ενός τεμαχίου.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι safe ειναι αυτο? Για ποιο λογο να μην δεχεσαι αντικαταβολη?

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το μαγαζί το ξέρω χρόνια με φυσική παρουσία στην Αγία Παρασκευή.

Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί απλά ενημερώνω οτι όντως υπάρχει το μαγαζί.

Τώρα φαντάζομαι πως αν ηταν λαθος θα το είχανε πάρει χαμπάρι τόση ώρα.

Για την αντικαταβολή οντως ειναι περίεργο. Τι τους ενοχλεί δηλαδη να πληρώσεις στον courier?

Δημοσ.

Το πηραν γραμμη , το λινκ δεν σε βγαζει πια στο κινητο αλλα σε γενικη σελιδα με τα xiaomi.  :ph34r:

Ακυρο με φιλτρο αλλαζει κανονικα και υπαρχει.

Δημοσ.

Στο λινκ γράφει τη λέξη "clone". Παίζει να είναι κινεζιά Xiaomi? o.O?

Χαχααχααα.....

Λίγο περίεργο όντως.

Με ψήνει το κινητό αλλά η εγγύηση ένα χρόνο VPN σημαίνει ότι αν μπλέξεις σε ελλατωματικό...πιθανότατα έμπλεξες.

Κάτι ακόμη. Σε όλα τα Xiaomi έχει αναλυτικές περιγραφές, με πολύ μπλα-μπλα, όμορφα δομημένες. Σε αυτό είναι λες και το κανε αγγαρεία:

Οθόνη: 5.5", RAM: 3 GB, Κάμερα: 13 MP, Δίκτυο: 4G, Πυρήνες CPU: 8, SIM: Dual, Μπαταρία: 4100 mAh

12 μήνες εγγύηση VNP

Δημοσ.

Με πήραν τηλ. Το γκρι εξαντλήθηκε αλλά μου κράτησαν το γαλαζοπρασινο.

Η παραγγελία θα προχωρήσει κανονικά.

Αγορά με κάρτα.

Το clone δεν σημαίνει κάτι που να μας ενδιαφέρει.

Η συσκευή είναι η κινεζική εκδοση χωρίς την 800άρα.

Λενε τα φερνουν απο αγγλια και οτι ερχονται απευθείας από την xiaomi απείραχτα.

Δημοσ.

VNP - 139€: https://www.vnp.gr/kinita-tilefona/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-32gb-snapdragon-eng-menu-clone.html  (Ελληνικό μενού)

Skroutz - 170€ και πάνω: https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html

Ένα από τα πιο value for money κινητά σε αρκετά καλή τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει η προσφορά, απλώς την βρήκα.

*Το κατάστημα δεν δέχεται αντικαταβολή!

Δεν υπαρχει πλεον αλλα αν ηταν το κανονικο 4X που γραφει και στο κουτι ενα μεγαλο 4Χ τοτε δεν εχει την B20 800

Με πήραν τηλ. Το γκρι εξαντλήθηκε αλλά μου κράτησαν το γαλαζοπρασινο.

Η παραγγελία θα προχωρήσει κανονικά.

Αγορά με κάρτα.

Το clone δεν σημαίνει κάτι που να μας ενδιαφέρει.

Η συσκευή είναι η κινεζική εκδοση χωρίς την 800άρα.

Λενε τα φερνουν απο αγγλια και οτι ερχονται απευθείας από την xiaomi απείραχτα.

Γιατι δεν εδωσες 20-25 παραπανω να παρεις το global και σε οτι χρωμα θελεις;

Δημοσ.

εννοεις σκετο "σε οτι χρωμα θελεις"

ολα τα αλλα στο skrourz (εκτως απο τα επισημα μεσω της αντιπροσωπειας που κανουν 230) ειναι ακριβως αυτο που εχει και το μαγαζι αυτο.

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα το μαυρο, αλλα δεν θα κατσω να σκασω αφου θα το παρω ουσιαστικα στα ιδια λεφτα απο ελλαδα χωρις φοβο τελωνιου κλπ απλα σε αλλο χρωμα.

επισης εγω προσωπικα προτιμω που ειναι χωρις την 800αρα διοτι θα μπορω να βρισκω πιο ευκολα ανταλακτικα.

Δημοσ.

εννοεις σκετο "σε οτι χρωμα θελεις"

ολα τα αλλα στο skrourz (εκτως απο τα επισημα μεσω της αντιπροσωπειας που κανουν 230) ειναι ακριβως αυτο που εχει και το μαγαζι αυτο.

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα το μαυρο, αλλα δεν θα κατσω να σκασω αφου θα το παρω ουσιαστικα στα ιδια λεφτα απο ελλαδα χωρις φοβο τελωνιου κλπ απλα σε αλλο χρωμα.

επισης εγω προσωπικα προτιμω που ειναι χωρις την 800αρα διοτι θα μπορω να βρισκω πιο ευκολα ανταλακτικα.

Οχι με 162 πουλανε πολλα μαγαζια το global που γραφει global με κοκκινα γραμματα οπως το δικο μου ασχετα αν το δικο μου ειναι απο τον Kωτσοβολο με 2 ετη εγγυηση infoquest

Προσεξε εκτος απο την Wind πλεον την 800 την δουλευει και η Voda και εχω ακουσει πως ισως παει και η Cosmote εκει για το VoLTE

Δημοσίευση 22 Αύγουστος 2017 - 09:31 μμ

Εδω στο Περιστερι πάντως σε φιλικο σπιτι εγω με το  global xiaomi note 4 εχω κανονικα 4G με wind σε αντιθεση ενας φιλος με το redmi note 2 δεν έχει ουτε 2G  παλι με wind αρα το προβλημα δεν ειναι μονο στα χωρια.

Πέρυσι με ενα letv X800 στους αγιους Θεοδωρους ειχαν σπασει τα νευρα μου δεν μπορουσα να δω σελιδα.

Εχω διαβασει οτι πλεον την 800αρα την δουλευει και η voda και πως μαλλον θα παει και η cosmote σε αυτη για το VoLTE

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...