Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό είναι να του πεις ακριβώς τι κάνεις όταν βγάζει το πρόβλημα

πες του να δοκιμάσει και λίγο στρετς στην οθόνη

Απλά τον μετακινώ. Πραγματικά δεν κάνω τπτ άλλο και αυτο του ειπα, αλλά δεν έβγαλε θέμα σε αυτον. Θα πάω να το πάρω την Δευτέρα και ελπίζω να μην το ξαναεμφανισει και σε μένα... Τι να πω... Πρώτη φορά μου συμβάινει να βγάζει πρόβλημα σε μενα και στον τεχνικό να ειναι κομπλέ...

Δημοσ.

Απλά τον μετακινώ. Πραγματικά δεν κάνω τπτ άλλο και αυτο του ειπα, αλλά δεν έβγαλε θέμα σε αυτον. Θα πάω να το πάρω την Δευτέρα και ελπίζω να μην το ξαναεμφανισει και σε μένα... Τι να πω... Πρώτη φορά μου συμβάινει να βγάζει πρόβλημα σε μενα και στον τεχνικό να ειναι κομπλέ...

Μην σκας δεν είναι τόσο σπάνιο να μην βγάζει θέμα στον τεχνικό.

Εαν έχει χρόνο κάτσε να το δείτε λίγο μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού δεν εμφάνισε πρόβλημα στον Τεχνικό και για καμιά βδομάδα έτρεχε μια χαρά, άρχισε και πάλι να παγώνει η οθόνη (τελικά παγώνει και ο ήχος μαζί). Επίσης, μια φορά πμου έβγαλε την παρακάτω οθόνη. Απ' οτι λεει ειναι θέμα RAM, αλλά με 4GB RAM και με τα μονα προγράμματα που ετρεχα εκεινη την στιγμή ειναι το Chrome, antivirus, skype, viber, dropbox μου κανει υπερβολικό.

post-314403-0-17731500-1504522118_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν δοκιμάζεις κάτι άλλο εκτός του chrome?

και με monzila μου το έχει κανει και χωρίς καν να εχω ανοικτό κάποιο browser. πχ χθες μου κόλλησε ενω ανοιγε με το που το κουνησα λιγο

post-314403-0-10813500-1504615366_thumb.jpg

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ήταν θέμα Μητρικής. Απ' ότι μου είπε ο τεχνικός είχαν φύγει κομμάτια, είχε σπάσει με αποτέλεσμα να κάνει βραχυκύκλωμα και να παγώνει η οθόνη... €80 θα μου φύγουν αλλά νομίζω αξίζει να τα δώσω απο το να αγοράσω εν τέλη καινούργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...