sil_unique Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 καλό είναι να του πεις ακριβώς τι κάνεις όταν βγάζει το πρόβλημα πες του να δοκιμάσει και λίγο στρετς στην οθόνη 2
Gkostas2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 καλό είναι να του πεις ακριβώς τι κάνεις όταν βγάζει το πρόβλημα πες του να δοκιμάσει και λίγο στρετς στην οθόνη Απλά τον μετακινώ. Πραγματικά δεν κάνω τπτ άλλο και αυτο του ειπα, αλλά δεν έβγαλε θέμα σε αυτον. Θα πάω να το πάρω την Δευτέρα και ελπίζω να μην το ξαναεμφανισει και σε μένα... Τι να πω... Πρώτη φορά μου συμβάινει να βγάζει πρόβλημα σε μενα και στον τεχνικό να ειναι κομπλέ...
sil_unique Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Απλά τον μετακινώ. Πραγματικά δεν κάνω τπτ άλλο και αυτο του ειπα, αλλά δεν έβγαλε θέμα σε αυτον. Θα πάω να το πάρω την Δευτέρα και ελπίζω να μην το ξαναεμφανισει και σε μένα... Τι να πω... Πρώτη φορά μου συμβάινει να βγάζει πρόβλημα σε μενα και στον τεχνικό να ειναι κομπλέ... Μην σκας δεν είναι τόσο σπάνιο να μην βγάζει θέμα στον τεχνικό. Εαν έχει χρόνο κάτσε να το δείτε λίγο μαζί. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού δεν εμφάνισε πρόβλημα στον Τεχνικό και για καμιά βδομάδα έτρεχε μια χαρά, άρχισε και πάλι να παγώνει η οθόνη (τελικά παγώνει και ο ήχος μαζί). Επίσης, μια φορά πμου έβγαλε την παρακάτω οθόνη. Απ' οτι λεει ειναι θέμα RAM, αλλά με 4GB RAM και με τα μονα προγράμματα που ετρεχα εκεινη την στιγμή ειναι το Chrome, antivirus, skype, viber, dropbox μου κανει υπερβολικό.
sil_unique Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 δεν δοκιμάζεις κάτι άλλο εκτός του chrome? 1
Gkostas2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 δεν δοκιμάζεις κάτι άλλο εκτός του chrome? και με monzila μου το έχει κανει και χωρίς καν να εχω ανοικτό κάποιο browser. πχ χθες μου κόλλησε ενω ανοιγε με το που το κουνησα λιγο
sil_unique Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 ποιο antivirus έχεις; δες και αυτό https://support.microsoft.com/en-us/help/2885978/0x0000007f-stop-error-on-a-windows-based-computer έχει κάποιο fix 1
Gkostas2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τελικά ήταν θέμα Μητρικής. Απ' ότι μου είπε ο τεχνικός είχαν φύγει κομμάτια, είχε σπάσει με αποτέλεσμα να κάνει βραχυκύκλωμα και να παγώνει η οθόνη... €80 θα μου φύγουν αλλά νομίζω αξίζει να τα δώσω απο το να αγοράσω εν τέλη καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα