Gkostas2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα λαπτοπ Samsung απο το 2012, i5 2450Μ / 2.50 GHz (Dual-Core), 4GB RAM, 500GB HDD με κάρτα γραφικών Intel HD Graphics. Τις τελευταίες μέρες με το που τον κουνάω εστω και λίγο, η οθόνη αλλοιώνεται (πχ βγάζει οριζόντιες γραμμές, ή η εικονα γινεται σαν "χυμένη" κλπ) και μετά κολλάει εντελώς, παγώνει. Αναγκάζομαι να το κλεισω απο το κουμπί και να το ξανανοιξω για να επανελθει. Τι λέτε να ειναι; Θέμα με την καρτα γραφικών;
STELLA919 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 χμμ... χωρις να ειμαι ειδικός... ειχα παθει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα, με προηγουμενο λαπτοπ που ειχα, πριν χρονια και καιρους, παγωμα οθόνης.. γραμμουλες.. τετραγωνα.. κ δε συμμαζευεται.. και σε μερικές μερες.. η καρτα γραφικών μου, παρεδωσε το πνευμα της.. και μετα απο κατι μαραθωνιους με σερβις.. κλπ κλπ κλπ.. πηρα καινουργιο λαπτοπ... μπορεί όμως σε σένα να ειναι και κατι αλλο.. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Και γω για την καρτα φοβάμαι γιατι γινεται με το που το κουνάω έστω και λιγο. Σαν κάτι δλδ να τραντάζεται στην μητρική και να γινονται όλα αυτά... Αν ειναι κάρτα ξερουμε ποσο περίπου παει το μαλλι;
STELLA919 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Και γω για την καρτα φοβάμαι γιατι γινεται με το που το κουνάω έστω και λιγο. Σαν κάτι δλδ να τραντάζεται στην μητρική και να γινονται όλα αυτά... Αν ειναι κάρτα ξερουμε ποσο περίπου παει το μαλλι; ααα εδω... με πετυχες γωνία άσχετου και ουτε κ ξερω τι μου γινεται, ενα πραμα.. απαντησα στο ποστ σου, γιατι επαθα καποτε ακριβως το ιδιο πραμα, και ηταν η καρτα γραφικων μου, αλλά απο τιμές και ειδικά εν ετη 2017 , την τυφλα μου δεν ξερω.. εδω παντως εχει πολυ κοσμο, που ξερει, θα σου πουνε τι να κανεις σιγουρα.. παντως, απ οτι εχω ακουσει, δυο πραματα δε συμφερει να αλλαξεις σε λαπτοπ αν σου καουν.. μητρική και καρτα γραφικων... αλλά .. αυτο το ακουσα πριν πολλα χρονια, τα πραγματα μπορει να χουν αλλαξει... 1
postfire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η καρτα η καρτα σου λογικα ειναι onboard? εχει καθαριστει ποτε το λαπτοπ εσωτερικα?παστες εχουν αλλαχτει? θερμοκρασιες εχεις τσεκαρει? εχεις τσεκαρει δισκο? 1
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η καρτα η καρτα σου λογικα ειναι onboard? εχει καθαριστει ποτε το λαπτοπ εσωτερικα?παστες εχουν αλλαχτει? θερμοκρασιες εχεις τσεκαρει? εχεις τσεκαρει δισκο? Πριν κανα 6μηνο μου ειχε χαλασει ο σκληρος. Μου ειπαν οτι μου το καθαρισαν κιολας γιατι ειχε πολυ σκονη. Θερμοκρασιες ειναι οκ.
chralexo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε σε εξωτερική οθόνη να δεις αν η εικόνα κάνει τα ίδια όταν το κουνάς. Αν ναι η κάρτα γραφικών ετοιμάζεται να τα φτύσει.... Αν όχι μπορεί να φταεί κάτι άλλο , πρώτος ύποπτος ο inverter 1
Gkostas2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δοκίμασε σε εξωτερική οθόνη να δεις αν η εικόνα κάνει τα ίδια όταν το κουνάς. Αν ναι η κάρτα γραφικών ετοιμάζεται να τα φτύσει.... Αν όχι μπορεί να φταεί κάτι άλλο , πρώτος ύποπτος ο inverter Ναι παγωνει παλι με το που τον κουνησα.... Οποτε λογικα ειναι η καρτα γραφικων. Ξερει κανενας ποσο θα μου στοιχησει? Ισχυει αυτο που εγραψε η Στελλα πιο πανω?
postfire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 μπορει να μην ειναι η καρτα καλυτερα να το πας σε τεχνικο μην βγαζεις συμπερασματα 1
chralexo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μια διευκρίνηση , οταν λες το κουνας, κουνας ολο το λαπτοπ ή ανεβοκατεβάζεις το καπάκι; Όπως λέει και ο απο πάνω , πρέπει να το πας σε τεχνικό για σίγουρα, αν είναι η καλωδιοταινία ή ο inverter πιθανως να συμφέρει να φτιαχτεί, αν είναι η κάρτα γραφικών το κόστος ανεβαίνει πολύ 1
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μια διευκρίνηση , οταν λες το κουνας, κουνας ολο το λαπτοπ ή ανεβοκατεβάζεις το καπάκι; Όπως λέει και ο απο πάνω , πρέπει να το πας σε τεχνικό για σίγουρα, αν είναι η καλωδιοταινία ή ο inverter πιθανως να συμφέρει να φτιαχτεί, αν είναι η κάρτα γραφικών το κόστος ανεβαίνει πολύ Οταν τον κουναω ολοκληρο. Πχ τον σηκωνω απο το ενα σημειο να τον παω στο αλλο. Τον πηγα σε τεχνικο και περιμενω. Πραγματικα ελπιζω να ειναι τπτ φθηνο γιατι ηδη ειχα δωσει 100 ευρω τπν χειμωνα που μου χαλασε ο σκληρος.... Ασχετο, αλλα ο inverter τι ειναι?
veteranos123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Οταν τον κουναω ολοκληρο. Πχ τον σηκωνω απο το ενα σημειο να τον παω στο αλλο. Τον πηγα σε τεχνικο και περιμενω. Πραγματικα ελπιζω να ειναι τπτ φθηνο γιατι ηδη ειχα δωσει 100 ευρω τπν χειμωνα που μου χαλασε ο σκληρος.... Ασχετο, αλλα ο inverter τι ειναι? Το inverter χρησιμοποιείται στις LCD οθόνες και χρησιμοποιείται για να ανάψουν οι λαμπες της οθόνης. Δεν έχει καμία σχέση με τα παγωματα 1
sil_unique Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις να πάιζει youtube κάτι με μουσική και να το κουνήσεις - αν η μουσική συνεχίζει να πάιζει τότε κάτι με την οθόνη - καλώδιό της ή την επαφή μεταξύ τους ο inverter δεν έχει καμία σχέση και αμφιβάλω να έχει καν inverter το δικό σου - πρέπει να έχεις LED backlight ούτε κάρτα γραφικών πιστεύω αφού η intel που αναφέρεις είναι του επεξεργαστή - αν δεν έχεις και δεύτερη δεν έχεις θέμα εκεί 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, Έχω ένα λαπτοπ Samsung απο το 2012, i5 2450Μ / 2.50 GHz (Dual-Core), 4GB RAM, 500GB HDD με κάρτα γραφικών Intel HD Graphics. Τις τελευταίες μέρες με το που τον κουνάω εστω και λίγο, η οθόνη αλλοιώνεται (πχ βγάζει οριζόντιες γραμμές, ή η εικονα γινεται σαν "χυμένη" κλπ) και μετά κολλάει εντελώς, παγώνει. Αναγκάζομαι να το κλεισω απο το κουμπί και να το ξανανοιξω για να επανελθει. Τι λέτε να ειναι; Θέμα με την καρτα γραφικών; Καλησπέρα, για να διαπιστώσεις εάν αυτό που βλέπεις είναι από τα γραφικά μπορείς να το συνδέσεις με μια εξωτερική οθόνη και να δεις εάν σου κάνει το ίδιο. Επίσης δε γράφεις ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις??, έχει από πίσω ταμπελακι που το λέει για να σου λύσουν την απορία για το παραπάνω ερώτημα. Συνήθως όταν ''παγώνει'' η οθόνη είναι πρόβλημα με το επεξεργαστή εσύ γράφεις και για αλλοιώσεις όποτε είναι δύσκολο να ερμηνευτεί από εδώ.. Όπως και να έχει θα πρέπει να το δώσεις κάπου να στο επιδιορθώσουν εφόσον δε γνωρίζεις.
Gkostas2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Παντως ολα τα λεφτα ειναι οτι στον τεχνικο μεχρι στιγμης δεν κολλαει καθολου, οποτε και ο ανθρωπος δεν μπορει να καταλαβει τι παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα