Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καποιο λογο βλεπω αρκετα χαμηλες ταχυτητες στους 2 western digital HDD που εχω ... 

Ο ενας ειναι ενας αρχαιος Black που λογω παλαιοτητας μπορει να δικαιολογηθει , αλλα ο αλλος ειναι ενας blue με 200 μερες λειτουργειας ... Στην εικονα φαινονται οι τιμες , ειναι επιβεβαιομενες και με crystaldiskmark . Tι να κανω με τον μπλε που ειναι και ακομα στην εγγυηση ?  

post-238567-0-97153100-1503518629_thumb.png

Δημοσ.

Πάντως με ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο με ενημέρωσαν ότι αν περνάει την διαγνωστική σουίτα της wd , δεν τον δέχονται για αντικατάσταση ... Χτες έκανα μόνο τον γρήγορο έλεγχο και ενώ έλεγε 2 λεπτά συνολική διάρκεια είχαν περάσει 15 και δεν ειχε τελειώσει και το έκλεισα ... Θα δοκιμάσω πάλι σήμερα ... Πάντως 70mbps είναι λίγα όταν ο μέσος όρος είναι 130 και πολλοί φτάνουν τα 160+ , θα έπρεπε να τον αλλάζουν καπάκια νομίζω ...

Δημοσ.

Καλημερα οπως σου ειπα και στο Fb δεν παιζει να ειναι θεμα δισκων. Οι ταχυτητες που βλεπεις στα benches γινονται με ενα δισκο κουμπωμενο πανω στο συστημα. Οσο πιο πολλους βαζεις τοσο πεφτει η αποδοση. Ασε μονο τον m2 και βαρα ενα bench. λογικα θα πρασεις τη μεγιστη τιμη, Μετα δοκιμασε εναλαξ τον M2 με τον black και στη συνεχεια με τον blue. Οι τιμες θα βελτιωθουν 

• Like 1
Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν να "τελειώνει" ο controller ή το bandwith του chipset ? Ειδικά αν μιλάμε για μια τόσο καλή μομπο-πλατφορμα ?

Περίεργο μου φαίνεται αλλά θα δοκιμάσω πάλι σήμερα όπως λες ... Τουλάχιστον να πάρω απαντήσεις γιατί συμβαίνει αυτό .

Στο userbenchmark ίδιος δίσκος ακριβός έχει χτυπήσει μέχρι και 180mbps .... Εμένα μου έκατσε το σαπακι ? :(

Δημοσ.

Η δικη μου εκτιμηση ειναι αυτη.. 

Μα είναι δυνατόν να "τελειώνει" ο controller ή το bandwith του chipset ? Ειδικά αν μιλάμε για μια τόσο καλή μομπο-πλατφορμα ?

Περίεργο μου φαίνεται αλλά θα δοκιμάσω πάλι σήμερα όπως λες ... Τουλάχιστον να πάρω απαντήσεις γιατί συμβαίνει αυτό .

Στο userbenchmark ίδιος δίσκος ακριβός έχει χτυπήσει μέχρι και 180mbps .... Εμένα μου έκατσε το σαπακι ? :(

Τα benches λενε ψεματα, μπορει η αταχυτητα αυτη να εινα σε raid

• Like 1
Δημοσ.

οι ταχυτητες και για τους 2, νομιζω οτι ειναι χαμηλες. 

εχω Samsung spinpoint f1 και WD RED 3TB.   ο " παλιος" καλος σπινποιντ βαραει 100+ σιγουρα, τον WD θα τον μετρησω, γιατι δεν τον εχω μετρησει..!!  

και 2 seagate Barracuda 1TB που ειχα παλιοτερα, παλι επαιζαν γυρω στα 100...!   

Δημοσ.

Ο 1ΤΒ είναι τίγκα ναι βάζω τα παιχνίδια εκεί . Με έχουν αρρωστήσει τόσο πολύ τα loading times που λέω να πάρω 1 tb ssd ... Ο 4ΤΒ έχει αλλά 800gb ελεύθερα ακομα

Αλλά και πάλι , να έχει ΤΟΣΗ μεγάλη διαφορά επειδή είναι φορτωμένοι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα ενας φθηνος Toshiba 500gb που εχω στο Office PC της υπογραφης τι δινει, 21%  γεματος....

post-121902-0-71486100-1503572515_thumb.jpg

συνηθως οι μεγαλυτεροι σε χωρητικοτητα δισκοι ειχαν και καλυτερες ταχυτητες απο οτι θυμαμαι...!!

ειναι περιεργο αυτο... εχεις περασεις chipset drivers....? 

EDIT:  να και οι αλλοι 2 δισκοι.  ο ενας με 45% γεματος και ο αλλος με 89%..!!

post-121902-0-41866500-1503576758_thumb.jpg

post-121902-0-11374500-1503576760_thumb.jpg

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Λοιπόν το διαγνωστικό της WD μετά από 9 βασανιστικές ώρες το πέρασε με success . Τώρα έβαλα ένα πρόγραμμα για defragment και βλέπω ότι έχει 50% fragment ο έναν δίσκος και 35% ο άλλος ... Αύριο που θα τελειώσει , γιατί έβαλα την επιλογή defragment and prioritize η οποία είχε ένα τεράστιο SLOW μπροστά της , θα ενημερώσω για τυχών αλλαγή ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...