Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγραψα πιο πανω οτι η γατουλα φαινοταν σε πιο δυσκολη κατασταση αλλα και το δικο μου maltez αν παθαινε κριση αναπνοης που ηταν και ο λογος που το πηγαμε και ...εφευγε δεν θα ειχε ευθυνη ο γιατρος που διεκοψε την "θεραπεια". Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, infini είπε Έχετε να προτείνετε κάποια κλινική στην Αττική; Για νοσηλεια με διανυκτερευση ?Περιοχη ? https://www.attikovet.gr/portal/ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από Γιάννης Platano
xgol Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Στις 31/3/2019 στις 4:38 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Πήγα χθες την νύχτα στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων ένα σκυλάκι μαλτέζ με ένδειξη για να μπει σε κλωβό με οξυγόνο από την κτηνίατρο μας .Ο πολύ καλός εφημερεύων γιατρός συμφώνησε και αφού το εξέτασε το έβαλε .Μετά από μια ώρα ήρθε μια κυρία με σοβαρό πρόβλημα στη γάτα της που ήθελε κι αυτή οξυγόνο .Ο γιατρός μη έχοντας εναλλακτική λύση έβγαλε από τον κλωβό το δικό μας σκυλί που δεν κινδύνευε άμεσα και έβαλε την γάτα .Σωστή επιστημονική ενεργεία αλλά απαράδεκτο να μην υπάρχει δεύτερος κλωβός για κάτι έκτακτο , όπως και να χαλάσει ο υπάρχων και το ζώο που ήταν μέσα να κινδυνεύει άμεσα.. Φυγαμε και πηγαμε στην κλινικη της Πλακεντιας που ειχε καταλληλη υποδομη . Τα στοιχεία μου πάντα στη διάθεσή από τον διαχειριστή του forum να τα δώσει σε όποιον έχει ενομο συμφέρον να τα ζητήσει. Εδω υπάρχουν τρομερες ελλείψεις στα νοσοκομεια, και ταλαιπωρουνται τοσοι ασθενείς και γιατροί, τι περίμενες.
Evakka Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 επαναφέρω το θέμα στην επιφάνεια επειδή είχα μία πολύ θετική εμπειρία με το κτηνιατρείο https://www.animalmedicalcenter.gr/ όπου ενώ μένω στο κέντρο της Αθήνας πήγα εκεί μετά από σύσταση και πράγματι ενώ οι άλλοι μου έλεγαν ότι το σκυλάκι μου δεν έχει τίποτα εκεί οι άνθρωποι έκαναν ενδοσκόπηση και βρέθηκε ότι είχαμε θέμα. τέλος καλό όλα καλα! 2
infini Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Τι ακριβώς πρόβλημα είχε το σκυλάκι; Αν θέλεις κάνε μια περιγραφή.
Evakka Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 ναι βεβαίως @infini! εδώ και μήνες το σκυλάκι μου, ράτσας jack rachel έχανε βάρος, έκανε συνεχώς διάρροια και εμετούς. Επισκέφθηκα πολλούς κτηνίατρους πιο πριν χωρίς να έχει βρεθεί λύση και ο τελευταίος μας παρέπεμψε στον Ξενούλη ο οποίος είναι στο https://www.animalmedicalcenter.gr/ όπως έγραψα και πιο πανω. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα μιας και σκεφτόμασταν σοβαρά την ευθανασία για να μην ταλαιπωρείται άλλο. Μας έβαλαν αμέσως σε γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση, και βρέθηκε ότι πάσχει από λεμφαγγειεκτασια, μία πολύ σοβαρη παθηση. Μας έδωσαν ειδική διατροφη και φάρμακα και μέσα σε μερικές εβδομάδες επανήλθε!!!! 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα