Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Κλινικες (οχι ιατρεια) που υποτιθεται μπορουν να νοσηλευτουν μικρα ζωα το βραδυ και ολη μερα τα εχουν σε ενα κλουβι χωρις επιτηρηση που μπορει να ειναι μοιραιο για καποιο απο αυτα . Την νυχτα μετα τις 9 μεχρι το πρωι δεν υπαρχει κανεις εκει . Αυτο δεν απαγορευεται απο τον νομο ? Προσωπικα μονο το Αττικο Νοσοκομειο Ζωων ξερω να εχει εστω ενα ατομο την νυχτα εκει .
moure Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και αυτή εδώ νομίζω έχει άνθρωπο και το βράδυ http://plakentiavet.gr/gr/ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω.Το θεμα παραμενει αν επιτρεπεται οι αλλες να μην εχουν....Εχω πολυ αρωστο ενα γιορκσαιρ 9 ετων με νεφρικη ανεπαρκεια και το εχουμε στο σπιτι με ορο και το πηγαινουμε σε μια απο τις αλλες δυο φορες την ημερα ....Ανισος αγωνας... Μπορει στο δικο μου η κατασταση να μην ειναι αναστρεψιμη αλλα σε καποιο αλλο που νοσηλευεται να ειναι και μια επιλοκη αντιμετωπισημη που δεν υπαρχει καποιος να την αντιμετωπιση να ειναι μοιραια.
txcellas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μα ρωτήσω κάτι λίγο οφ τοπικ; έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς ξενοδοχείο σκύλων; να αφήσει το σκυλάκι του εκεί για να κανείς κάποιες υποχρεώσεις και οι επαγγελματίες εκεί να το φροντίσουν. Αν γνωρίζει κανείς τιμές ας απαντήσει αν θέλει.
xgol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλά το θέμα είναι εκτός του να υπάρχει άτομο, το άτομο αυτό να είναι κτηνίατρος και να ξέρει και τι του γίνεται. Σε προσωπική εμπειρία, ιατρός ήθελε να χειρουργήσει σκύλο μου χωρίς να έχει τη δυνατότητα στο ιατρείο του να κάνει τον κατάλληλο απεικονιστικό έλεγχο. Χασάπης, κοινώς. 1
hara75gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εγώ μια φορά στη ζωή μου άφησα σκύλο για 3 μέρες σε κλινική, που μου τη σύστησε και ο κτηνίατρος σαν καλύτερη απ' τις υπόλοιπες, και ακόμα το μετανιώνω! Αν έχει μάθει να ζει μαζί σας μια ζωή, το σοκ που θα νιώσει, αφού νομίζει ότι τον εγκαταλείψατε, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που δεν φαντάζεστε. Όταν τον πήρα, έκλαιγε από χαρά και ήταν σε χάλια κατάσταση(κούτσενε, αφού δεν μπορούσε να ηρεμήσει και περπατούσε συνεχώς και ήταν βρώμικος και μες στις ακαθαρσίες). Μην περιμένετε ότι θα υπάρχει κάποιος που θα το προσέχει κάποιος 24 ώρες. Θα το ταΐζουν στις ώρες του και θα βγαίνει μια βόλτα της πλάκας σε κλειστό χώρο, και την υποκλοπή μετά σε ένα ευρύχωρο κλουβί. Αυτή τουλάχιστον ήταν η "καλή" πανσιόν που πήγε ο δικός μου. Από τότε, ότι υποχρεώσεις και να έχω(τότε ήταν ο γάμος του αδερφού, που δεν ήθελε η νύφη μου το σκύλο), φροντίζω να περιλαμβάνουν και το σκύλο μου, αλλιώς δεν... Δεν αναφέρομαι φυσικά στον ts, αλλά στον txcellas 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εγώ μια φορά στη ζωή μου άφησα σκύλο για 3 μέρες σε κλινική, που μου τη σύστησε και ο κτηνίατρος σαν καλύτερη απ' τις υπόλοιπες, και ακόμα το μετανιώνω! Αν έχει μάθει να ζει μαζί σας μια ζωή, το σοκ που θα νιώσει, αφού νομίζει ότι τον εγκαταλείψατε, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που δεν φαντάζεστε. Όταν τον πήρα, έκλαιγε από χαρά και ήταν σε χάλια κατάσταση(κούτσενε, αφού δεν μπορούσε να ηρεμήσει και περπατούσε συνεχώς και ήταν βρώμικος και μες στις ακαθαρσίες). Μην περιμένετε ότι θα υπάρχει κάποιος που θα το προσέχει κάποιος 24 ώρες. Θα το ταΐζουν στις ώρες του και θα βγαίνει μια βόλτα της πλάκας σε κλειστό χώρο, και την υποκλοπή μετά σε ένα ευρύχωρο κλουβί. Αυτή τουλάχιστον ήταν η "καλή" πανσιόν που πήγε ο δικός μου. Από τότε, ότι υποχρεώσεις και να έχω(τότε ήταν ο γάμος του αδερφού, που δεν ήθελε η νύφη μου το σκύλο), φροντίζω να περιλαμβάνουν και το σκύλο μου, αλλιώς δεν... Δεν αναφέρομαι φυσικά στον ts, αλλά στον txcellas Σε πανσιον κι εγω μονο μια φορα τα 2 από τα τέσσερα που ειχα τοτε λογω κηδείας του πεθερου μου εκτος Αττικης για δυο μερες μονο .
margaritagr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ε παντού υπάρχουν κατσαπλιάδες... ο δικός Μας ο κτηνίατρος στη κλινική του έχει τα πάντα(χειρουργεία, νοσηλεία, υπερήχους, ακτίνες...), έχει κι άλλους κτηνιάτρους μέσα και προσωπικό. Ειναι τοπ επιστήμονας, αγαπάει τα ζώα, τον ξέρουμε κοντά 10 χρονια τωρα. Απόστολος Κεστης , small animal clinic Χαλάνδρι
Getta Robo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 http://ktiniatriki-kliniki.gr Στην παραπανω παντως που παμε εμεις, υπαρχει τουλαχιστον ενας γιατρος ολο το 24ωρο.
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Σε κάποια έχουν web κάμερες που μπορείς να μπεις εσυ με κωδικό και να δεις το ζώο σου. 1
txcellas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παιδιά αυτό με το ξενοδοχείο το ξέρετε; το έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει;
hara75gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σε κάποια έχουν web κάμερες που μπορείς να μπεις εσυ με κωδικό και να δεις το ζώο σου.Ξέρεις καμία για Θεσσαλονίκη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγα χθες την νύχτα στο Αττικο Νοσοκομειο Ζωων ένα σκυλάκι μαλτέζ με ένδειξη για να μπει σε κλωβό με οξυγόνο από την κτηνίατρο μας .Ο πολύ καλός εφημερεύων γιατρός συμφώνησε και αφού το εξέτασε το έβαλε .Μετά από μια ώρα ήρθε μια κυρία με σοβαρό πρόβλημα στη γάτα της που ήθελε κι αυτή οξυγόνο .Ο γιατρός μη έχοντας εναλλακτική λύση έβγαλε από τον κλωβό το δικό μας σκυλί που δεν κινδύνευε άμεσα και έβαλε την γάτα .Σωστή επιστημονική ενεργεία αλλά απαράδεκτο να μην υπάρχει δεύτερος κλωβός για κάτι έκτακτο , όπως και να χαλάσει ο υπάρχων και το ζώο που ήταν μέσα να κινδυνεύει άμεσα.. Φυγαμε και πηγαμε στην κλινικη της Πλακεντιας που ειχε καταλληλη υποδομη . Τα στοιχεία μου πάντα στη διάθεσή από τον διαχειριστή του forum να τα δώσει σε όποιον έχει ενομο συμφέρον να τα ζητήσει. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα