Προς το περιεχόμενο

S7 edge or 8s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το s8 plus που κανει 600 περίπου και για να το πάρω πχ απο bestprice πως πληρώνω για να μην έχω θέμα που λένε για τις πληρωμές ανω των 500€ (όχι κατάθεση γιατί δεν μπορώ να παω5σε τράπεζα λόγο ωραρίου δουλείας)

Κατάθεση ή μεταφορα των χρημάτων σε λογαριασμό του καταστήματος.

Μόνο αυτές οι επιλογές υπάρχουν.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με paypal?

Αν προσφέρει αυτή την λύση το κατάστημα τότε ναι,εάν δεν την προσφέρει τότε όχι.

Πάντως το S8 plus είναι τηλεφωναρα,από την στιγμή που την βόλεψε,θα το ευχαριστηθεί πολύ.

Δημοσ.

κάτι άλλο επειδή έχω το κόλλημα να έχουν τα κινητά προστασια οθόνης υπάρχουν ζελατίνες που να κάθονται καλά?

Τί πήρες τελικά?

Δημοσ.

κάτι άλλο επειδή έχω το κόλλημα να έχουν τα κινητά προστασια οθόνης υπάρχουν ζελατίνες που να κάθονται καλά?

Το S8 αλλά και το s7 edge έχουν ακόμα tempered glass που έχουν κόλλα μόνο περιμετρικά,αλλά είδα ότι τωρα, κάποιες εταιρείες βγάλανε tempered glass με κόλλα σε όλο το πλαστικό,και προς το παρόν είναι στα 25€ +έξοδα μεταφοράς από Αμερική.

Δημοσ.

τίποτα ακόμα γιατί δεν έχω καταλήξει ακόμα λέω 450 για το s7 edge ή 610 γιατ το 8 +

Για μενα S8+

Μπορει να ειναι ενα 150αρι εξτρα αλλα θα παρεις ενα τηλ φετινο με διαρκεια ζωης σε βασικες αναβαθμισεις για 2 χρονια και αλλον 1 χρονο σε security,το s7 edge θα παρει android 8 και μετα τελος.

Αν θυμαμαι καλα βγηκε με android 6,πηρε την 7αρα οποτε στην 8αρα θα σταματησει.

Δημοσ.

Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα δεν καταλαβαινω προς τι ο προβληματισμος.

Αν σκεφτεσαι το οικονομικο/διαφορα η αν δεν βολευει η οθονη του s8+,το s7 edge ειναι μονοδρομος.

Αν δεν υπαρχει χρηματικο θεμα και βολευει η οθονη s8+ δαγκωτο.

Η ασπρο η μαυρο ειναι η κατασταση και κλασσικα γυριζει γυρω απο το οικονομικο.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια τι εγινε και πηγε το plus απο 616 στα 645???

sorry κιόλας αλλά αν σκέφτεσαι τα 30€ σε αυτή την κατηγορία τιμής, τότε είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι κοιτάς λάθος κατηγορία συσκευών.

Δημοσ.

Γενική υπήρξε μια αύξηση όλων των samsung μέσα στο σκ. Και τα περισσότερα καταστήματα το s7 edge το πήγαν πάνω από 500 ευρώ. Δε ξέρω αν έχει να κάνει με την ανακοίνωση των νέων κινητών αλλά σίγουρα ανέβηκαν.

turbat0s, δεν έχει σημασία ότι η τιμή είναι υψηλή, αλλά με αυτά τα 30ε θα μπορούσε να πάρει διάφορα παρελκόμενα για το κινητό. 

• Like 1
Δημοσ.

Γενική υπήρξε μια αύξηση όλων των samsung μέσα στο σκ. Και τα περισσότερα καταστήματα το s7 edge το πήγαν πάνω από 500 ευρώ. Δε ξέρω αν έχει να κάνει με την ανακοίνωση των νέων κινητών αλλά σίγουρα ανέβηκαν.

turbat0s, δεν έχει σημασία ότι η τιμή είναι υψηλή, αλλά με αυτά τα 30ε θα μπορούσε να πάρει διάφορα παρελκόμενα για το κινητό.

Α για σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...