vchristod84 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ακομα δεν αναγράφει IMEI...Πρακτικά, τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι refurbished? (από ασχετοσύνη ρωτάω)
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ο ανθωπος το σκεφτεται χρηματικα για το s8 και ο αλλος προτεινει το iphone8 που παιζει να κοστιζει τα διπλα χρηματα.... Δες τον τιτλο και μην με τρολλαρεις ετσι. Εγραψα αρχικα για S8 και μετα ειδα τον τιτλο και το γυρισα σε 8s. Παλι όμως θα πω οτι το 2ο είναι καλύτερο
shooterg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εγώ προτείνω το s7 edge πιο σημαζεμενο και βολικό. Θα το λατρέψει
samsunglife Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να πάτε μαζί σε ένα μαγαζί να τα πιάσει και τα 2 στα χέρια της και να αποφασίσει. Ερχόμενη από το s4 παίζει το s7 edge να της φανεί γκουμουτσα. Το s8 είναι πολύ πιο μαζεμένο λόγω διαφορετικού aspect ratio.
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να πάτε μαζί σε ένα μαγαζί να τα πιάσει και τα 2 στα χέρια της και να αποφασίσει. Ερχόμενη από το s4 παίζει το s7 edge να της φανεί γκουμουτσα. Το s8 είναι πολύ πιο μαζεμένο λόγω διαφορετικού aspect ratio. Το έκανα και το μάτι της πήγε αμέσως στο s8 plus (δεν της είπα ότι θέλω να της πάρω δωρο) :/
vchristod84 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Το έκανα και το μάτι της πήγε αμέσως στο s8 plus (δεν της είπα ότι θέλω να της πάρω δωρο) :/Την πάτησες!
dimips Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 S8 plus σε γυναικεία χερια που είναι το πολύ για 5 ιντσες αν έχει φαρδιά τα νύχια. Και να το χρησιμοποιεί στη τελική μόνο για φωτογραφίες και μυνήματα. Στη τιμή βάλε και κάνα κατοσταρικο ακόμη για θήκες πορτοφόλι και τζάμια. Α και κάνα 6-7 εκατοστά πάχος και 2-3 ύψος. Α και εκεί που είναι το δακτυλικό αποτύπωμα στο s8 plus μην αναρωτιέσαι γιατί αργεί να απαντήσει σε μήνυμα, προσπαθεί να το φτάσει. Γνώμη μου, παρ' της το s7 edge σε χρυσό, ούτε διαφορά σε ταχύτητα ούτε σε φωτογραφία υπάρχει για τη χρήση που το θέλει κι έχει το δακτυλικό μπροστά, θα μπορεί να το χρησιμοποιεί πιο εύκολα. Αλλιώς το πολύ πολύ παρε το μικρό s8 αν η διαφορά στη τιμή από το κατάστημα που θα το πάρεις θα είναι 70 ευρώ όπως στο skroutz... Τη βλέπω να σου γκρινιάζει ότι είναι πολύ μεγάλο αυτό που της πήρες και δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα, αν πάρεις το plus.
Alt3rnative Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Παιζει κανονικο και λειτουργικο screen protector για s8+ ?
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 TS αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα επισκευασμένο S8+ που ο χρήστης το έφτιαξε για να το πουλήσει αφού του πεσε και έσπασε
samsunglife Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 TS αν ενδιαφέρεσαι έχω ένα επισκευασμένο S8+ που ο χρήστης το έφτιαξε για να το πουλήσει αφού του πεσε και έσπασε Οι αγγελίες είτε με pm είτε στο αντίστοιχο θέμα!
DeVilMaYcRy69 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οι αγγελίες είτε με pm είτε στο αντίστοιχο θέμα! δεν είναι αγγελία ντε όντως υπάρχει αλλά το πα μεταξύ σοβαρού και αστείου. σιγά μην πουλήσω κινητό αγνώστου και χωρίς να βγάλω τπτ (Σκρουτζζζζζζ)
stelios18120 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μην λετε γ αγγελιες και πουλατε εδω μεσα. Στις αγγελιες αυτα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Θα πάρω ή καινούργιο ή σε άριστη κατάσταση το θέμα είναι τωρα με το note 8 θα πέσουν οι τιμές καθόλου στα 8αρια? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από vasilissouvlaki
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Το s8 plus που κανει 600 περίπου και για να το πάρω πχ απο bestprice πως πληρώνω για να μην έχω θέμα που λένε για τις πληρωμές ανω των 500€ (όχι κατάθεση γιατί δεν μπορώ να παω5σε τράπεζα λόγο ωραρίου δουλείας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα