pantelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ξέρω ότι είναι ένα θέμα που έχει κουράσει και έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί χιλιάδες φορές. Ωστόσο ζητώ την υπομονή σας και την ψυχραιμία σας. Όποιος μπορεί να με καθοδηγήσει για το στήσιμο του συστήματος θα τον κεράσω μπίρες. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας και την υπομονή σας. 1.Ποσό που διαθέτουμε : 1000+-2.Χρήση υπολογιστή : μέτριο gaming τύπου fifa/pro & lineage (ναι παίζω ακόμα l2 καμιά φορά) και στο τσακίρ κέφι κανένα gta 5 για να πατήσουμε καμιά γριά3.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: από προγράμματα που έχουν απαιτήσεις θα χρησιμοποιήσω μόνο κάποιο πρόγραμμα video editing τύπου magix/premiere κλπ.4.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΝΑΙ5.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι6.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα7.Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? αποκλειστικά από το msystems διότι είναι το μόνο κατάστημα που ξέρω που εξυπηρετεί αγορές μέσω χρηματοδότησης από τράπεζα. σε περίπτωση που γνωρίζετε κάποιο άλλο με την ίδια υπηρεσία μου κάνει και αυτό.8.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα συναρμολογηθεί από εμένα (χάκερ ο δικός σου)9.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. να μην συμπεριληφθεί.
tanasen01 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέσα για μπύρες Δυστυχώς δεν γνωρίζω για κατάστημα που συνεργάζεται με τράπεζα. Αν γνωρίζει άλλος ας προτείνει. RAM για πιο φθηνά έχει κ αυτές https://www.msystems.gr/index.php?category=1514&product=19690. Πιο κάτω ταχύτητες δε λέει. Μελλοντικά προσθέτεις άλλα 8gb.
pantelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ευχαριστώ για την πρόταση φίλος! δεν χρειάζεται θεωρείς να ξεκινήσω με 8+8 ραμ ε? θα κάνει δουλειά και με τα 8
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το msystems είναι ακριβό. Παρόλαυτα είναι συμπαθητικές τιμές και μπράβο στον tanasen. Άν μπορείς δώσε για τον 1700 κάτι παραπάνω και σίγουρα 16gb ram Δίσκους δεν έχεις καθόλου;
tanasen01 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ευχαριστώ για την πρόταση φίλος! δεν χρειάζεται θεωρείς να ξεκινήσω με 8+8 ραμ ε? θα κάνει δουλειά και με τα 8 Θα κάνεις δουλειά και με 8 αλλά αν μπορείς πήγαινε από την αρχή για 16 κόβοντας κάτι άλλο, π.χ. σκληρό δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα