petros_samurai Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Yes....am back. Τα προηγουμενα μου θρεντς, αγαπηθηκαν (Not really) οσα κανενα αλλο. Αλλα υποχρεωσεις και αλλες λακαμιες με αφησαν πισω. Τεσπα, για καποιο περιεργο λογο 170 ευρω βρεθηκαν στο σαπιο κατα τα αλλα απο ολες τις πλευρες stiximan και λεω... δεν κανω παλι τα ιδια? Οι κανονες ειναι απλοι,αν (οταν) δεκαπλασιασο μεσα στο 2017 τοτε θα μπορειτε να με λενε παππου σας. Πονταρω παντα μια μοναδα = 1% της μπανκας. Θα ποσταρω μεσημερια μαλλον τα ματς μου. Και το βραδυ θα κανουμε σουμα. Αν χασω 50% της αρχικης μπανκας, η σταματαω η την συμπληρωνω, θα δουμε. Αν τα κανω 1700 ευρω μεσα στο 2017, θα βαλω 3300 ακομα και θα ξεκινησομε το 2018 με 5κ. Παρακαλω: Μην μου στελνετε προσωπικα μηνυματα. Μην μου κανετε χειτινκ, αν δεν γουσταρετε την φαση απλα αργοηστε με. Σημερα παιζω: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις Τελικό Αποτέλεσμα: ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κοπεγχάγη - Καραμπάκ Τελικό Αποτέλεσμα: Κοπεγχάγη FCSB - Σπόρτινγκ Τελικό Αποτέλεσμα: Σπόρτινγκ Σλάβια Πράγας - ΑΠΟΕΛ Τελικό Αποτέλεσμα: ΑΠΟΕΛ Σλάβια Πράγας - ΑΠΟΕΛ Τελικό Αποτέλεσμα: Ισοπαλία Λίβερπουλ - Χόφενχαϊμ Τελικό Αποτέλεσμα: Λίβερπουλ 2
petros_samurai Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ωχ ξεχασα να σας πω παιδια, παιζω ΜΟΝΟ μονα. Και νομιζω πως ολοι ξερουν πως πανω απο ενα παιχνιδι ειναι λαθος να παιζεις αλλα τεσπα. Εγω μονα θα τα παιζω ολα.
daPro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και νομιζω πως ολοι ξερουν πως πανω απο ενα παιχνιδι ειναι λαθος να παιζεις αλλα τεσπα. Ποιος το λεει αυτο?
petros_samurai Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τα μαθηματικα, αλλα ας μην ξεκινησουμε με αντιπαραθεσεις. Ο καθενας παιζει οτι θελει και κανει οτι γουσταρει με τα φραγκα του,δεν θα του πω εγω.
Zerg13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τα μαθηματικα, αλλα ας μην ξεκινησουμε με αντιπαραθεσεις. Ο καθενας παιζει οτι θελει και κανει οτι γουσταρει με τα φραγκα του,δεν θα του πω εγω.Καλη τυχη...Γιατι δεν το κανεις 5% της μπανκας; Αν οντως κερδιζεις, το στοιχημαν λογικα σου μπλοκαρει τον λογαριασμο.
petros_samurai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλα ξεκινησαμε σημερα, τα επιασα ολα λολ. Δεν το κανω 5% γιατι οι διακυμανσεις στις μεγαλες αποδοσεις ειναι πολυ μεγαλες. Τι εννοεις αν κερδιζεις θα μου μπλοκαρουν τον λογαριασμο?
Anubis13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ειχες 5/6 εκτος αν εγραψες κατα λαθος τον ΑΠΟΕΛ 2 φορες, πολυ καλος σημερα 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλημερα, ξεκιναω δουλεια νομιζω σε 6-7 ωρες θα εχω τελειωσει και θα πιασω το στοιχημα. Χτες πηγαμε πολυ δυνατα, το Αποελ το επαιξα 2 φορες, δεν ηταν λαθος. Δυσκολευομαι να βρω καποιον τρακερ, αν καποιος ξερει καναν καλο να μου πει. Ας μην ειναι δωρεαν, αρκει να ειναι καλος και να βολευει ωστε να ποσταρω τα αποτελεσματα. Αλλιως θα το κανω με το εξελ, και δεν ... ειμαι πολυ καλος στο εξελ.
Zerg13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλα ξεκινησαμε σημερα, τα επιασα ολα λολ. Δεν το κανω 5% γιατι οι διακυμανσεις στις μεγαλες αποδοσεις ειναι πολυ μεγαλες. Τι εννοεις αν κερδιζεις θα μου μπλοκαρουν τον λογαριασμο? ετσι κανουν αν αρχισεις να κερδιζεις σοβαρα ποσα πχ χιλια ευρω, 500 , 800 κτλ...Sportingbet ετυχε να κερδισω, μου φραξαν το λογαριασμο, μου βαλαν ορια πονταρισματος. Σε ενα αλλο παλιοτερα με απειλησαν με κλεισιμο, με mail απο τα κεντρικα τους γραφεια.
petros_samurai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Λοιπον, τα σημερινα ειναι αυτα εδω. Όστερσουντς - ΠΑΟΚ X ΑΕΚ - Κλαμπ Μπριζ 2 ΑΕΚ - Κλαμπ Μπριζ Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες GG Ολεξάντρια - Μπάτε 2 Ερυθρός Αστέρας - Κράσνονταρ Ακριβές σκορ: 1 - 1 Ερυθρός Αστέρας - Κράσνονταρ X Αούστρια Βιέννης - NK Όσιγιεκ Draw No Bet: Αούστρια Βιέννης Μίντιλαντ - Απόλλων Λεμεσού 1 Ζενίτ - Ουτρέχτη 1 Ζενίτ - Ουτρέχτη Ημίχρονο / Τελικό: 1/1 Σερίφ - Λέγκια Βαρσοβίας 2 Σκίβε - Έσμπιεργκ Over 3.5 Θα κατσω να ψαξω καναν τρακερ γιατι απο τους 100 που ξερω οι 0 ξερουν σε τι χρειαζεται. Μιλαμε το βραδυ. 2
petros_samurai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αποτελεσματα κτλ αυριο βραδυ η μεθαυριο - πρωτα ο Θεος - γιατι παω μονοημερη. GG
petros_samurai Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αποτελεσματα 23/8 8,5ευρω 24/9 11 ευρω Σημερα παιζουμε: Αλαβές - Μπαρτσελόνα 1 Λας Πάλμας - Ατλέτικο M. 1 Λεβάντε - Λα Κορούνια 2 Χιρόνα - Μάλαγα 2 Νότιγχαμ - Λιντς 1 Μίλγουολ - Νόριτς Χ Μίντλεσμπρο - Πρέστον 2 Ίπσουιτς - Φούλαμ 1 Τζένοα - Γιουβέντους 1 Τζένοα - Γιουβέντους Χ Μπενεβέντο - Μπολόνια 1 Βέρντερ - Μπάγερν 1 Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1 Άιντραχτ Φρ. - Βόλφσμπουργκ 2 Λεβερκούζεν - Χόφενχαϊμ Χ Ντόρτμουντ - Χέρτα 2 Ναντ - Λυών 1 Αμιάν - Νις 1 Καέν - Μετς 2 Ντιζόν - Μονπελιέ 1 Τουλούζ - Ρεν Χ Μορεϊρένσε - Τοντέλα Χ Πάκος Φερ. - Γκιμαράες Χ Ντεπορτίβο Τσάβεζ - Φεϊρένσε 2 Ρίο Άβε - Μπενφίκα 1 Φίτεσε - Αλκμάαρ 1 Ντεν Χάαγκ - Χέρενφεν 1 Τσβόλε - Τβέντε 1 Λαμία - Ολυμπιακός 1 58 Ευρω ολα τα μπερς, 2 ευρω η μοναδα. GL
coyote2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Λαμία, Ολυμπιακός 1, ούτε οι ντόπιοι βουλευτές δε το παίζουν, χαχσ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις