Looter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Aυτο με την διαλειμματικη προπονηση κτλ θα με ενδιεφερε οκ, απλα σχετικα με το άλλο θεωρω ότι κανει και για ποδηλατο και για ακριβες μετρημα χλμ. επισης η μπαταρια και εκεινου είναι πολλη καλη και η οθονη εχει εξοικονομιση ενεργειας, αυτά τα αναφερω για τα παιδια πιο πανω.. Με πιεση θα με ενδιεφερ αν υπηρχε καποια συσκευή αλλα δεν Φίλε μου τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Σε ενδιαφέρει η ακρίβεια των μετρήσεων του παλμογράφου και του GPS; Είναι η προπόνηση σημαντικό μέρος της καθημερινότητας σου; Αν η απάντηση στα παραπάνω είναι ΝΑΙ , τότε δεν υπάρχει σύγκριση. ΤΕΛΟΣ
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Aυτο με την διαλειμματικη προπονηση κτλ θα με ενδιεφερε οκ, απλα σχετικα με το άλλο θεωρω ότι κανει και για ποδηλατο και για ακριβες μετρημα χλμ. επισης η μπαταρια και εκεινου είναι πολλη καλη και η οθονη εχει εξοικονομιση ενεργειας, αυτά τα αναφερω για τα παιδια πιο πανω.. Με πιεση θα με ενδιεφερ αν υπηρχε καποια συσκευή αλλα δεν Σε μερικα review που διαβασα αναφερουν οτι η οθονη του ειναι δυσαναγνωστη οταν εχει ηλιο. Η αυτονομια του ειναι μετριοτατη, μπορει σχεδον και η μιση απο το polar. Δεν εχει επιλογη για track ποδηλατικης ασκησης. Τελος, δεν ειναι αξιοπιστο στην μετρηση παλμων. Το μονο που κανει αξιοπιστα ειναι η μετρηση αποστασης τρεξιματος με το GPS.
Galaxy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Σε μερικα review που διαβασα αναφερουν οτι η οθονη του ειναι δυσαναγνωστη οταν εχει ηλιο. Η αυτονομια του ειναι μετριοτατη, μπορει σχεδον και η μιση απο το polar. Δεν εχει επιλογη για track ποδηλατικης ασκησης. Τελος, δεν ειναι αξιοπιστο στην μετρηση παλμων. Το μονο που κανει αξιοπιστα ειναι η μετρηση αποστασης τρεξιματος με το GPS. Επειδή έχω το Amazfit εδώ και κάτι μήνες να πω και γω μερικά που ξέρω για διευκρίνηση απλώς . Στον ήλιο ακριβώς λόγω της οθόνης του φαίνεται ακόμη καλύτερα , μάλιστα όσο πιο πολύ ήλιο τόσο πιο καλά δείχνει(έγχρωμα) . Το gps του είναι ακριβές και μάλιστα σε πρόσφατη δοκιμή το S7 edge μου έχασε το σήμα λόγω δέντρων κτλ ενώ το amazfit έβγαλε ακριβώς διαδρομή . Έχει ειδοποίηση για το εαν ανέβουν οι παλμοί πολύ και είναι όσο ακριβείας είναι και τα άλλα χωρίς την ζώνη για την μέτρηση παλμών . Η μπαταρία άνετα πάει 7 μέρες και παραπάνω με 2 χρήσεις πχ του gps για διαδρομές της μιας ώρας . Βλέπω ότι έχει επιλογή για ποδήλατο προφανώς με χρήση gps αλλά δεν το έχω δοκιμάσει . 1
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Επειδή έχω το Amazfit εδώ και κάτι μήνες να πω και γω μερικά που ξέρω για διευκρίνηση απλώς . Στον ήλιο ακριβώς λόγω της οθόνης του φαίνεται ακόμη καλύτερα , μάλιστα όσο πιο πολύ ήλιο τόσο πιο καλά δείχνει(έγχρωμα) . Το gps του είναι ακριβές και μάλιστα σε πρόσφατη δοκιμή το S7 edge μου έχασε το σήμα λόγω δέντρων κτλ ενώ το amazfit έβγαλε ακριβώς διαδρομή . Έχει ειδοποίηση για το εαν ανέβουν οι παλμοί πολύ και είναι όσο ακριβείας είναι και τα άλλα χωρίς την ζώνη για την μέτρηση παλμών . Η μπαταρία άνετα πάει 7 μέρες και παραπάνω με 2 χρήσεις πχ του gps για διαδρομές της μιας ώρας . Βλέπω ότι έχει επιλογή για ποδήλατο προφανώς με χρήση gps αλλά δεν το έχω δοκιμάσει . Θετικο οτι προσθεσαν επιλογη για ποδηλατο. Το θεμα μπαταριας δεν ενδιαφερει τοσο σε μερες αναμονης, αλλα ποσες ωρες κραταει με χρηση gps. Στο θεμα αναγνωσης της οθονης στον ηλιο υστερει λογω οτι ειναι LCD εγχρωμη. Ναι, ειναι transflective LCD οποτε ειναι καλυτερη πχ απο τα κινητα στο θεμα ηλιου, αλλα δεν ειναι σαν τις οθονες των gps ρολογιων. 1
smpt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 πολύ μεγαλο ρόλο παίζει και η πλατφόρμα που ανεβάζεις τις προπονήσεις. Αν είναι για τα μπάζα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματά μετά. Τουλάχιστον αν με κάποιο τρόπο μπορείς να μεταφέρεις την προπόνηση στο strava κάτι γίνετε. Το Amazfit έχει επιλογή για export σε αρχείο της προπόνησης;
Galaxy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 πολύ μεγαλο ρόλο παίζει και η πλατφόρμα που ανεβάζεις τις προπονήσεις. Αν είναι για τα μπάζα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματά μετά. Τουλάχιστον αν με κάποιο τρόπο μπορείς να μεταφέρεις την προπόνηση στο strava κάτι γίνετε. Το Amazfit έχει επιλογή για export σε αρχείο της προπόνησης; Ναι κάνει εξαγωγή σε Strava αλλά και στο δικό του μια χαρά τα δείχνει τις όποιες μετρήσεις κάνει . Βασικά είναι πιο πολύ θα έλεγα ρολόι , βάζεις mp3 και παίζει μέσω bt και κάνει και κάποιες μετρήσεις για απλά σχετικά τρεξίματα κτλ κτλ . χωρίς τρελές απαιτήσεις αν και το κάνουν συχνά αναβαθμίσεις . Είναι και πλεον κατω απο 100 ευρώ απέξω βέβαια . Δεν νομίζω να είναι καλύτερο από ένα άλλο που είναι αποκλειστικά για προπόνηση , απλά δεν νομίζω να είναι και τόσο χάλια που να είναι εντελώς αναξιόπιστο . Ο καθένας βλέπει τις ανάγκες του και παίρνει ότι τον βολεύει .
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 πολύ μεγαλο ρόλο παίζει και η πλατφόρμα που ανεβάζεις τις προπονήσεις. Αν είναι για τα μπάζα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματά μετά. Τουλάχιστον αν με κάποιο τρόπο μπορείς να μεταφέρεις την προπόνηση στο strava κάτι γίνετε. Το Amazfit έχει επιλογή για export σε αρχείο της προπόνησης; Εχει επιλογη για sync με Strava το amazfit.
dimitris__ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Σαν πρώην χρήστης για 3 χρόνια του Polar M400 (και νυν του V800): Το Μ400 δεν έχει πρόβλημα οξείδωσης στο USB αν το χρησιμοποιείς ανθρώπινα. Αμα το αφήνεις με τα αλάτια επάνω έπειτα απο κάθε προπόνηση και να μην οξειδωθεί, θα διαλυθεί από τη βρώμα. Όταν το ρολόι κολυμπήσει στον ιδρώτα, ή το χρησιμοποιείς για κολύμπι, μετά αρκεί να το βάλεις σε ένα δοχείο με νερό για μερικά λεπτά (με την τάπα του USB ανοικτή). Μετά από 3 χρόνια και εκατοντάδες προπονήσεις, η USB είναι σαν καινούρια. Μετά από τρία χρόνια δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τη συσκευή σε κανένα επίπεδο. Η μπαταρία του κρατάει περισσότερο απ' ότι χρειάζεται και είναι σκυλί γενικότερα. Η polar έχει γέφυρα με το strava οπότε ότι προπόνηση κάνεις μπορεί να την ανεβάζει αυτόματα και εκεί. Όπως είπαν και πιο πάνω, το ρολόι προορίζεται για τρέξιμο έξω κυρίως και ποδήλατο κατα δεύτερο λόγο. Αν είστε του κλειστού γυμναστηρίου πάει χαμένο, καλύτερα να δείτε κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα