Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia.gr

Θα ήθελα να προβώ στην αγορά ενώς νέου smartphone , θα ήθελα να αντέχει σχετικά gaming , να έχει σχετικά καλή κάμερα ό,τι καλύτερο γενικά.Το budget που θα ήθελα να διαθέσω κυμαίνεται περίπου στα 300 - 310. Μέσα από μια μικρή αναζήτση που έκανα κατέληξα στα εξής :

• Xiaomi Redmi Note 4x 4GB/64GB (MT)
  • Huawei Honor 6x 4GB/64GB (HiSilikonKirin655)
  • Samsung Galaxy A5 2017 3GB/32GB (Exynos7880)
  • Huawei Honor 8 4GB/32GB (HiSilikonKirin950)
  • Huawei P9 3GB/32GB (HiSilikonKirin955)
Όποια άλλη πρόταση είναι πάντα καλοδεχούμενη ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία από traxanas15
Δημοσ.

Xiaomi mi6, 340 αυτή τη στιγμή απο geekbuying, δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά. Τώρα αν θές να δώσεις 100, 150 ή 200 υπάρχουν άπειρες επιλογές

• Like 2
Δημοσ.

μέχρι 310€ δες απ τις αγγελίες (αν δεν θες απ έξω) συσκευές με snap 820, 821 όλες άλλες για gaming δεν... φαντάσου οι GPUs των συσκευών που κοιτάς είναι περίπου 4 φορές πιο αδύναμες από μια συσκευή με σναπ 820 

• Like 1
Δημοσ.

Xiaomi mi6, 340 αυτή τη στιγμή απο geekbuying, δίνεις κάτι παραπάνω και παίρνεις ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα λεφτά. Τώρα αν θές να δώσεις 100, 150 ή 200 υπάρχουν άπειρες επιλογές

Ξεφεύγει λίγο από το budget μου ήδη και τα 300 είναι πολλά , σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια σου.

μέχρι 310€ δες απ τις αγγελίες (αν δεν θες απ έξω) συσκευές με snap 820, 821 όλες άλλες για gaming δεν... φαντάσου οι GPUs των συσκευών που κοιτάς είναι περίπου 4 φορές πιο αδύναμες από μια συσκευή με σναπ 820

Χωρίς να είμαι πολύ γνωστής αλλά οι Snap Dragon δεν ήταν μόνο στα Samsung και στα πιο παλιά μοντέλα ; Και με έχεις πιάσω κατά κάποιο τρόπο καθώς δεν ξέρω από αυτούς τους επεξεργαστές που έβαλα στο κείμενο ποιος είναι καλύτερος. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.

Δημοσ.

Ξεφεύγει λίγο από το budget μου ήδη και τα 300 είναι πολλά , σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια σου.

Χωρίς να είμαι πολύ γνωστής αλλά οι Snap Dragon δεν ήταν μόνο στα Samsung και στα πιο παλιά μοντέλα ; Και με έχεις πιάσω κατά κάποιο τρόπο καθώς δεν ξέρω από αυτούς τους επεξεργαστές που έβαλα στο κείμενο ποιος είναι καλύτερος. Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.

κατάλαβα γράψε άκυρο το πρώτο μου ποστ ... πάρε ή honor8 ή p9 οποίο σ αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ... τ άλλα άστα είναι μεσαίας κατηγορίας συσκευές

• Like 2
Δημοσ.

κατάλαβα γράψε άκυρο το πρώτο μου ποστ ... πάρε ή honor8 ή p9 οποίο σ αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ... τ άλλα άστα είναι μεσαίας κατηγορίας συσκευές

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου το εκτιμώ. Επίσης εάν κάποιος ακόμα θα ήθελε να προσθέσει κάτι είναι πάντα ευπρόσδεκτο ειδικά από άτομα που κατέχουν και κάποια από τις αναγραφόμενες συσκευές.
Δημοσ.

Κ το p10 lite με τα 4 gb ram αξίζει με πολύ καλή κάμερα κ παράμετροποιησεις . Κ σου μένει κ σχεδόν ένα 50 αρι στη τσέπη . Αλλιώς honor 8 η p 9 . Τα πρώτα τρία απλά υποδεέστερα . Κ στο iOS αν σ ενδιαφέρει το iPhone se που είναι εξαιρετικά γρηγορο

• Like 1
Δημοσ.

Κ το p10 lite με τα 4 gb ram αξίζει με πολύ καλή κάμερα κ παράμετροποιησεις . Κ σου μένει κ σχεδόν ένα 50 αρι στη τσέπη . Αλλιώς honor 8 η p 9 . Τα πρώτα τρία απλά υποδεέστερα . Κ στο iOS αν σ ενδιαφέρει το iPhone se που είναι εξαιρετικά γρηγορο

Μπα δεν ενδιαφέρομαι για iPhone , θα κοιτάξω το p10 lite σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...