overpower Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=6yNRjCIlmgE&t= https://www.youtube.com/watch?v=-27J0sR9268 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2017 από overpower 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ανυπομονω πραγματικα για τη σεζον αυτη. Το θεμα φαινεται πολλα υποσχομενο και επειδη προσωπικα (μη με φατε ειναι καθαρα υποκειμενικο) ξενερωσα με το Roanoke, θελω το AHS fix μου 1
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τη συγκεκριμένη σειρά αν και την είχα στο αρχείο για άγνωστους λόγους δεν την είχα δει. Πριν 1-2 μήνες άρχισα και ήδη είμαι στον 3ο κύκλο.Για το είδος της πολύ καλή.Τα σπάει λέμε. Και μου άρεσε ότι η κάθε σεζόν μέχρι την τρίτη που είμαι έχει και διαφορετική θεματολογία με τελείως διαφορετικό δικό της θέμα και αρκετά νέα πρόσωπα.
najinblue3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχαμε πρεμιερα, ειδε κανεις? Εμενα μου αρεσε αρκετα, στα γνωστα στανταρ της σειρας
W0zzAp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξερω αν θα παρακολουθησω αυτη την σεζον,αλλα αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι τα opening intro της καθε σεζον ειναι καλυτερα απτην σειρα .Παντα εχει ενα ενδιαφερον ξεκινημα και παντα μετα κανει κοιλια και χανεται το ενδιαφερον σε μεγαλο ποσοστο.Γιαυτο φετος ισως περιμενω να τελιωσει πρωτα να διαβασω και κανα σχολια μπας και βγαλω ακρη.
mouxaxa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Μιας και μου το θυμίσατε το έβαλα και το είδα. Ενδιαφέρον concept. Αρκετά jump scares που με τα ακουστικά με έκαναν να πετάγομαι. Είναι αρκετά "αστυνομική περιπέτεια" μάλλον φέτος και όχι τόσο φανταστικό.
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αυτή η Paulson με το κλαψούρισμα μου τη δίνει στα νεύρα, δεν ξέρω γιατί 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 αυτή η Paulson με το κλαψούρισμα μου τη δίνει στα νεύρα, δεν ξέρω γιατί Πολυ καλη αλλα και κλαψομουνα, η Αλισον τρομερο μωρο 1
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ καλη αλλα και κλαψομουνα, η Αλισον τρομερο μωρο δεν ξέρω μου βγάζει κάτι ψεύτικο όταν αρχίζει να βελάζει χαχ
KilliK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ καλη αλλα και κλαψομουνα, η Αλισον τρομερο μωρο ποια αλισον, αυτη εδω; 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Killik δεν εβαλες και οτι καλυτερο απο θεμα φωτισμου Ειναι πολυ ωραιο μωρο και μου αρεσουν τα κοντα μαλλια γενικα
alimentas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα φτασει σε επιπεδα Asylum(δυσκολο) ενημερωστε να το δω.Οι τελευταιοι 2 κυκλοι για μενα ηταν χαλια και ειναι κριμα γιατι η σειρα παραμενει μοναδικη στο ειδος της. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το βρηκα πολλα υποσχόμενο και μου αρεσε ιδιαιτερα! Ετρεμε βέβαια το φυλλοκαρδι μου μην εχουν κανει καμία σκηνοθετικη βλακεία (κατα τη γνωμη μου παντα) και αποδειχθει πως παίζουν σε καμια ταινια τρομου ή γουατεβα α λα Ροανοκε, αλλα ευτυχως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα