Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Soo...πήρα ενα αξιοπρεπές pc (για τα λεφτά του) απο μέλος πρην καμια 20ρια μέρες!!! Εψαξα λιγο το pc και τα parts (ειμαι περιεργος :D) και ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ οτι το psu ειναι 250w ενω η κάρτα γραφικών (GT730 4gb MSI edition) ειναι συμβατή με psu 300w!!!Τι κάνουμε παιδιά !?!?!?!?!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mας λές μάρκα τροφοδοτικού,ημερομηνία αγοράς και χαλαρώνεις μη σκάς.

Βέβαια αυτά τα ανακαλύπτουν πρίν το πάρουν αλλα anyway την άλλη φορά θα είσαι επιφυλακτικός.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή ειμαι εξω ξερω ότι το psu ειναι ενα stock της DELL και ότι ειναι 250w επίσης να σημειωθεί ότι το case ειναι αρκετα μικρο!!

Δημοσ.

Τίποτα δεν κάνεις. Το recommendation της κάρτας γραφικών για psu έρχεται απο εποχές που τα τροφοδοτικά έδιναν πολυ λιγότερο ρεύμα σε 12V rail απο ότι τώρα.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή ειμαι εξω ξερω ότι το psu ειναι ενα stock της DELL και ότι ειναι 250w επίσης να σημειωθεί ότι το case ειναι αρκετα μικρο!!

Τα 300w που ζητάει καλύπτει τον κώλο του κατασκευαστή γιατί ξέρει οτι υπάρχουν και σάπια 300άρια 500άρια κοκ οπότε όπως είπε ο απο πάνω είσαι κομπλέ. Τα αναφερόμενα 300w είναι για την κατανάλωση όλου του pc όχι της κάρτας.

Δημοσ.

Μια χαρα δουλεύει τα παντα οκ η βλακεία είναι οτι no overclock και η κάρτα φαίνεται οτι χανει power πχ κάμποσα drop frames!!

Κάποια benchmarks :zula medium 60fps παντα

Cities skylines 20fps

Euro truck simulator 23fps average

Δημοσ.

Για dropped frames τι περίμενες, GT730 είναι όχι 1080Ti. Τι εννοείς όταν λες χάνει power?

Δημοσ.

δεν ισχύει αυτό που λες , αν δεν επαρκουσε το τροφοδοτικό θα σου εκανε ρεσταρτ το υπολογιστή

Οποτε ειναι ολα οκ δεν χρειάζεται νεο psu?!?!
Δημοσ.

Τελεια είχα σοκαριστεί λιγο ομως μππρω να κάνω overclock!?

Μπορείς να δοκιμάσεις λίγο λίγο και να το τεστάρεις με κάποιο benchmark π.χ.Heaven 4.0. Μην περιμένεις όμως τρελή διαφορά μιλάμε για 3-4 frames.

Δημοσ.

Δεν είπες ποιο ακριβώς έχεις, αλλά overclocking με Dell bios είναι αισιόδοξο σενάριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...