orfanalex Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα,έχω έναν iMac και ένα Apple TV..Έχω επιπλέον και 3σκληρους δίσκους με διάφορες ταινίες κτλ..Πως μπορώ να δω τις ταινίες μου από τους σκληρούς στο Apple TV και με ποιες εφαρμογες(Π.χ. Plex,vlc,infuse); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Beamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εφόσον έχεις το atv4 υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που σε βοηθούν να δεις streaming τις ταινίες σου από το imac. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το plex και το airvideo, αλλά έχω και το infuse για καβάτζα. Το plex και το airvideo απαιτούν να εγκαταστήσεις στο imac και το αντίστοιχο server κομμάτι της εφαρμογής εκτός του client που θα βάλεις στο atv4. Τα υπόλοιπα είναι θέμα σεταρίσματος το οποίο όμως είναι αρκετά εύκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα