Προς το περιεχόμενο

F&U ETB1064 Tablet Bootloop - Softbricked

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου καλησπέρα .
Τα καταφεραμε το brickaraμε το tabletάκι.
Απο κακόυς χειρισμούς ,κολλάει στο logo και δεν πηγαίνει παρακάτω .Δοκίμασα τα πάντα ,δεν μπαίνει σε recovery με οποιόνδηποτε συνδιασμό πληκτρών και δεν επανέρχεται η συσκευή με τίποτα .ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ .Ούτε καν και με εκείνο το μικρό κουμπάκι δίπλα απο το ''mic'' που γράφει ''reset''.Νatha,kaput !!!Bootloop μόνιμο .
Eπίσης δεν αναγνωρίζετε ούτε απο τον υπολογιστή .Ξέρω πως είναι απίθανο μιάς και πουθενά δεν βρήκα κάτι ,αλλά είπα να του δώσω μία ευκαρία και να ζητήσω απο κάποιον απο εσάς ΑΝ έχει :
-Τους drivers της συσκευής
-Την official ή κάποια custom
-Το flash tool
ή ακόμα και κάποιο recovery
για να ξεκινήσω και απο εκεί γιατί ούτε σε αυτό μπαίνει !!!
Ξέρω πως είναι απίθανα τα παραπάνω να υπάρχουν αλλά είπα να δοκιμάσω ,να πέσει μαχόμενο !!!Ευχαριστώ πολύ .
Υ.Γ. Ακόμα και κάποιος να κανει backup την rom του ,τους drivers να δω που θα τους βρώ ,που δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή ούτε καν... 

Δημοσ.

Από την στιγμή που μπαίνει στην θύρα και δεν αναγνωρίζεται ή δεν φορτίζει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αν έχει κάπου η συσκευή reset button πάτησέ το όταν βρίσκεται στο logo screen. Ενδέχεται το κουμπί να βρίσκεται κάτω από το κάλυμμα της θύρας microSD αν υπάρχει.

Δημοσ.

Από την στιγμή που μπαίνει στην θύρα και δεν αναγνωρίζεται ή δεν φορτίζει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Αν έχει κάπου η συσκευή reset button πάτησέ το όταν βρίσκεται στο logo screen. Ενδέχεται το κουμπί να βρίσκεται κάτω από το κάλυμμα της θύρας microSD αν υπάρχει.

Δυστυχώς το έχω δοκιμάσει και αυτό με το μικρό κουμπάκι .Απορίες :

Όταν το tablet είναι κλειστό και  συνδέεται στην φόρτιση ή στο usb του pc ανάβει και μένει στο logo.Καμία συσκευή δεν εμφανίζετε στο πίνακα συνδεδεμένου υλικού ή στην διαχείριση συσκευών .Λείπει όμως ο preloader driver-flash driver σωστά;

Παρ'όλ'αυτα μου ζήτησαν από την αντιπροσωπεία της f&u να τους το στείλω  .

Ακόμα όμως και αν έχουν τους drivers της συσκευής πιστεύω πως δεν πρόκειται να πετύχουν κάτι ...

-Εσύ τι πιστεύεις ;

-Να το στείλω ή να μην μπω καν στην διαδικασία ;

Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...