Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες αγόρασε μια action camera EKEN H9 και θέλω να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να ενώνω τα βίντεο..
Η ανάλυση έιναι 1080*1920 60fps.
Κατέβασα το hitfilm express αλλά αλλοιώνει τα χρώματα..
Κατέβασα το KDenlive, openshot και το Lighworks αλλά δεν μου βγάζει την αναλυση που θέλω.
Κατέβασα το adobe premier pro και η ποιότητα του βίντεο είναι ακριβώς όπως το πρωτότυπο αλλά το θέμα είναι οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο για 7 μέρες..
Τι άλλο έχετε να προτείνετε;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ελεγα με το avidemux ( file- append και copy σε ολες τις παραμετρους ) αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι υποστηριζει h264. Δες το κι αυτο.

Επεξ/σία από KyrGR
Δημοσ.

Αν σου κανει το Premiere και δεν θες να ψαχτεις σε κατι αλλο, η επενδυσε σε αυτο, η ψαξε βρες το απο "θειο".

Τουλαχιστον εγω αυτο χρησιμοποιω για το κοψο-ραψο-μονταζ και απο ποιοτητα με εχει αφησει υπερευχαριστημενο.

Δημοσ.

Θα ελεγα με το avidemux ( file- append και copy σε ολες τις παραμετρους ) αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι υποστηριζει h64. Δες το κι αυτο.

το κατέβασα και έχει κλειδωμένη την ποιότητα που θέλω..

Αν σου κανει το Premiere και δεν θες να ψαχτεις σε κατι αλλο, η επενδυσε σε αυτο, η ψαξε βρες το απο "θειο".

Τουλαχιστον εγω αυτο χρησιμοποιω για το κοψο-ραψο-μονταζ και απο ποιοτητα με εχει αφησει υπερευχαριστημενο.

Το premiere μου κάνει αλλά να δώσω 300 ευρώ για έναν χρόνο χωρίς να το χρησιμοποιώ πολύ δεν αξίζει..

και απο τον θείο ποιο να εμπιστευτώ και να κατεβάσω..

έψαξα λίγο και βρήκα ένα  σορό..

Δημοσ.

Το premiere μου κάνει αλλά να δώσω 300 ευρώ για έναν χρόνο χωρίς να το χρησιμοποιώ πολύ δεν αξίζει..

Σου στελνω PM

Δημοσ.

το κατέβασα και έχει κλειδωμένη την ποιότητα που θέλω..

Τι εννοείς κλειδωμένη ποιότητα; Δες τι σου απάντησα στο άλλο thread που άνοιξες στο video τμήμα για το demux και άσε το premiere και τα σπασμένα προγράμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...