pavloa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πριν λίγες μέρες αγόρασε μια action camera EKEN H9 και θέλω να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να ενώνω τα βίντεο.. Η ανάλυση έιναι 1080p 60fps. Κατέβασα το hitfilm express αλλά αλλοιώνει τα χρώματα.. Κατέβασα το KDenlive, openshot και το Lighworks αλλά δεν μου βγάζει την αναλυση που θέλω. Κατέβασα το adobe premier pro και η ποιότητα του βίντεο είναι ακριβώς όπως το πρωτότυπο αλλά το θέμα είναι οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω μόνο για 7 μέρες.. Τι άλλο έχετε να προτείνετε;;
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αν είναι για απλό ένωμα δε χρειάζεται να μπλέξεις τόσο πολύ. Κατεβάζεις το avidemux και πετάς μέσα τα αρχεία με τη σειρά που τα θέλεις ή αν είναι αριθμημένα σωστά τα παίρνεις όλα μαζί και τα πετάς μέσα. Μετά επιλέγεις στο output την ίδια μορφή με αυτή που έχουν τα αρχεία. ή ποιο γενικά το mkv. Πατάς αποθήκευση και δίνεις ένα όνομα. Σε λίγα δευτερόλεπτα ή λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων και την ταχύτητα του δίσκου) θα πάρεις ένα συνεχόμενο βίντεο στην ίδια ακριβώς ποιότητα που είχαν τα αρχικά βίντεο. Με το πρόγραμμα μπορείς και να αφαιρέσεις τμήματα από το/τα βίντεο επιλέγοντας την αρχή του σημείου που θέλεις να αφαιρέσεις με το Α και το τέλος με το Β (από τα εικονίδια στο κάτω μέρος) και πατώντας DELETE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα