vabill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 τι εννοεί ο ποιητής μονοχρωματικό ? ασπρόμαυρα θα τραβάει ? Ναι. Οι μονοχρωματικοί φακοί των Dual Camera SetUps της Huawei Leica χρησιμοποιούνται για να παίρνει περισσότερο φως η φωτογραφία σε μικρό exposure. Μπλα μπλα μπλα = καλύτερες φωτό το βράδυ χωρίς φλας. 1
grdtk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μετα απο mate s 7 8 hwawei τελος. Αν δωσω το ζεστο μηνιατικο μου συν το s8ki μου θα τα παρει η σαμι με το note. Που μαλλον θα ναι και πιο φτινο ετσι που το παει η huawei. Θα μου μεινουν και λευτα για πυριμαχο γυλεκο και κρανος
johnnieinlab Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Ολο xiaomi βλεπω να γραφουν εδω στο ινσομνια και ολοι για 2ο κινητο το περνουν σαν μπακατελακι νοκια 3310..ENAN προσωπικα εξω δεν εχω δει να αφηνει xiaomi πανω στο τραπεζι!Αληθεια απο κοντα δεν εχω δει ποτε xiaomi περαν του αδερφου μου που στο 15νθημερο το πεταξε κατω και το εκανε κομματια γιατι ηταν τοσο γαματο που δεν αντεξε την πιεση! Σίγουρα trollaρεις λίγο, αλλά δοκίμασε να παίξεις λίγο με το Mi 5, αν το έχει κάποιος γνωστός σου. Είναι πολύ όμορφο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε όλα τα specs, και στα χαρτιά και στη χρήση. Εγώ το έψαξα, ήμουν και λίγο επιφυλακτικός, τελικά το πήρα για τα specs του, και πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη αγορά των τελευταίων χρόνων.
Panagiotis32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 ENAN προσωπικα εξω δεν εχω δει να αφηνει xiaomi πανω στο τραπεζι! Μνημόνια μέχρι να σβήσει το DNA σας απο τον πλανήτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα