arma1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Φιλε για youtube το θελω περισσοτερο για το μωρο ,λες με xp θα ειναι καλυτερα τα πραγματα; μηπως ,λεω μηπως αν δοκιμαζα και εναν ssd να επερνε καποια ανασα; η οχι;
Undertaker25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δικά σου είναι τα χρήματα φίλε μου, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Σαφέστατα και η RAM θα βοηθήσει και ο SSD (κυρίως στο boot-αρισμα) αλλά δεν είναι εκεί το μεγάλο πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αν θα πηγαίνει γρηγορότερα με τα ΧΡ διότι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου Linux για να μπορώ να κάνω σύγκριση. Απλώς στα ΧΡ υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές με προγράμματα με μεγάλο μειονέκτημα όμως ότι τα ΧΡ είναι ευάλωτα σε ιούς. Γενικά, έχω ακούσει ότι τα Linux είναι πιο ελαφριά και υπάρχουν και κάποιες εκδόσεις ειδικά για παλιά pc/laptop όπως το Point Linux. Για Youtube, βάλε το PaleMoon για Linux και εγκατέστησε το πρόσθετο VLC Youtube Shortcut. Θα πατάς πάνω σε όποιο βίντεο θες και θα ζητάς άνοιγμα στο VLC. Έτσι, αποφεύγεις την αναπαραγωγή μέσω του HTML5 του browser που κάνει τον CPU να βράζει και τρέχεις το βίντεο κατευθείαν από το πανάλαφρο VLC. 1
EddieObscurant Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 ειχα βάλει έναν intel x25-m 80 gb ssd στο συγκεκριμένο λαπτοπ όταν το χα και δυστυχώς χαραμίζεται ο ssd. Ο επεξεργαστής είναι πολύ αργος και θα σέρνεται σε ό,τι έχει να κάνει με ιντερνετ. Βαλτου αλλο ένα gb ραμ αν σκοπευεις να το κρατήσεις και αστον με τα win xp. Για youtube λογικα θα σέρνεται οτι και αν κανεις εκτος ισως αν επιλεξεις την χαμηλότερη ποιοτητα. Δοκιμασε και βλεπεις. 1
arma1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Λεβεντες περασα 2 ram ,το θεμα μου τωρα ειναι που θα βρω τα xp; μπορειτε να βοηθησετε; ψαχνω 2 μερες και ακρη δεν βγαζω, δεν λεω για παρανομο υλικο μιας και κωδικος ενεργοποιησης υπαρχει
*Kezar* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχουν retail να κατεβασεις στο ιντερνετ σε διαφορα torrent π ειναι καθαρα χωρις serial number Και οχι κρακαρισμενα. 1
arma1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχουν retail να κατεβασεις στο ιντερνετ σε διαφορα torrent π ειναι καθαρα χωρις serial number Και οχι κρακαρισμενα. Κάποιο Link φίλε; ευχαριστώ
*Kezar* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κάποιο Link φίλε; ευχαριστώ Ποια εκδοση εχεις σεριαλ?
arma1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ποια εκδοση εχεις σεριαλ? ουτε που ξερω φιλε, ισα ισα φαινετε το κλειδι Ανοιξα θεμα εδω http://www.insomnia.gr/topic/653591-acer-aspire-one-d150-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-win-xp/ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2017 από arma1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα