Dare-Devil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Χλωμό, μόνος σου ότι κάνεις. Αν χρειαστεί κιόλας, άσε να δεις τι θα σου πουν και βλέπεις. Απλά είπα να σε προϊδεασω αν πάνε να σε στριμωξουν. Μπορεί με νομική προστασία να κυνηγήσει τα πάντα που διέπουν τροχαία, φθορά περιουσίας (αυτοκινήτου) απο τον βλάκα γείτονα ή απο το συνεργείο που το πήγε κ.α . Το θέμα είναι να έχει τις καλύψεις αυτές . Νομικά έχω κινηθεί και προς αντιπροσωπεία για άρνηση δωρεάν επισκευής σοβαρού προβλήματος ασφαλείας ΕΚΤΟΣ εγγύησης αλλά και προς ατόμου που με τράκαρε και δεν έκανε δήλωση ότι φταίει . Στη πρώτη περίπτωση παρ όλο που το αμάξι ήταν εκτός εγγύησης και έβγαλε σοβαρή βλάβη που κινδύνεψε ο πατέρας μου να τρακάρει μόλις έπεσε τηλέφωνο από το δικηγόρο της νομικής προστασίας φοβήθηκαν να μην μαθευτεί και χαλάσει η φήμη της μάρκας. Να σου σπάει η πεταλιέρα και να πέφτει στο πάτωμα ενώ οδηγάς δε θα θελε να ακουστεί καμία αντιπροσωπεία . Σε πρώτη φάση είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης το αμάξι και δεν καλύπτεται δωρεάν . Σ δεύτερη φάση , νομικά, σε ένα 24ωρο ζήτησαν και συγνώμη και τα καλύψαν οι ίδιοι . Ασφαλιστική κάλυψη αν θυμάμαι καλά, για δικηγορικά έξοδα 20.000 ευρώ ανα υπόθεση . Κόστος περίπου 80 ευρώ το έτος . Το κεφάλι μου ήσυχο με κάθε πιθανό τροχαίο, ασφαλιστική που αθετεί όρους ή προσπαθεί να μου δώσει ψύχουλα για αποζημίωση , πιθανή βλάβη φθορά, κακή επισκευή αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε συνεργείο και με κάθε μ@λ...α που του καύλ...σε να βάψει τοίχο και να κάνει το αμάξι μου μ..νι απο χρώμα . Πάρτε μια γεύση : https://das.gr/product/oxhmatos-odhgoy/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί με νομική προστασία να κυνηγήσει τα πάντα που διέπουν τροχαία, φθορά περιουσίας (αυτοκινήτου) απο τον βλάκα γείτονα ή απο το συνεργείο που το πήγε κ.α . Το θέμα είναι να έχει τις καλύψεις αυτές . Νομικά έχω κινηθεί και προς αντιπροσωπεία για άρνηση δωρεάν επισκευής σοβαρού προβλήματος ασφαλείας ΕΚΤΟΣ εγγύησης αλλά και προς ατόμου που με τράκαρε και δεν έκανε δήλωση ότι φταίει . Στη πρώτη περίπτωση παρ όλο που το αμάξι ήταν εκτός εγγύησης και έβγαλε σοβαρή βλάβη που κινδύνεψε ο πατέρας μου να τρακάρει μόλις έπεσε τηλέφωνο από το δικηγόρο της νομικής προστασίας φοβήθηκαν να μην μαθευτεί και χαλάσει η φήμη της μάρκας. Να σου σπάει η πεταλιέρα και να πέφτει στο πάτωμα ενώ οδηγάς δε θα θελε να ακουστεί καμία αντιπροσωπεία . Σε πρώτη φάση είπαν ότι είναι εκτός εγγύησης το αμάξι και δεν καλύπτεται δωρεάν . Σ δεύτερη φάση , νομικά, σε ένα 24ωρο ζήτησαν και συγνώμη και τα καλύψαν οι ίδιοι . Ασφαλιστική κάλυψη για δικηγορικά έξοδα 40.000 ευρώ ανα υπόθεση . Κόστος περίπου 80 ευρώ το έτος . Το κεφάλι μου ήσυχο με κάθε πιθανό τροχαίο , πιθανή βλάβη φθορά, κακή επισκευή αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε συνεργείο και με κάθε μ@λ...α που του καύλ...σε να βάψει τοίχο και να κάνει το αμάξι μου μ..νι απο χρώμα . Εσύ προφανώς έχεις κάποια έξτρα ασφάλιση.Εκείνος μίλησε για νομικη προστασία, στο υπάρχον ασφαλιστηριο. Έχεις δοκιμάσει να στραφείς εναντίον της ασφάλειας του αυτοκινήτου σου.. με την νομική προστασία που η ίδια σου προσφερει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ προφανώς έχεις κάποια έξτρα ασφάλιση. Εκείνος μίλησε για νομικη προστασία, στο υπάρχον ασφαλιστηριο. Έχεις δοκιμάσει να στραφείς εναντίον της ασφάλειας του αυτοκινήτου σου.. με την νομική προστασία που η ίδια σου προσφερει; Αυτό δε γίνεται πρακτικά κατα την άποψη μου . Και αν γίνεται μιλάμε για την νομική κάλυψη της ασφαλιστικής σου . Δεν θα τα κάνουν λιγάκι πλακάκια μεταξύ τους ; Άσε που η νομική κάλυψη στις ασφαλιστικές είναι κυρίως για τροχαία . Εγώ μιλάω για ανεξάρτητη καλυψη που καλύπτει και το αμαξι ως περιουσιακό στοιχείο με ότι συνεπάγεται αυτό και εμένα ως οδηγό οποιουδήποτε ξένου οχήματος να με υπερασπιστεί νομικά . Επίσης υπερασπίζεται νομικά οποιδήποτε επιβαίνοντα μέσα στο αμάξι σου αν εμπλακείς σε τροχαίο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό δε γίνεται πρακτικά κατα την άποψη μου . Και αν γίνεται μιλάμε για την νομική κάλυψη της ασφαλιστικής σου . Δεν θα τα κάνουν λιγάκι πλακάκια μεταξύ τους ; Άσε που η νομική κάλυψη στις ασφαλιστικές είναι κυρίως για τροχαία . Εγώ μιλάω για ανεξάρτητη καλυψη που καλύπτει και το αμαξι ως περιουσιακό στοιχείο με ότι συνεπάγεται αυτό και εμένα ως οδηγό οποιουδήποτε ξένου οχήματος να με υπερασπιστεί νομικά . Επίσης υπερασπίζεται νομικά οποιδήποτε επιβαίνοντα μέσα στο αμάξι σου αν εμπλακείς σε τροχαίο . Ακριβώς, άρα μιλάς για κάτι διαφορετικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Τεσπα απο Δευτέρα θα δω τι γίνεται και με την ασφάλια γιατι εχω χασει τη μπαλα και θα συμβουλευτώ δικηγορο που ξέρω και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα