Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία από τις πρώτες εταιρείες που ανακοίνωσαν notebook που βασίζεται στην 8ης γενιά επεξεργαστών Core της Intel, με την κωδική ονομασία “Coffee Lake” ήταν η Acer.

Το laptop έχει την ονομασία Nitro 5 Spin, και διαφημίζεται από την γνωστή κατασκευάστρια ως ένα convertible, gaming-focused laptop, που η οθόνη του μπορεί να περιστραφεί κατά 360⁰ (και επομένως να μετατραπεί σε ένα μεγάλης διαγωνίου tablet) αλλά και να σταθεροποιηθεί σε διάφορες θέσεις (επομένως πέρα από τα laptop mode και tablet mode, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί και από το tent mode).

Το νέο Acer Nitro 5 Spin βασίζεται σε έναν άγνωστης για την ώρα ταυτότητας Intel Core 8ης γενιάς που ενσωματώνει UHD Graphics της Intel. Όταν ωστόσο το gaming είναι προτεραιότητα και η κατανάλωση ενέργειας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, την θέση των ενσωματωμένων γραφικών παίρνει η GPU της Nvidia, GeForce GTX 1050.

Η Acer δεν έχει ακόμα αποκαλύψει την ποσότητα της μνήμης ή την χωρητικότητα storage του laptop καθώς και την αυτονομία του, ωστόσο αποκάλυψε ότι ενσωματώνει WiFi 802.11ac MU-MIMO στον βασικό εξοπλισμό. Το Nitro 5 Spin θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο με τιμή που θα ξεκινάει από τα $999.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

αν εχει αντιθαμβωτικη οθονη και ειναι κατω απο κιλο θα σπερνει!

οσο για την αυτονομια, αν δεν δουλευει η vga θα ειναι καλη φανταζομαι.

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται, μου αρέσουν οι κόκκινες γραμμές που έχει. Νταξει δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο είναι να γίνει tablet για έναν gamer, ίσως για παιχνίδια του τύπου Gwent η hearthstone να φανταστώ?

• Like 1
Δημοσ.

Θυμιζει το yoga αλλα το κοκκινο/μαυρο του δινει μια πιο gamery εμφανιση...

Καλη τιμη μου φαινεται στα 999$ για κατι που απευθυνεται σε gamers (γιατι αλλωστε αν δουμε επιλογες απο αλλες εταιριες με αντιστοιχα προιοντα μονο για gamer εχουν πιο ψηλες τιμες)

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο notebook βασίζεται στις δυνατότητες των Intel 8ης γενιάς, που σίγουρα ξεπερνούν την προηγούμενη γενιά και στην δύναμη της GTX 1050.

Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες υλοποιήσεις από άλλες μάρκες, οπότε δεν με εκπλήσσει κάτι.

Όσο για την οθόνη είναι ένα συν ανάλογα με την χρήση και η τιμή νομίζω πολύ καλή σύμφωνα με τις δυνατότητες του (βλέπε τιμές Alienware με 7ης γενιάς Intel)

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω το 14άρι Yoga της Lenovo με φουλ διαμόρφωση μόλις ανακοινώθηκαν οι νέοι Intel. Ευτυχώς πρόλαβα και το ακύρωσα. Θα πάω για κάποιo convertible 14άρι με 4 φυσικούς + hypertreading προς τα Χριστούγεννα.

Επίσης περιμένω και τα νέα Surface. Είναι καλό που άρχισαν να ανακοινώνουν τόσο νωρίς οι εταιρίες τα νέα μοντέλα ώστε να υπάρχει χρόνος να φτάσουν στην αγορά μέχρι τις γιορτές. Εφέτος είναι καιρός για αναβάθμιση hardware ενώ όσοι θέλουν καλύτερες τιμές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την άνοιξη του 18 όπου θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκπτώσεις στις τιμές του hardware που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω το 14άρι Yoga της Lenovo με φουλ διαμόρφωση μόλις ανακοινώθηκαν οι νέοι Intel. Ευτυχώς πρόλαβα και το ακύρωσα. Θα πάω για κάποιo convertible 14άρι με 4 φυσικούς + hypertreading προς τα Χριστούγεννα.

Επίσης περιμένω και τα νέα Surface. Είναι καλό που άρχισαν να ανακοινώνουν τόσο νωρίς οι εταιρίες τα νέα μοντέλα ώστε να υπάρχει χρόνος να φτάσουν στην αγορά μέχρι τις γιορτές. Εφέτος είναι καιρός για αναβάθμιση hardware ενώ όσοι θέλουν καλύτερες τιμές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την άνοιξη του 18 όπου θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκπτώσεις στις τιμές του hardware που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

τώρα δεν αξίζει να φτιάξεις τίποτα σε pc για 2 λόγους 1 ) δεν υπάρχουν κάρτες γραφικών της amd στην αγορά  και οι κάρτες τώρα έχουν είδη κρατήσει κάποιο διάστημα στην αγορά που στο 18 θα αρχίζουν να βγαίνουν νέες 2) η intel δεν έχει ακόμα απαντήσει στους επεξεργαστές να δεις τι θα βγάλει και πως θα αποδίδει και σε τι τιμές ( όχι πως αν πας σε ryzen τώρα χάνεις κάτι σημαντικό).

Δημοσ.

Για κατι τετοια σπαζομαι που δεν ειμαι εφοπλιστης :P Το χρειαζομαι ? Σιγουρα οχι . Θα γουσταρα φουλ να το χα ? Παρα πολυ .

Δημοσ.

Για κατι τετοια σπαζομαι που δεν ειμαι εφοπλιστης :P Το χρειαζομαι ? Σιγουρα οχι . Θα γουσταρα φουλ να το χα ? Παρα πολυ .

Δεν χρειάζεται και εφοπλιστής. Έναν καλό μισθό χρειάζεσαι...

Δημοσ.

και χωρίς καλο μισθο αμα κρατήσεις λεφτα στην άκρη κανεις το κομμάτι σου....

και σιγα το λαπτοπ δηλαδη..

απο σχεδιασμο για εμενα ειναι χαλια...

Δημοσ.

Ωραια γιατι είχαμε αγωνία τελικα τι θα αγόραζες

Συζήτηση κάνουμε, όχι διάσωση κινδυνευόντων. Η αγωνία που κολλάει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...