fireblade9 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εχω ενα αρχειο iso 59gb στον κυριως μου δισκο κ το εκανα copy σε δυο αλλους δισκους κ πριν το διαγραψω ειπα να κανω ενα verify md5 κτλ κ τα αρχεια στο verify md5-sha1-sha512 συμφωνουν , ο προβληματισμος μου ειναι στο sha256 που στο original αρχειο ειναι διαφορετικο απο τα αλλα δυο αντίγραφα. Να το διαγραψω το αρχειο ή δεν εχει γινει σωστά η αντιγραφη??
isay Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Από τη στιγμή που το md5 KAI το sha1 είναι ιδια, το αρχείο ειναι ίδιο. Το sha256 και sha512 μπορεί υπο συνθήκες να βγάλουν διαφορετικό sum (αν και δεν πρέπει). Οι συνθήκες εχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική του επεξεργαστή και του λειτουργικου. Το σημαντικό ειναι η πρώτη πρόταση. Τα άλλα τα ψαχνες ΑΝ θες να ασχοληθείς και να μάθεις.
fireblade9 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δεν με ενδιαφερει να ασχοληθω περαιτέρω .Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι αν το αρχειο εχει αντιγραφει σωστά γιατι μπερδεύτηκα οταν στα τρια απο τεσσερα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο κ στο τεταρτο διαφορετικό. Παντως σε ευχαριστω ηθελα μια γνωμη για να μπορεσω να διαγραψω το αρχειο κ να εχω ενα αντιγραφο χωρις σφαλματα. 1
isay Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 όταν md5 και sha1 ειναι ίδια σβήνεις χωρις ενδοιασμό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα