Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Παιδιά καλημέρα Έχω wondows 10. Αν έχω δύο οθόνες γίνεται στη μία οθόνη να βλέπω μια ταινία mkv και στην άλλη οθόνη να κάνω κάποια δουλειά στα windows? Thanks
Spawn123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Προφανως αν εχεις ρυθμισει τις οθονες καταλληλως ναι. Σε απλα βλαχοελληνικα, εννοω η 2η να ειναι επεκταση της 1ης και οχι Duplicate. (θα βρεις αυτες τις ρυθμισεις στο control panel της καρτας γραφικων σου). Αν ειναι οντως ετσι ρυθμισμενες οι οθονες σου, συνεχιζω σε ακομα πιο βλαχικα ελληνικα: Απλα σερνεις το player στη 2η οθονη (οπως θα εκανες με καθε παραθυρο) και το φερνεις στα μετρα της οθονης (αυτο το λεω γιατι δεν εχω ιδεα αν μπορεις να κανεις μεγιστοποιηση (η fullscreen) και να μη το δειχνουν κ οι 2 οθονες), και στη 1η οθονη συνεχιζεις να κανεις οτι εκανες.
jumaru99 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Κάνεις επέκταση την κάθε νέα οθόνη και απλά τραβάς το κάθε παράθυρο/εφαρμογή στην οθόνη που θες. Λειτουργεί σαν μία μεγάααλη οθόνη. Και ναι μπορείς να κάνεις μεγιστοποίηση σε μία οθόνη και να γίνει full screen μόνο σε αυτήν. 1
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Πώς γίνεται αυτό το τελευταίο.δηλαδησ τη δεύτερη οθόνη να βλέπω ένα mkv σε Φούλ screen?
BlackZero Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Απλά άμα έχεις ένα πρόγραμμα σαν το media player classic home cinema που έχω και εγώ το τραβάς στην δεύτερη οθόνη και κάνης διπλό click ώστε να γίνει full screen και η άλλη οθόνη την κάνεις ότι θες αλλά επειδή έτσι το έχω και εγώ σου λέω ότι δεν είναι βολικό η βλέπεις ταινία η όχι εκτός και αν βάλεις κανένα youtube να βλέπεις και να ακούς καθώς κάνεις δουλειά ….πάντως δεν είναι δύσκολο και μόνος σου να ξεκινήσεις θα βρεις την άκρη Ελπίζω να βοήθησα :-D
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Η μία.οθονη είναι οθόνη υπολογιστή και η δεύτερη οθόνη είναι τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι στον τοίχο ψηλά πάνω απτό πισι. Θέλω να.μπορω εγώ να κάνω δουλειά στην οθόνη του πισι κ η γυναίκα μου με τα παιδιά να βλέπουν στην τηλεόραση κάποιο mkv του πισι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Μιας κ όλο αυτό είναι στο υπνοδωμάτιο
Spawn123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 1) Η τηλεοραση σου αυτη τη στιγμη ειναι συνδεμενη με το PC σου; 2) Δειχνει ακριβως τα ιδια με την κανονικη οθονη του PC σου ή οχι; Η λογικη οπως σου εξηγουμε εχει ως εξης: Χρησιμοποιεις τις 2 οθονες σαν μια ΜΕΓΑΛΗ. Αν θελεις να δεις καποια ταινια στην τηλεοραση λοιπον, ανοιγεις την ταινια με το αναλογο player που θελεις και το σερνεις με το ποντικι σου στο μερος της οθονης που φαινεται στην τηλεοραση. Επειτα κανεις διπλο κλικ μεσα στο player και σου ανοιγει την ταινια fullscreen ΜΟΝΟ στην τηλεοραση. Αν κανω καποιο λαθος, ας με διορθωσει καποιος
Hamurabi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Όχι δεν την έχω συνδέσει ακόμα τη τηλεόραση.ρωταω πρώτα αν γίνεται ώστε μετά να το κανω
micos000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Η τηλεόραση δεν έχει usb που να αναπαράγει ταινίες; Μπορείς αν θέλεις να προμηθευτείς ένα φθηνό android tv player κανά 30άρι και να το βάλεις να παίζει στην tv και να αφήσεις ήσυχο το pc.
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορω με το φθηνό android που λες να δω 1080p ταινιες χωρις κολλήματα απτο δίκτυο του σπιτιου?
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοείς να στριμάρει άλλος υπολογιστής ή να βλέπεις μέσω kodi;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα