Ttttt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα, έχω το φοιτητικό mobile internet 20gb. Αλλα όταν πάω να το χρησιμοποιήσω για να δω από αυτό cosmote tv go κλείνει η εφαρμογή όταν πάει να στείλει το μήνυμα κ μου βγάζει σφάλμα. Το ίδιο γίνεται με όποιον αριθμό κοσμοτε κάνω hotspot. Με αριθμό βονταφον που το έχω δοκιμάσει δουλεύει μια χαρά. Καμία λύση κανένας; ή να κόψω το πρόγραμμα; γιατί μόνο γιαυτό το έκανα
adsl2+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Συμβατο προγραμμα για το cosmote tv go ειναι [Με το Πακέτο COSMOTE TV GO 5GB έχεις 5GB μόνο με 7€, για να βλέπεις COSMOTE TV GO όπου και αν βρίσκεσαι, με το αξεπέραστο δίκτυο 3G/4G της COSMOTE. Επιπλέον, αν έχεις ενεργή την υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις COSMOTE TV GO και μετά την κατανάλωση των ΜΒ του 5GB πακέτου, χρησιμοποιώντας τα ΜΒ που τυχόν διαθέτεις, είτε στο πρόγραμμά σου, είτε από άλλα πρόσθετα Πακέτα. Υπενθυμίζουμε ότι για να βλέπεις COSMOTE TV GO, προϋπόθεση είναι να έχεις δηλώσει στο ΜΥ COSMOTE Σταθερή, έναν αριθμό COSMOTE Mobile. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ
lambros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πως μπορώ να δω πότε λήγει μήνας να αλλαξω συσκευή? Επίσης το μήνυμα ότι είναι ροοτ η συσκευη το βγαζει όταν εγκαταστήσεις και τρέξεις το application στο κινητο ή όταν κάνεις login και πας να δεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα