gas7777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λάθος που δινουμε Σιωπη. Ο Ρομαό είναι 34. Ειχες φρέσκα πνευμόνια να οργωσουν το γηπεδο. Ειδικά στο Ch. L. να παίξει λιγο ξύλο.
margaritagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Και επισημα Ρετσος στη Μπαγερ!! Τεραστια κινηση για το κλαμπ και βεβαια τον μικρο. Τεραστιο επιτευγμα ελληνας ποδοσφαιριστης , γεννημα θρεμα της ακαδημιας, να πωλειται σε τετοια τιμη. Ο Ολυμπιακος εχει ανεβει επιπεδο σε ολους τους τομεις. Καλη τυχη μικρε και παντα θυμασαι απο που ξεκινησες!!! 3
alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς Ανσαριφάρντ και Μίλιτς ο Ολυμπιακός στο Champions League Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων και με τη... βούλα, μετά την προσθήκη του Τζούρτζεβιτς και την προσεχή επάνοδο του Εμενίκε, βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ έκπληξη υπήρξε και με τον Μίλιτς Ο αριστερός μπακ που αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα με 1,5 εκατ. ευρώ, δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κοσοβάρου και έτσι ο Κούτρης παίζει... μόνος για αυτή τη θέση. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Μαρτίνς και Σισέ που δεδομένα δεν χωρούν στα πλάνα του τεχνικού τιμ.
margaritagr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Είς το επανιδείν παιχταρά!!! Καποια μερα θα γυρίσεις στο λιμάνι σου.... 5
Edel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ελπίζω να παραμείνει γήινος και να μη ξεκινήσει τις μοντελοκατακτήσεις και τα ινστα
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ βρίσκω υπερβολικοτατη τη μεταγραφή αυτή και το θόρυβο. Μπορει να εξελιχθεί σε παικταρα αλλά μπορεί και σε τίποτα. 7-8 παιχνίδια έκανε περισυ στο κέντρο με την τραγική ομάδα που είχαμε και 3 επίσημα φέτος σαν αμυντικός 1
d3monhunter Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ βρίσκω υπερβολικοτατη τη μεταγραφή αυτή και το θόρυβο. Μπορει να εξελιχθεί σε παικταρα αλλά μπορεί και σε τίποτα. 7-8 παιχνίδια έκανε περισυ στο κέντρο με την τραγική ομάδα που είχαμε και 3 επίσημα φέτος σαν αμυντικός Σίγουρα τα χρήματα ήταν πάρα πολλά, αλλά κάτι είδαν οι Γερμανοί δεν είναι τίποτα άσχετοι, ούτε έχουν τα εκατοντάδες εκατ. όπως οι ομάδες της Αγγλίας να πεις ότι τα σπατάλησαν και αν τους βγει. Τα παιχνίδια που λες νομίζω ότι ήταν υπεραρκετά ώστε να δουν ότι είναι ταλεντάρα. Θεωρώ ότι ένα μεγάλο ατού που έχει σαν αμυντικός, πέρα του ότι δεν είναι αργός, είναι ότι ξέρει μπάλα. Σπάνιο να βρεις σέντερ μπακ που να ξέρουν μπάλα και να την κατεβάζουν. Και επίσης πολύ σημαντικό τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και επαγγελματίας μακάρι να παραμείνει έτσι. Για να προλάβω κόσμο, ναι όντως στα τελευταία παιχνίδια του 3 στις 5 πάσες ήταν λάθος όμως με την δουλειά των Γερμανών μπορεί να γίνει αστέρι. Πάντως θεωρώ λάθος της ομάδας να αφήσει ελεύθερο τον Γιαννιώτη, πολύ καλά στοιχεία έδειξε στον Πανιώνιο πέρυσι.
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σεις κανα εισητηριο με Σπορτινγκ πως θα βρω ? Τα μονα που απεμειναν στο site ειναι αυτα με 110€ και πανω ..
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο θα ναι καλο ματς ηθελα να το δω. Ειναι ισαξιες ομαδες και το παιχνιδι θα ειναι στα μετρα μας. Θα ηθελα να δω τον Καρσελα να κανει τις τριπλες του, να κραταει μπαλα και να την ανοιγει στον συμπαιχτη του που κανει την κινηση. Θα θελα να δω τον Οφοε να παιρνει τη μπαλα μαζι με Ζιλε και να ξεκινανε την αναπτυξη. Και τις μαχες του κεντρου. Γενικα ειναι ενα ματς που θα δεις σε τι επιπεδο εισαι. Αντιθετως με Μπαρτσα και Γιουβε ειναι δυσκολα παιχνιδια , θα εισαι κλεισμενος πισω συνεχεια και οι 11 πισω απο τη μπαλα. Δε με ψηνει τοσο ..
alexis333 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά τσιμπησα δυο εισιτηριακια στη 10... Προς ενημερωση ολων εχουν βγει στη διαθεση απο χτες λιγα ακομα. Υπαρχουν με 55€ τα πιο φθηνα αυτη τη στιμγη. Καθε χρονο τ ακριβαινει ο Μαρινακης. Θυμαμαι προπερσι στην 11 θυρα πληρωνα 45. Τωρα και σε χειροτερη θεση και πιο ακριβα. WTF ..
Zerg13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ βρίσκω υπερβολικοτατη τη μεταγραφή αυτή και το θόρυβο. Μπορει να εξελιχθεί σε παικταρα αλλά μπορεί και σε τίποτα. 7-8 παιχνίδια έκανε περισυ στο κέντρο με την τραγική ομάδα που είχαμε και 3 επίσημα φέτος σαν αμυντικός Οπως ξαναεγραψα, συνηθως βγαζουμε καλους αμυντικους. Παει σε ομαδα που ειναι στον πατο της βαθμολογιας εστω αν ειναι αρχη.(κατι μου θυμιζει) Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ξερουν τι κανουν...στην ΛεβερκουζενΚαι δεν νομιζω ο παιχτης να πουληθει ποτε παραπανω χρηματα. Super deal με 2 λογια
alexis333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πολλες φορες σου φουσκωνουν τα μυαλα οι αντζεντηδες. Εγω προσωπικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι καποιος εδωσε 22εκ για ενα παιδι που δεν εχει παιξει μια ολοκληρη σαιζον και σε ανταγωνιστικο επιπεδο κι ολας. Φυσικα δε μ ενδιαφερει καν. Το μονο που μ ενδιαφερει ειναι οτι πηραμε το παραδακι και το δωσαμε ολο πισω στην αγορα και ξαναφτιαξαμε την ομαδα απο την αρχη μονο με τα λεφτα του Ρετσου. 1
alexis333 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε σεις πως θα φύγει ο κόσμος από το γήπεδο με την απεργία στον Ηλεκτρικό? Θα γίνει πανικούλης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις