AristidisZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Χωρις φορ και αμυντικό πολύ υψηλών προδιαγραφων, δεν μπορει να χτυπησει την Σπορτινγκ. Ειναι ομάδα ένα σκαλοπάτι πάνω απ΄τον Ολυμπιακό βάση ροστερ, προπονητη κτλ. Αν έσκαγε ο προεδρός σας 20 εκατομμυρια των για 2 παιχτες που θα ενσωματόνονταν άμεσα, θα έλεγα οτι μπορει κάτι να γινει Εδώ έβαλε τρία η ΑΕΚ χτες, και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ από ομάδα που πριν 5 χρόνια έπαιζε ερασιτεχνικό Σουηδίας (και δε το λέω για να μειώσω κάποιον, αν και ο ΠΑΟΚ με απογοήτευσε χτες, σε σχέση με την ΑΕΚ που με εξέπληξε ευχάριστα - για τον ΠΑΟ δε περίμενα κάτι διαφορετικό) Σιγά που δε μπορεί ο Ολυμπιακός να χτυπήσει τη Σπόρτινγ Λισαβόνας Δε λέμε ότι είναι φαβορί, αλλά με το να λέμε ότι δε μπορεί να κοντράρει μια ομάδα τύπου Σπόρτινγκ Λισαβόνας φλερτάρουμε με τα όρια της εμπάθειας
alexis333 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Εχω βαρεθει να το διαβαζω στα ποστς σε αθλητικα sites. Οι μισοι γαβροι αυτο θελουν. Θελει να πεσετε χρηματα, να θελει και ο παιχτης,,,,χλωμο. Γενικα δεν ειμαι ο τυπος που θα ζητησει πραγματα που δεν γινονται ή θα πω με ευκολια παρε τον ταδε παιχταρα σταρ. Απλα με τον Μιραλας μου χει κολησει γιατι ταιριαζει γαντι με την ομαδα που εχει δημιουργηθει και κατασταση μας αυτη τη στιγμη. Και αλλες χρονιες ακουγοταν οτι θελει να επιστρεψει αλλα δεν ειχε νοημα να το συζητησω αφου ειχαμε αθλιο κεντρο και αθλια επιθεση ( Σεμπά και Ελιονουσι ξερω γω ) αλα τωρα ειναι η καταλληλη για τον προεδρο να τα σκασει ( κανα 5εκ νομιζω ζητανε ) και να τον φερει και να ανεβασει το επιπεδο της ομαδας. Θα ειναι μια ομαδα , που αν ερθει και ο συγκεκριμενος , θα τη θυμομαστε για χρονια. Ειδικα αν παρουμε και ενα καλο στοπερ... Ενταξει ζηταω πολλα. Σκαω ...
markoliaz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 θα πω τις προβλεψεις μου... 1η αγωνιστική (12 Σεπτεμβρίου) Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας / 2-1 Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους / 2-0 2η αγωνιστική (27 Σεπτεμβρίου) Γιουβέντους-Ολυμπιακός / 1-0 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Μπαρτσελόνα / 0-1 3η αγωνιστική (18 Οκτωβρίου) Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός / 3-0 Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας / 2-0 4η αγωνιστική (31 Οκτωβρίου) Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα / 1-2 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Γιουβέντους / 1-1 5η αγωνιστική (22 Νοεμβρίου) Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ολυμπιακός / 1-0 Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα / 0-0 6η αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου) Ολυμπιακός-Γιουβέντους / 1-1 ή ισως και 1-0 Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας / 4-0 και ο θρυλος τερματιζει 3ος και παει europa.... η μπαρτσα ΔΕΝ θα βαλει πανω απο 3 γκολ στον ολυμπιακο λογο βαλβερδε…θα τους πει να κανουν πισω εως εκειστα 3…
xstreamgamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 θα πω τις προβλεψεις μου... 1η αγωνιστική (12 Σεπτεμβρίου) Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας / 2-1 Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους / 2-0 2η αγωνιστική (27 Σεπτεμβρίου) Γιουβέντους-Ολυμπιακός / 1-0 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Μπαρτσελόνα / 0-1 3η αγωνιστική (18 Οκτωβρίου) Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός / 3-0 Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας / 2-0 4η αγωνιστική (31 Οκτωβρίου) Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα / 1-2 Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Γιουβέντους / 1-1 5η αγωνιστική (22 Νοεμβρίου) Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Ολυμπιακός / 1-0 Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα / 0-0 6η αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου) Ολυμπιακός-Γιουβέντους / 1-1 ή ισως και 1-0 Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας / 4-0 και ο θρυλος τερματιζει 3ος και παει europa.... η μπαρτσα ΔΕΝ θα βαλει πανω απο 3 γκολ στον ολυμπιακο λογο βαλβερδε…θα τους πει να κανουν πισω εως εκειστα 3… Ναι σιγά μη μας λυπηθεί ο Βαλβέρδε.Και άντε πες ότι μας λυπήθηκε είσαι σίγουρος ότι θα μας λυπηθεί ο Μέσι ας πούμε;Σιγά έτσι και του παρουσιαστεί η ευκαιρία για να ρίξει πολλά μην καθίσει να ακούσει τον Βαλβέρδε και τον κάθε Βαλβέρδε
sargio01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Ναι σιγά μη μας λυπηθεί ο Βαλβέρδε.Και άντε πες ότι μας λυπήθηκε είσαι σίγουρος ότι θα μας λυπηθεί ο Μέσι ας πούμε;Σιγά έτσι και του παρουσιαστεί η ευκαιρία για να ρίξει πολλά μην καθίσει να ακούσει τον Βαλβέρδε και τον κάθε ΒαλβέρδεΣυν το οτι αυτού του επιπέδου οι ομάδες, παίζουν και με το θέαμα που προσφέρουν στους θεατές σε υψηλή προτεραιότητα. Δεν παίζει να "πουλήσουν" τα πολλά γκόλ όταν τους δίνεται η ευκαιρία, στο όνομα των δημοσίων σχέσεων. Κοινώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ... 1
redykt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Πολυ σωστα τα λεει ο sargio. Τι ειναι το chl ; οικογενειακες ιστοριες ; εγω πιστευω και τη 4αρα μας θα φαμε και τα χα τρικ τους θα τα φαμε ... μακαρι να βγω ψευτης αλλα νταξει μη λεμε και οτι θελουμε γιατι βλεπω και τα posts του παπιου στο fb που παραειναι αισιοδοξος κατ εμε
~mxls~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αν έπαιζαν τώρα Μπάρτσα-Ολυμπιακός, ένα σκορ 6-2 ή 5-0 θα'ταν αναμενόμενο.
TAKE5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Αν έπαιζαν τώρα Μπάρτσα-Ολυμπιακός, ένα σκορ 6-2 ή 5-0 θα'ταν αναμενόμενο. Αργότερα θα είναι χειρότερα τα πράγματα
xrhstosiak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 αν και δεν ειμαι ολυμπιακος πιστευω οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να κανει κατι καλο και αξιοπρεπες η ελειψη πιεσης, και το οτι ειναι ξεκαθαρο αουτσάιντερ πολλες φορες ειναι πλεονεκτημα επισης αυτες οι μεγαλες ομαδες εχουν πολυ σοβαροτερα πρωταθληματα και πιο δυσκολο προγραμμα και το πλανο τους ειναι να φορτσαρουν στις επομενες φασεις γιατι παντα στοχος τους ειναι ο τελικος της διοργανωσης οποτε αν περνουν το αποτελεσμα που θελουν δεν εχουν λογους να πιεζουν 100% ρισκαροντας περιττη κουραση και μεγαλυτερες πιθανοτητες για τραυματισμους ειναι και στο χερι του ολυμπικακου να μην τα παρει στην πλακα ή να μπεις σαν looser ... τοτε ο διασυρμός δεν ειναι πολυ μακρια
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ηχούν δυνατά οι... σειρήνες για Μιραλάς στο Λιμάνι 5
adi32 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Φερτον να πέσουν τα τσιμέντα. Να μη ξαναδώ Σεμπα σε αυτή τη θέση 5
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Σε τελική συζήτηση με φορ από την Premier League ο Ολυμπιακός» Φουντώνουν τα σενάρια Μιραλάς: Εκτός αποστολής για το ματς με Τσέλσι, πετά για Βρυξέλες 2
Zerg13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ειναι βαρυ οπλο, δεν το βλεπω εγω αλλα οκ. Αλλη ομαδα, αν ερθει... 1
kirileman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Περιμένετε την ανακοίνωση περί πληρότητας του ρόστερ και μή ανάγκης μεταγραφών. 1
alexis333 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Περιμένετε την ανακοίνωση περί πληρότητας του ρόστερ και μή ανάγκης μεταγραφών. Καλα ναι το πιο σιγουρο αυτο ειναι. Ηδη εχει κανει πολλα εξοδα ο χοντρος φετος και πρεπει να πουλησει τπτ .. Ηδη επρεπε να λεμε ευχαριστω. Μου θελετε κι αλλα εξοδα. Αχαριστοι , ε αχαριστοι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις