adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ηρθαν πολλοι απλα καλοι παικτες και η διαφορα με περισυ φανηκε Επιτελους γλιτωσαμε απο Ντακοστα Μποτια Για μενα δεν πρεπει να χαθουν οι Μαρτινς και Ανσαριφαντ αν δεν παρει αλλο καλο επιθετικο
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ηρθαν πολλοι απλα καλοι παικτες και η διαφορα με περισυ φανηκε Επιτελους γλιτωσαμε απο Ντακοστα Μποτια Για μενα δεν πρεπει να χαθουν οι Μαρτινς και Ανσαριφαντ αν δεν παρει αλλο καλο επιθετικο Εμένα πάντως ο Βούκοβιτς δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι, μακάρι να με διαψεύσει Γενικά η άμυνα μπάζει φέτος, στα 5 επίσημα μέχρι στιγμής πρώτη φορά προχτές δε φάγαμε γκολ, ενώ και ο Καπίνο δε θα έλεγα ότι έχει ξεκινήσει και πολύ ικανοποιητικά... Σήμερα στις εφτά τα σπουδαία :)
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλύτερα να πάρουμε από το πρώτο γκρουπ μια πολύ δυνατή ώστε μη χάσει από κανέναν μπας και το παλέψουμε. Πολλοί λένε για Μπαρτσελονα που δεν έχουμε παίξει ποτέ. Έξω θα μαζέψουμε πολλά άλλα δεν πειράζει γιατί θα δούμε το Μεσι στο Καραϊσκάκη 1
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Μα το 2ο είναι τα ίδια σκατά με το 1ο ουσιαστικά, μη σου πω και χειρότερο Σκέψου ότι στο 1ο έχεις και 2 ομάδες που θεωρητικά (βάσει κατάταξης ΟΥΕΦΑ τουλάχιστον) είναι πιο κάτω από εσένα, ενώ στο 2ο είναι όλες από πάνω Ιδανική κλήρωση: Σπαρτάκ Μόσχας Πόρτο Μάριμπορ Υ.Γ. Συμφωνώ για Μέσι, μη ξεχνάς κιόλας ότι θα έρθει κι ο Ερνέστο
Edel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ο καριμ είναι μπαλαδοφατσα, πρέπει να δει ενδεκάδα
pontez2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Έρχεται και η κλήρωση σιγά σιγά. Αντικειμενικά είστε από τις πιο αδυναμες ομάδες τις διοργάνωσης. Κατά την άποψη μου ειστε στις 3-4 πιο αδύναμες. Για να το θέσω διαφορετικά, ειστε μια πολύ αδύναμη ομάδα για Ch.L και μια μέτρια προς αδύναμη για Ουέφα. Από 1ο και 2ο όμιλο θα είναι καλό να αποφύγετε τη Ρεάλ και τη Μπάγερν, όχι επειδή μπορειτε να χτυπησετε τις άλλες αλλά επειδη αυτές βάζουν πολλά γκολ κατά μέσο όρο. Απ΄τον Δ όμιλο, υπάρχουν 4 ομάδες που είναι στο επιπεδό του Ολυμπιακού, ίσως και ελάχιστα καλύτερες (δε θέλω να φανω μηδενιστης και να πω ότι ειστε η χειροτερη ομάδα της διοργάνωσης σε θέμα ροστερ) με τις οποίες αν τυχει να πέσετε θα έχετε την ευκαιρία να δωσετε μια μάχη για τη 3η θέση και τη συνέχεια στο Ουέφα. Και αν κάποιοι έχουν ενστάσεις για τη πολύ κακή άποψη που έχω για το φετινο ροστερ του Ολυμπιακού, τονίζω ότι αναφέρομαι πάντα σε σχέση με τις άλλες Ευρωπαικές ομάδες και όχι σε σχέση με την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιαστει και στο παρελθόν αδύναμος με τη διαφορά ότι πάντα ειχε κάποιο σημείο πολύ δυνατό με αποτέλεσμα να στέκεται αξιοπρεπής. Ως προπέρσι ας πουμε ειχε υψηλού επιπέδου τερματοφύλακα. Παλαιότερα είχε εξαιρετική άμυνα, ή πολύ καλή επιθεση. Φέτος το σημείο που φαίνεται να είναι καλός είναι η μεσαία γραμμή. Επιθετικά αν δε πάρει παίχτη που να έχει το ευκολο γκολ και να μπορει να δημιουργει φάσεις και πάνω απ όλα να είναι γρηγορος για τις αντεπιθέσεις, θα έχει μεγάλο προβλημα. Ουσιαστικά ο παιχτης που σας έλειπε φέτος ήταν τυπου Μπεργκ του Παναθηναικου.
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ο καριμ είναι μπαλαδοφατσα, πρέπει να δει ενδεκάδα Απ' ό,τι φαίνεται μάλλον θα δει Πλατεία http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/etoimazetai-gia-plateia-o-ansarifard/3452860 Να ψηθεί το παιδί..!
_linuslost_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 @Pontez2 δηλαδή Μάριμπορ, ΑΠΟΕΛ, Άντερλεχτ, Βασιλεία είναι καλύτερες;;; Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι φέτος είναι ίσως το Τσ.Λ με τις πιο δυνατές ομαδες, δεν υπάρχουν δηλαδή τόσο μεγάλες διαφορές όσο παλιότερα
AristidisZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Νομίζω ότι είναι πάρα πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε τις ομάδες Εντάξει, είναι 10~15 που δε χρειάζεται να τις δούμε για πούμε ότι είναι σαφώς ανώτερες του ΟΣΦΠ, αλλά και τον Αλαφούζο να ρωτήσεις δε θα σου πει ότι ο Ολυμπιακός είναι στις 4 χειρότερες, όταν βάσει κατάταξης είναι 18ος στους 32... 2
pontez2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 @Pontez2 δηλαδή Μάριμπορ, ΑΠΟΕΛ, Άντερλεχτ, Βασιλεία είναι καλύτερες;;; Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι φέτος είναι ίσως το Τσ.Λ με τις πιο δυνατές ομαδες, δεν υπάρχουν δηλαδή τόσο μεγάλες διαφορές όσο παλιότερα Δεν είναι καλύτερες αλλά δεν είναι και του χεριού σου. Θα είναι ομάδες με τις οποίες θα δωσεις τη μάχη για τη τριτη θέση. Το θέμα με τον Ολυμπιακό φέτος είναι ότι μπορει να δειχνει ότι έχει μια στρωτή ομάδα, αλλά έχει χτυπητά προβλήματα σε άμυνα και επιθεση (όπως και πέρσι) και δεν έχει καμια σχέση με τα παλαιότερα έτη. Οι καλές ομάδες μέσες άκρες, εξακολουθουν να είναι δυνατές. Κάποτε χτυπουσες τη Μπενφικα, πλέον τέτοια ομάδα δε μπορεις να τη πλησιάσεις.
alexis333 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εγω θελω Τσέλσι , Ντορτμουντ και μια εκ των Λειψια ή Σελτικ για το 4ο γκρουπ.
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Mπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ, πάμε δυνατά!
alexis333 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Κανονικά χωρίς Αρσεναλ στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λίγκ θα έπρεπε να μην πάρουμε κανέναν από το δεύτερο γκρουπ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις