Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Τσουκαλας ποτε εχει εκπομπη; Please επειγον Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα. Edit: Κάτι βρήκα για Δευτέρα και Παρασκευή 23:00 στο AB Channel. 1
daPro Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Η ιστορία γράφεται με μεγάλες ομάδες.. Πάμε να φάμε τους αλλους δυο.. 1
thant Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σάββας: «Δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι αυτό που έγινε στο τέλος, φύγαμε όλοι χαρούμενοι από την ανατροπή».
EKTELESTES Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χάσι: " Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε επιθετικά και δεν θα αλλάξει ούτε στο Champions League." ..............................
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χάσει: " .............................. Fixed 1
PostHelper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Χάσι: " Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε επιθετικά και δεν θα αλλάξει ούτε στο Champions League." .............................. Αμα τα ειπε αυτα σοβαρα τοτε ο Μεσι παει για 7 γκολ και η Μπαρτσελονα για 9 μεσα στην Ισπανια.
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θα έχει σκορ,το μόνο σίγουρο. Σαν σκέψη μου κάθεται 2-4. Εύχομαι να πέσω πολύ έξω. Tα 'λεγες. Kι αφού τα 'λεγες 1
EKTELESTES Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα τα ειπε αυτα σοβαρα τοτε ο Μεσι παει για 7 γκολ και η Μπαρτσελονα για 9 μεσα στην Ισπανια. Το πιο αστείο είναι ότι σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα έλεγε ότι θα κατεβάσει αμυντικό σχήμα. Πραγματικά πιστεύω ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο τύπος, κάπου χάνει λάδια.
papoys1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Απλά στο τέλος ο Ολυμπιακός θα ξαναπάρει άνετα το Ελληνικό πρωτάθλημα και όλα θα έιναι όπως και πέρισυ. 1
EKTELESTES Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις είδα τις φάσεις στην 3αρα της Μπάρτσα....Όποιος έχει λογική στο κεφάλι του θα πρέπει να τρέμει
chill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Αμα τα ειπε αυτα σοβαρα τοτε ο Μεσι παει για 7 γκολ και η Μπαρτσελονα για 9 μεσα στην Ισπανια. Υπερβολές....στα 5 θα πει ο Βαλβέρδες o βάσκο ντε γαύρο, "STAPH" και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν θα σπάσει το στοιχειωμένο ευρωπαϊκό ρεκόρ της 7άρας....τουλάχιστον στην Βαρκελώνη. Για το Τορίνο δεν παίρνω όρκο
pontez2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις δει τι παιχτες έχει η Σπόρτινγκ; Δεν ειναι μονο οτι έχει μέσα τον πρωτο σκορερ του Πορτογαλλικου πρωταθληματος και 5 διεθνής στην 11άδα της αλλά έχει ξεκινήσει πολυ δυνατά με 3 νικες. Γενικά για τη Σπορτινγκ ο στοχος ειναι οι 4 βαθμοι. Για τον Ολυμπιακό θα ειναι τεράστια επιτυχία να νικησει στο Καραισκάκης. Είναι πιο δυνατή ομάδα, έχει καλό προπονητή. Γενικά ειναι ομάδα που θα πάει να κερδίσει τη Γιουβέντους στην έδρα της, δε θα παιξει αμυντικά. Να πω οτι δε τα πα? Και μην αρχίσετε οτι επειδη δεν ειμαι Ολυμπιακός το βλέπω οπαδικά. Ουτε καν. Λίγο να έχει δει κάποιος τη Σπορτινκ μπορουσε να καταλάβει οτι ειναι 5 σκαλιά πάνω απ τον Ολυμπιακό. Ηταν άτυχος ο Ολυμπιακός φέτος στη κλήρωση. Θα ειναι έκπληξη αν πάρει έστω και 1 βαθμο. Οκ χθες φάνηκε αδιάβαστος ο Χάσι και ανοίχτηκε νομιζοντας οτι θα τους νικησει στα ίσα, προσγειωθηκε αποτομα και τωρα θα πηγαινει επιφυλακτικά. Αν τους παιξετε πιο αμυντικά αυτους πάντως, μπορειτε το 0-0 εκτός. Για Ουέφα δε το συζητάω.
JOHN ONLY Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Σε περιπτωση ισοβαθμιας υπολογιζονται τα μεταξυ τους παιχνιδια ή τα συνολικα γκολ;
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μ αρέσει που είπε ο Χάσι ότι δεν είναι και τελικός το παιχνίδι... Σε περιπτωση ισοβαθμιας υπολογιζονται τα μεταξυ τους παιχνιδια ή τα συνολικα γκολ; Τα μεταξύ τους παιχνίδια νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις