Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του champions league.Θα παρακαλούσα να μείνουμε μόνο στα της Ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και μακριά από οπαδικές διαμάχες,ώστε να μην κλειδώσει και αυτό το θέμα όπως δυστυχώς έχω διαπιστώσει ότι έγινε με παλιότερα θέματα.Ελπίζω να γίνει η παράκληση του ts σεβαστή από όλους

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παρακαλούσα να μείνουμε μόνο στα της Ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας και μακριά από οπαδικές διαμάχες,ώστε να μην κλειδώσει και αυτό το θέμα όπως δυστυχώς έχω διαπιστώσει ότι έγινε με παλιότερα θέματα.Ελπίζω να γίνει η παράκληση του ts σεβαστή από όλους

Μείνε ήσυχος. :devil:

Επεξ/σία από thant
  • Like 5
Δημοσ.

Μεγάλη πρόκριση και επιστροφή στα σαλόνια. Φέτος εγιναν σωστές κινήσεις και αυτο βγήκε στο χορτάρι.

Τωρα με ηρεμία να δουλέψει η ομάδα, να δέσει.

(Λογικά θα γίνει καποια ακόμα μεταγραφή... ελπίζω επιθετικού)

Υγ1: Οφοε μεγάλος άρχοντας

Υγ2: Η ακαδημία έχει βγάλει ταλένταρα

• Like 3
Δημοσ.

μπραβο στην ομαδαρα

οφοε οντως λιρα εκατο

ρομαο αναγεννημενος

καπινο επιασε αυτα που επρεπε

ταλεντακια σιγα σιγα ξεπεταγονται , αλλα θελει χρονια για ταλεντα επιπεδου ( βλ ρετσος φορτουνης )

ελπιζω σε μια καλη κληρωση ψσυε να ερθουν περισσοτεροι βαθμνοι κια λεφτα στην ομαδα

Δημοσ.

Σιγά μην δεν πάρει τα λεφτά ο Μαρινακης. Ειδικά με τη σημερινή εμφάνιση του μικρού θα κάνει και τον κάμπόσο στις διαπραγματεύσεις..

Δημοσ.

ο ρετσος ειναι ταλενταρα. φανηκε σημερα. οι αλλοι συλλογοι ξερουν πως αν δεν αρπαχτει φετος.. του χρονου θαναι ακριβοτερος.. μακαρι να μεινει παντως , εστω μια χρονια ακομα

Δημοσ.

Εγώ πλέον κρίνω όλες τις ομάδες ρεαλιστικά και αυστηρά ακόμα και την δική μου (παναθηναϊκός) την κράζω αρκετά όταν έχει αποτυχίες σε κάτι. Ο ολυμπιακός έδειξε φέτος στα προκριματικά καλύτερο πρόσωπο από το περσινό. Στην Ελλάδα παραμένει βάσει ροστερ η καλύτερη ομάδα απ' όλες.

Παρόλα αυτά, η δυναμικότητα της ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν έχει καμιά σχέση με άλλων εποχών, το ίδιο ισχύει φυσικά και με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που έχουνε πέσει πάρα πολύ.

Αν δεν είναι αρκετά βατή η κλήρωση για τον ολυμπιακό στο champions league δεν θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, μπορεί να περάσει στο europa και εκεί να καταφέρει να περάσει άλλη μια φάση αλλά θα αποκλιστεί στην επόμενη. Σε θαύματα δεν ελπίζω στο ποδόσφαιρο και ειδικά όταν μιλάμε για ελληνικές ομάδες σε ευρωπαϊκό συλλογικό επίπεδο, στην Ευρώπη αν δεν παίξεις μπάλα και δεν ανταγωνιστείς στα ίσα τον αντίπαλο τσακίζεσαι.

Θα δούμε στο γήπεδο τι θα καταφέρει να κάνει ο ολυμπιακός. Προς το συμφέρον της Ελλάδας είναι πάντως να προχωρήσει όσο πιο πολύ γίνεται για να μαζέψουμε πόντους, το ίδιο και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Δημοσ.

Πρόσεξα χθες τον Ρέτσο.

Για 18 χρονών (τόσο δεν ειναι;) είναι εξαιρετικός παίχτης. Πολύ καλές τοποθετήσεις, έχει βελτιωθεί στο μαρκάρισμα, είναι γρήγορος. Αν έπρεπε να τον κρίνω ως έναν 30αρη Έλληνα θα έλεγα οτι είναι μέσα στους 2-3 καλούς Έλληνες αμυντικους που παίζουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Προφανως έχει δυνατότητες εξέλιξης για το μέλλον, αλλά εγω θα το γράψω και ας μου πείτε οτι θέλετε. Δεν νομίζω οτι 20 εκατομμύρια που ζητάει ο Ολυμπιακός ειναι η αξία του. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Αν το παλικάρι παίξει βασικός σε όλα τα Ευρωπαικά παιχνίδια και ο Ολυμπιακός πάρει τουλάχιστον τη 3η θέση, ισως να καταφέρουν να τον πουλήσουν με ένα 15άρι.

Κατά τα άλλα, οκ δε παίξατε με κανα θηρίο. Όμως δημιουργικά έχετε καλή ομάδα. Στο τελείωμα δε ξέρω τι κάνετε. Αυτον τον Μπεν εγω δε μπορω να τον παραδεχτώ, ο άλλος ο Εμενικε ως γυρολόγος μου κάνει.

Αμυντικά, αν πήρατε τον Βουκοβιτς για τον βράχο της άμυνας θα έχετε θέμα στα παιχνίδια της Ευρώπης. Χρειάζεται καλύτερος παιχτης εκει. Πως ειχατε παλιά τον Σουηδό. Κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Βασικα ειναι παρα πολυ νωρις ακομα. Η ομαδα εχει τοσους νεους παιχτες, μονο καλυτερη μπορει να γινει.

Συμφωνω για την επιθεση ΔΕ μου γεμιζει το ματι.

Συνγωνω οτι ηθελα βραχο ηγετη αμυντικο, θα περιμενω ομως να κρινω τον Βουκοβιτς. Θυμαμαι πως κραζαμε στις πρωτες εμφανισεις του Αβρααμ πχ.. θα δειξει

Βασικα ο χοντρος μετα τα περσινα χαλια εκανε καλες κινησεις. Ακουσε τον προπονητη και εφερε παιχτες και παιχτες που φαινονται καλοι.

Και να σκεφτει κανεις οτι ο Ρομαο κι ο Μαριν ηταν στην εξεδρα περυσι....

Δημοσ.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστης απλα δεν υπαρχει...μονο αμυντικους βγαζουμε σαν χωρα. Ο Ρετσος επειδη ειναι σε αυτη την θεση ισως κανει κατι και εκτος Ελλαδας...

-Απο τυχη αλλο τιποτα...πεσατε για αλλη μια φορα με οτι ποιο αδυναμο υπηρχε...(σε αντιθεση με εμας που πεφτουμε παντα με δυνατη Ισπανικη)

Δημοσ.

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστης απλα δεν υπαρχει...μονο αμυντικους βγαζουμε σαν χωρα. Ο Ρετσος επειδη ειναι σε αυτη την θεση ισως κανει κατι και εκτος Ελλαδας...

-Απο τυχη αλλο τιποτα...πεσατε για αλλη μια φορα με οτι ποιο αδυναμο υπηρχε...(σε αντιθεση με εμας που πεφτουμε παντα με δυνατη Ισπανικη)

Γενικα ισχυει, αν και υπαρχουν εξαιρεσεις, πχ Μητρογλου.

-Δεν ειναι αποκλειστικα θεμα τυχης, ειναι και θεμα του πού βρισκεσαι, ισχυρους/ανισχυρους.

Ο ΟΣΦΠ ως ισχυρος με οποιον απ αυτους και να επαιζε ηταν λιγο-πολυ το φαβορι:

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν) 18.050

Αστάνα (Καζακστάν) 16.800

Ριέκα (Κροατία) 15.550

Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) 10.875

Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 8.135

Ο ΠΑΟ απ' την αλλη ειχε αυτους ως πιθανους αντιπαλους:

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) 60.999

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 40.570*

Μπράγκα (Πορτογαλία) 37.366

Έβερτον (Αγγλία) 29.192

Μίντιλαντ (Δανία) 16.300

Οπου εκτος της Μιντιλαντ, φαβορι δε θα ηταν μαλλον με καμια αλλη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...