Προς το περιεχόμενο

WD MyCloud (και άλλα...)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, αν έχετε ορεξη για διάβασμα, καλώς ήρθατε. Ξεκινάμε; Κατ' αρχάς το θέμα είναι κάπως σύνθετο και δε ξερω αν βολευει στη κατηγορία που ποστάρω. Αν οχι, συγνώμη!

Κεφάλαιο 1 : Εισαγωγή

Εδω και καιρό είχα πάνω στο PC 9 δίσκους.

1. C

2. Αρχεία μου

3. Μισό backup του 2 (μικρός δίσκος)

4. To άλλο μισό backup του 2 (επίσης)

5. Δίσκος εργασίας

6. Backup δίσκου εργασίας (μικρότερος δίσκος μη ικανός για πληρες backup)

7. Δίσκος torrent

8. Δίσκος torrent backup

8. Δίσκος χύμα αρχειων

Πέρα απο το σπαστικά αργό startup και shutdown λόγω του οτι είχα μέσα στο κουτί 4 δίσκους και εξωτερικά στα USB 5, όλα πήγαιναν καλά. Μέχρι που...

Κεφάλαιο 2 : Χαμένα αρχεία & Το λάθος

Ξαφνικά βλέπω ο δίσκος των δεδομένων μου πως "δεν ειναι διαθέσιμος". Τι φαση λεω; Τελος παντων εγινε μια διαδικασία χαος. Μερικά απο τα δεδομένα μου είχαν σβηστεί απο τον "2" και μερικά απο τα backup. Δε ξερω γιατι, δε καταλαβαίνω τι παίχτηκε. Φταίει το λογισμικό που εκανε το BC;

Το θέμα ειναι πως μερικά αρχεία ενω προσπαθούσα να τα ανοιξω/αντιγράψω ελεγε πως "δεν ειναι εκει". Τελος παντων μετα απο 3 ημέρες δοκιμών κατάφερα με πολυ μεγάλη δυσκολία να μαζεψω οσα περισσότερα μπορώ (ολα ουσιαστικά εκτος απο ψεγάδια που δε με ενοιαζαν)

Σημειωση: Πάντα ήμουν κατά των σπασμένων. Κατέβασα ενα κολοαρχείο που χρειαζόμουν για ενα βίντεο (μοντάζ) και ισως απο τοτε να ξεκινησαν ολα. Δε ξερω ομως. Δε ξερω αν με χτύπησε καποιος ιος. Εχω και αντιβιωτικο (avast) και antimalware και ολα τα scan βγήκαν καθαρά.

Οι δίσκοι μερικές φορές αρνούνται να δωσουν αρχεία για αντιγραφή. Δε ξερω τι παίζει!

Κεφάλαιο 3 : Η μεταφορά & περι ασφάλειας

Προσπαθώ εδω και μερικές ωρες να μεταφέρω δεδομένα στο WD Cloud. Με 6ΜΒ/sec αν εχουν το θεο τους! Δε ξερω τι να κανω, πως θα μεταφέρω 2TB δεδομένα με 6MB/sec?

Τι να κανω με το cloud; φοβάμαι πως κάτι παιζει με τα αρχεία μου, ισως εχουν κατι; εχουν μολυνθει; γιατι ξαφνικά ολα μου πανε αργα; Γιατι η αρνηση απο τους δισκους να δωσουν δεδομένα; Παιζει να φταινε τα ports του PC (τα μπροστινα νομίζω ειναι προβληματικά, σήμερα το ανακαλυψα και το κουτί της crossair ειναι καινουργιο σχετικα ρε γμτ)

Δημοσ.

1)  νομίζω το wd cloud εχει και usb 3 , συνδέσου με τέτοιο τρόπο για ταχυτητα

2) μεγα σφάλμα οι πολλοί δίσκοι , κανονικά έχουμε 2-3 με το ζόρι 

αγόρασε 2 μεγάλους και πούλησε τους μικρους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...