Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας , είμαι ενδιαφερόμενος και νέος στο χόμπι των drone . 

Ενδιαφέρομαι πολύ για της εταιρίας dji που έχω δει ότι είναι αρκετά όμορφα και αξιόπιστα , αλλά δε ξέρω σε ποιο ανάμεσα ;

Είδα σήμερα από κοντά το νέο Dji Spark όπου εντυπωσιάστηκα με το μέγεθος και με τις επιδόσεις , όχι τόσο όμως με την αντοχή της μπαταρίας . 

Είμαι ανάμεσα φυσικά και στο phantom 3 για μεταχειρισμένο . 

Ποιες οι διαφορές ; 

Η τιμή για μεταχειρισμένο είναι στην ίδια με του Spark σε καινούριο . 

Μπορείτε να πείτε την άποψη σας ; 

Δημοσ.

Εξαρτάται που θα το πετάς και γιατί θα το πετάς... Εγώ προτίμησα το σπάρκ λόγω φορητότητας. Αν θες χρόνο πτήσης και μεγαλύτερες αποστάσεις πας φάντομ. Αλλιώς το μαβικ που συνδυάζει τα 2 παραπάνω και είναι η επόμενη αγορά μου! Πάντως το σπαρκ σου λύνει τα χέρια στη μεταφορά. Δεν το σκέφτεσαι καν απλά το πέρνεις μαζί σου και είναι διακριτικό το ίδιο και το μαβικ. Ενώ το φάντομ το σκέφτεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εχεις πεταξει παλι τιποτα και δωσεις καποια χρηματα και κανεις καποια μικροζημια ....στενοχωριες

εκτος και αν σου περισευουν η εχεις παρει μια γευση απο καποιο αλλο

Δημοσ.

Ερασιτέχνης είμαι με καλλιτεχνικές ορέξεις . Όχι κάτι εξτρίμ μην φανταστείτε , αλλά ασχολούμαι γενικά και έχω μπει στον πειρασμό . 

Δημοσ.

πολυ καλα κανεις

ομωςςςςςς πρεπει να θεσεις οριο στο μπατζετ γιατι κακα τα ψεματα το ποσο απο 500 φτανει στο 700 και στο 1000 πολυ ευκολα

γιατι  πχ θα θελεις και μια εξτρα μπαταρια που μπορει να εχει 100

ενα μεταχειρισμενο θα ηταν καλη επιλογη γιατι θα εχει και καποια εξτρα αλλα να σιγουρευτεις οτι καποιος που ξερει θα ριξει μια

ματια για τυχον ζημιες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...