steliosgamer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Που μπορώ σε Ελληνική αγορά να βρω USB Rubber Ducky ?? Ευχαριστω
kostasX87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 δεν νομίζω ότι πέρα απο κάποιο μεταχειρησμένο μπορείς να βρεις κάπου....
kodorevi8ulis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 τώρα μου θύμισες εποχές irc και επίδοξους "hacker" με sub7 αλλά έεχε χάρη ο λόγος που το θές από ελληνική αγορά ; τεσπα , μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνος σου αν έχεις κάποιο(α) συγκεκριμένο usb stick (ψάξε νομίζω για badusb) ή αλλιώς μπορείς να αγοράσεις μόνος σου (λογικά πουλάνε , αλλά δεν ξέρω αν τα βρεις όλα) πράγματα για arduino (ψάξε rubber ducky / badusb with arduino για οδηγίες) 1
steliosgamer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Το θέλω από Ελληνική αγορά για να μην μπλέκω με μεταφορικά και να περιμένω και πόσο καιρό …δεν ξέρω Και αν στέλνουν Ελλάδα η HAK5GEAR ευχαριστώ για την βοήθεια :-D τώρα μου θύμισες εποχές irc και επίδοξους "hacker" με sub7 αλλά έεχε χάρη ο λόγος που το θές από ελληνική αγορά ; τεσπα , μπορείς να δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνος σου αν έχεις κάποιο(α) συγκεκριμένο usb stick (ψάξε νομίζω για badusb) ή αλλιώς μπορείς να αγοράσεις μόνος σου (λογικά πουλάνε , αλλά δεν ξέρω αν τα βρεις όλα) πράγματα για arduino (ψάξε rubber ducky / badusb with arduino για οδηγίες) τώρα μου θύμισες εποχές irc και επίδοξους "hacker" με sub7 αλλά έεχε χάρη…. Ακόμα γίνονται αυτά και σε μεγαλύτερο βαθμό … :-D
kostasX87 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) στέλνουν Ελλάδα με κοντά 40 ευρώ μεταφορικά! πάντως μάλλον είναι καλύτερα εαν πάρεις τελικά να πάρεις το bash bunny! https://hakshop.com/products/bash-bunny Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2017 από kostasX87
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα