Προς το περιεχόμενο

Vodafone Smart Tab 4G νεκρό?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα Vodafone Smart Tab 4G το οποίο μετά από το τελευταίο update που έγινε , άνοιγε κανονικά αλλά όλες οι υπηρεσίες του , τερματίζονταν μετά την εκκίνηση.

Προσπάθησα να το ψάξω αλλά δεν βγήκε κάτι. Πριν 2 μέρες , δεν άνοιξε ξανά.

Δεν ξέρω τι ζόρι τράβηξε. Υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ Όταν λειτουργούσε καλά , το είχα κάνει root. Δούλευε άψογα να πω. Καμιά άλλη επέμβαση δεν έκανα έκτοτε. 

Δημοσ.

Δυστυχώς , κάνοντας την διαδικασία αυτή , το τάμπλετ δεν συνέρχεται. Με το που ανοίγει , πετάει πάλι το ένα μετά το άλλο τα παράθυρα τερματισμού των εφαρμογών. Ούτε καν πληκτρολόγιο δεν μπορώ να ανοίξω γιατί τερματίζει και την εφαρμογή swiftkey.

Σκεφτόμουν αν υπήρχε τρόπος να του περάσω από πάνω την stock rom του , από την αρχή μπας και συνέλθει.

Μπορείς να με καθοδηγήσεις πως να το κάνω αυτό?

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι

Δημοσ.

Ακολουθώ τις οδηγίες από το site αλλά κολλάω στο 5. Βάζω τις εντολές στο cmd αλλά μου βγάζει error. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει λίγο? Επίσης δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του αρχείου SmartTab4G_Recovery_KK_benjaminwan_EN.zip. Το κάνω unzip αλλά δεν ξέρω τι να εκτελέσω από αυτά που έχει μέσα.

1. Switch it OFF
2. Press and hold the volume DOWN button together with the power ON button and keep them pressed for 5 seconds until you see on the tablet screen the black screen with the writing "POWERED BY android" in white at the bottom. You are now in bootloader mode.
3. Connect the tablet via USB to your PC
4. Download and decompress: SmartTab4G_Recovery_KK_benjaminwan_EN.zip
5. In command line in a terminal window on your PC type:

fastboot -i 0x1bbb oem unlock
fastboot -i 0x1bbb boot cwm.img

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...