Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι υφισταμενος συνδρομητης στη Nova με ενα double-play πακετο εδω και περιπου 3-4 χρονια.

Επισκεπτομενος το site της Nova ειδα οτι αυτη τη περιοδο υπαρχει η παρακατω προσφορα για νεους συνδρομητες με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με τη δικη μου αλλα περιπου 18€ φθηνοτερα το μηνα για 24 μηνες:

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2playplus/

ADSL 24 Mbps - Απεριοριστα Σταθερα - Απεριοριστα Κινητα

Δεν εχω επικοινωνησει μαζι τους για να δω τι προσφορα θα μου κανουν ως παλιο συνδρομητη, αλλα φανταζομαι δεν θα μου δωσουν τα ιδια απο τη στιγμη που ηδη "με εχουν".

Υπαρχει τροπος να τη διεκδικησω αλλιως? πχ να αλλαξω παροχο για λιγες μερες και να επιστρεψω? Θα αξιζε?

Νομίζω πως το καλύτερο είναι να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους το πεις. Είσαι παλιός πελάτης και ειδκά αν πληρώνεις και στην ώρα σου θα μπορέσεις πιστεύω να τους πείσεις να στο κάνουν. Αλλιώς αίτηση φορητότητας (αν έχεις δέσμευση και πληρώσεις τέλη διακοπής συμφωνώ με οσα είπαν παραπάνω) και υπάρχει περίπτωση να το καταφέρεις. Απλά εκεί πρέπει να είσαι γρήγορος για να μην εχεις τρεξίματα με ενεργοποιήσεις. Αλλά πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα να δεις τι θα σου πουν...

Δημοσ.

Ειμαι υφισταμενος συνδρομητης στη Nova με ενα double-play πακετο εδω και περιπου 3-4 χρονια.

Επισκεπτομενος το site της Nova ειδα οτι αυτη τη περιοδο υπαρχει η παρακατω προσφορα για νεους συνδρομητες με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με τη δικη μου αλλα περιπου 18€ φθηνοτερα το μηνα για 24 μηνες:

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2playplus/

ADSL 24 Mbps - Απεριοριστα Σταθερα - Απεριοριστα Κινητα

Δεν εχω επικοινωνησει μαζι τους για να δω τι προσφορα θα μου κανουν ως παλιο συνδρομητη, αλλα φανταζομαι δεν θα μου δωσουν τα ιδια απο τη στιγμη που ηδη "με εχουν".

Υπαρχει τροπος να τη διεκδικησω αλλιως? πχ να αλλαξω παροχο για λιγες μερες και να επιστρεψω? Θα αξιζε?

Στην θεση σου θα επερνα τηλ.την νοβα και θα τους ελεγα πως εχω καλυτερη προσφορα απο την ταδε εταιρια και ειμαι χρονια πελατης σας,θα μπορουσατε να μου κανετε μια προσφορα και εσεις για να δω τι θα κανω?....μπλα μπλα μπλα

Δημοσ.

Στην θεση σου θα επερνα τηλ.την νοβα και θα τους ελεγα πως εχω καλυτερη προσφορα απο την ταδε εταιρια και ειμαι χρονια πελατης σας,θα μπορουσατε να μου κανετε μια προσφορα και εσεις για να δω τι θα κανω?....μπλα μπλα μπλα

Τίποτα δε θα του κάνουν, θα πρέπει να κάνει φορητότητα για να βγει προσφορά στο σύστημα τους και να τον πάρουν τηλέφωνο (αν βγει προσφορά). Δεν κάνουν οι υπάλληλοι αυθαίρετα προσφορές. Απλά κοιτάνε την καρτέλα του πελάτη και του λένε τι υπάρχει στο όνομα του. Ο μόνος τρόπος να "πιέσεις" για τιμή είναι η φορητότητα. Ούτε τηλέφωνα, ούτε επικοινωνίες, ούτε φωνές ούτε τίποτα. Φορητότητα και είτε πας σε νέο πάροχο είτε βγαίνει προσφορά και την αξιοποιείς στον ήδη υπάρχον. Απλά πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα δε θα του κάνουν, θα πρέπει να κάνει φορητότητα για να βγει προσφορά στο σύστημα τους και να τον πάρουν τηλέφωνο (αν βγει προσφορά). Δεν κάνουν οι υπάλληλοι αυθαίρετα προσφορές. Απλά κοιτάνε την καρτέλα του πελάτη και του λένε τι υπάρχει στο όνομα του. Ο μόνος τρόπος να "πιέσεις" για τιμή είναι η φορητότητα. Ούτε τηλέφωνα, ούτε επικοινωνίες, ούτε φωνές ούτε τίποτα. Φορητότητα και είτε πας σε νέο πάροχο είτε βγαίνει προσφορά και την αξιοποιείς στον ήδη υπάρχον. Απλά πράγματα. 

Λαθος κανεις ,εγω χωρις να κανω φορητοτητα  και παιρνοντας τους τηλ. περιπου οταν ληγει το συμβολαιο μου η οταν κανουν αυξησεις ,μου κανουν παντα προσφορα,αυτο γινετε απο το 2009

Δημοσ.

Λοιπόν, ήμουν και εγώ κάτοχος 3play από τα Χριστούγεννα του '14 και αποφάσισα πως πλέον θα μου αρκούσε  το 2play. Εκανα την διακοπή και 2-3 μήνες μετά τους καλεσα και ζητησα καποια προσφορα για να ανανεώσω το απο καιρο ληγμενο συμβόλαιο. Τελικά μου πρόσφεραν αυτο το πακετο με τα κινητά με τελική τιμή 20,9 και 12μηνο συμβόλαιο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ήμουν και εγώ κάτοχος 3play από τα Χριστούγεννα του '14 και αποφάσισα πως πλέον θα μου αρκούσε το 2play. Εκανα την διακοπή και 2-3 μήνες μετά τους καλεσα και ζητησα καποια προσφορα για να ανανεώσω το απο καιρο ληγμενο συμβόλαιο. Τελικά μου πρόσφεραν αυτο το πακετο με τα κινητά με τελική τιμή 20,9 και 12μηνο συμβόλαιο.

Δεν σου έκαναν αντιπροσφορα με το που έδωσες εντολή για διακοπή?

Επεξ/σία από lephleg
Δημοσ.

Μου έκαναν μια αντιπροσφορά πριν κόψω την τηλεόραση αλλά δεν άξιζε για αυτό και επέμεινα να διακοπεί. Επειτα τους κάλεσα για την ανανέωση του συμβολαίου και μου έδωσαν αυτή τη τιμή. 

Δημοσ.

να δανειστώ το θέμα μιας κ είμαι σε παρόμοια θέση;

η νοβα μου δινει στα 37 ευρω απεριοριστα σταθερα, 12 κινητα, νετ και ολα τα σινεμα. ο οτε με 39 περιπου μου δινει 2 ωρες κινητα (φτανουν κ περισσευουν), απεριοριστα σταθερα, νετ κ το full tv. δεν μας ενδιαφερουν τα σπορ καναλια τι θα διαλεγατε;η αληθεια ειναι οτι η νοβα με κουρασε τοσα χρονια ολο βλακειες μου δινουν κ παραμενω μονο μπας κ βρεθει καποια στιγμη κατι καλυτερο.

τι λετε να κανω?σαν περιεχομενο η τβ της κοσμοτε πως είναι;

υπάρχει ελπιδα αν φυγω να με σταματησουν με κατι καλυτερο τελικα;θα προλαβω να ξαναγυρισω στη νοβα?

Δημοσ.

τι λετε να κανω?σαν περιεχομενο η τβ της κοσμοτε πως είναι;

Η NOVA TV υπερτερεί έναντι της COSMOTE (πρώην κάτοχος NOVA και νυν COSMOTE) από άποψη καινούργιων ταινιών και σειρών.

Αν δεν καίγεσαι να βλέπεις τις σχετικά κανούργιες ταινίες, τότε συμφέρει από άποψη κόστους η COSMOTE, η οποία βέβαια έχει κι αυτή μερικές αποκλειστικές συνεργασίες με κινηματογραφικές εταιρίες για την Α' τηλεοπτική προβολή ταινιών, αλλά όχι τόσες που έχει η NOVA.

Δημοσ.

Με πήρε τηλέφωνο γραφείο που συνεργάζεται με αυτούς και με πρότειναν αναβάθμιση σε vdsl με τελικά τιμή 26,40 ευρώ και νέο μόντεμ. Αξίζει άραγε? Αυτή τη στιγμή η ταχύτητα που έχω είναι στα 19 περίπου.

Δημοσ.

Συνδρομητής forthnet 3play, έληξε το συμβόλαιο και δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο εδώ και 3 μήνες, το αφήσαμε να αιωρείται γιατί δουλεύει όλη η οικογένεια. Μετά από επιμονή των γονέων, παίρνω τηλέφωνο στον ΟΤΕ για να μου πουν προσφορές, μου δίνει ένα πακέτο με 55 ευρώ που είναι πιο ακριβό εν τέλει από αυτό που προσφέρει στο site τους, την ευχαριστώ και το κλείνω. Παίρνω τηλέφωνο στη forthnet και ζητώ να διακοπεί τελείως η σύνδεση, με ρωτάει αν θέλω προσφορά, της είπα αν θέλετε κάνετε. Λίγες ώρες μετά παίρνει ο ΟΤΕ με πολύ καλή προσφορά και αποδέχομαι, η forthnet ακόμη παίρνει ή θα πάρει Παρασκευή ή πήρε και απλά λείπαμε όλοι από το σπίτι xD Γενικά, το "θα φύγω" είναι μεγάλος μοχλός κίνησης.

Δημοσ.

To "θα φύγω" δεν είναι μοχλός πίεσης. Το πράγματι να κάνεις φορητότητα είναι καθώς μόνο τότε βγαίνει στο σύστημα ως εντολή για καλύτερη προσφορά για ορισμένους. Πολύ λίγοι λένε "θα φύγω" και παίρνουν κάτι καλό αλλά αυτό είναι εντελώς τύχη και το πως θα πετύχει η κατάλληλη μέρα που θα το αιτηθεί ο πελάτης. Αν είχατε ιδέα πόσες εγγραφές γίνονται καθημερινά θα πάθετε πλάκα. Ας πούμε ότι η φορητότητα δίνει δυνατότητα περίπου 1 στους 20 να πάρουν καλύτερη προσφορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...