Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι υφισταμενος συνδρομητης στη Nova με ενα double-play πακετο εδω και περιπου 3-4 χρονια.

Επισκεπτομενος το site της Nova ειδα οτι αυτη τη περιοδο υπαρχει η παρακατω προσφορα για νεους συνδρομητες με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με τη δικη μου αλλα περιπου 18€ φθηνοτερα το μηνα για 24 μηνες:

http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2playplus/

ADSL 24 Mbps - Απεριοριστα Σταθερα - Απεριοριστα Κινητα

Δεν εχω επικοινωνησει μαζι τους για να δω τι προσφορα θα μου κανουν ως παλιο συνδρομητη, αλλα φανταζομαι δεν θα μου δωσουν τα ιδια απο τη στιγμη που ηδη "με εχουν".

Υπαρχει τροπος να τη διεκδικησω αλλιως? πχ να αλλαξω παροχο για λιγες μερες και να επιστρεψω? Θα αξιζε?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ενεργό συμβόλαιο όπου δεν ρισκάρεις να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου σε περίπτωση που δεν σε πάρουν για αντιπροσφορά ναι αξίζει να το κάνεις. Εχε υπόψη σου όμως ότι κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα σε πάρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ σε περιπτωση που δεν εχω αντιπροσφορα απο Nova στο καπακι, η περιοδος υπαναχωρησης απο το νεο συμβολαιο (νομιζω ισχυει 14 μερες) δεν αρκει για να θεωρηθω εκ νεου "νεος συνδρομητης" για την Nova ωστε να κλεισω το συγκεκριμενο πακετο μαζι τους μονος μου? Τι ψαχνω τωρα να μου πεις... πιθανοτατα οχι  :)

Επεξ/σία από lephleg
Δημοσ.

Αυτό δεν το γνωρίζω και πιθανώς να δημιουργήσει περισσότερες επιπλοκές για εσένα παρά για οποιονδήποτε πάροχο + ότι θα χρεωθείς από δυο πλευρές. Η περίοδος των 14 ημερών ναι μεν ισχύει για τις απομακρυσμένες συμφωνίες (κοινώς μην πας σε κατάστημα) αλλά αυτό καταλαβαίνεις ότι θα σου στοιχίσει τόσο σε χρόνο/χρήμα όσο και σε ταλαιπωρία που δεν θα έχεις υπηρεσίες για εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Αμφιβάλλω ότι αξίζει τόσο τρέξιμο για να γλυτώσεις λίγα ευρώ. 

Αποψη μου είναι να βρεις μια καλή προσφορά για νέους πελάτες από άλλη εταιρία (εκτός wind) και απλά περίμενε να σε πάρουν από nova για αντιπροσφορά. Αν δεν σου κάνουν αντιπροσφορά δεν χάνεις κάτι, θα πας στον νέο πάροχο με το συμφωνηθέν πρόγραμμα και κόστος. Επαναλαμβάνω όμως ότι αν είσαι δεσμευμένος σε συμβόλαιο πράξε με τρόπο που να αξίζει να το σπάσεις. Μην χρεωθείς δηλαδή τέλος αποδέσμευσης + τέλη φορητότητας + εξοπλισμό + διπλό πρώτο πάγιο στον νέο πάροχο κτλ κτλ και στο τέλος απλά έτρεξες για το τίποτα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λίγο προσοχή θέλει γιατί οι 14 μέρες ισχύουν ΑΡΚΕΊ να μην ενεργοποιηθεις στο νέο παροχο (κάπου υπάρχει και αναφορά σε αυτό στη σελίδα της εεττ αλλά είμαι από κινητό και δεν το βρίσκω

Δημοσ.

Λίγο προσοχή θέλει γιατί οι 14 μέρες ισχύουν ΑΡΚΕΊ να μην ενεργοποιηθεις στο νέο παροχο (κάπου υπάρχει και αναφορά σε αυτό στη σελίδα της εεττ αλλά είμαι από κινητό και δεν το βρίσκω

Κι όμως επειδή πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις εμένα με ενεργοποίησε η Wind στο δίκτυό της και 4 ημέρες μετά ζήτησα να με επιστρέψει πίσω στον ΟΤΕ που ήμουν και παλιότερα. Δεν δέχτηκε έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και φυσικά με επανέφερε πίσω πιστώνοντας όλα όσα είχε χρεώσει ,τέλος παγίου για ένα μήνα , χρέωση όσες κλήσεις είχα κάνει αυτές τις 4 ημέρες , τέλος απενεργοποίησης.

Δημοσ.

Οι 14 μέρες είναι λίγο "παραμύθι".Το κλειδί είναι να κάνεις την υπαναχώρηση το λιγότερο 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής στον καινούργιο παροχο.Αλλιως θα έχεις προβλήματα και τρεξίματα,ως παθών μιλάω.Και προσοχή κρατάμε ότι φαξ και SMS έχουμε ανταλλάξει με την κάθε εταιρία

Δημοσ.

Παραμύθι δεν είναι, απλά μια εταιρία δεν είναι χαζή να σε χάσει ως πελάτη και επειδή η παλιά σου εταιρία πρέπει να λάβει αντίστοιχη ενημέρωση από την νέα σου αυτό το χαρτάκι δεν το στέλνουν ποτέ στον παλιό πάροχο με την προσδοκία να σου σπάσουν τα νεύρα και να πεις "αϊ στο διάολο, ας μείνω όπως έχω, βαρέθηκα". Από όσο γνωρίζω μόνο ο οτε δεν κάνει τέτοιες κινήσεις. Αν είναι να φύγεις φεύγεις, ίσως σου κάνουν προσφορά ίσως όχι αλλά σε κάθε περίπτωση δεν θα σε ταλαιπωρήσουν. Το πόσο γρήγορα θα φύγει η γραμμή σου από αυτούς είναι καθαρά στο χέρι του νέου παρόχου. 

Δημοσ.

Αυτό δεν το γνωρίζω και πιθανώς να δημιουργήσει περισσότερες επιπλοκές για εσένα παρά για οποιονδήποτε πάροχο + ότι θα χρεωθείς από δυο πλευρές. Η περίοδος των 14 ημερών ναι μεν ισχύει για τις απομακρυσμένες συμφωνίες (κοινώς μην πας σε κατάστημα) αλλά αυτό καταλαβαίνεις ότι θα σου στοιχίσει τόσο σε χρόνο/χρήμα όσο και σε ταλαιπωρία που δεν θα έχεις υπηρεσίες για εκτεταμένο χρονικό διάστημα. Αμφιβάλλω ότι αξίζει τόσο τρέξιμο για να γλυτώσεις λίγα ευρώ. 

Αποψη μου είναι να βρεις μια καλή προσφορά για νέους πελάτες από άλλη εταιρία (εκτός wind) και απλά περίμενε να σε πάρουν από nova για αντιπροσφορά. Αν δεν σου κάνουν αντιπροσφορά δεν χάνεις κάτι, θα πας στον νέο πάροχο με το συμφωνηθέν πρόγραμμα και κόστος. Επαναλαμβάνω όμως ότι αν είσαι δεσμευμένος σε συμβόλαιο πράξε με τρόπο που να αξίζει να το σπάσεις. Μην χρεωθείς δηλαδή τέλος αποδέσμευσης + τέλη φορητότητας + εξοπλισμό + διπλό πρώτο πάγιο στον νέο πάροχο κτλ κτλ και στο τέλος απλά έτρεξες για το τίποτα. 

Δυστυχως δεν βρισκω αντιστοιχο πακετο με απεριοριστα κινητα καπου αλλου περα της nova.

Επισης η ελαχιστη διαρκεια παραμονης στο παλιο μου συμβολαιο εχει παρελθει εδω και καιρο (η ενεργοποιηση εγινε 11/2013) οποτε απο οσο γνωριζω δεν θα επιβαρυνθω κατι για να παω σε αλλο παροχο. Αυτος ηταν και ο λογος που σκεφτομουν οτι ισως να συμφερε ολο αυτο το περα-δωθε.

Δημοσ.

Δεν είναι απεριόριστα, απλά είναι αρκετές οι ώρες έτσι ώστε να βαφτίζονται απεριόριστες. Ακόμα και προς τα σταθερά οι ώρες είναι περιορισμένες αλλά είναι αρκετές και συνεπώς βαφτίζονται απεριόριστες. Αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι μεταξύ 10-15 ωρών σύνολο. Επίσης ο μόνος λόγος που προσφέρει τις "απεριόριστες" προς κινητά η Nova είναι γιατί δεν έχει τμήμα κινητής οπότε κάπως πρέπει να σε καλύψει στο κομμάτι αυτό.

Δεύτερον το κάθε συμβόλαιο/ανανέωση έχει συγκεκριμένη διάρκεια που πλέον ορίζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων για 24 μήνες. Αν λοιπόν έκανες σαφή συγκατάθεση παραμονής είτε σε κατάστημα είτε από το τηλέφωνο το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεσαι σε κάποιου είδους δέσμευση. Αν δεν έγινε η οποιαδήποτε επικοινωνία και απλά τρέχει το συμβόλαιο σου από τότε ναι είσαι ελεύθερος. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι απεριόριστα, απλά είναι αρκετές οι ώρες έτσι ώστε να βαφτίζονται απεριόριστες. Ακόμα και προς τα σταθερά οι ώρες είναι περιορισμένες αλλά είναι αρκετές και συνεπώς βαφτίζονται απεριόριστες. Αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι μεταξύ 10-15 ωρών σύνολο. Επίσης ο μόνος λόγος που προσφέρει τις "απεριόριστες" προς κινητά η Nova είναι γιατί δεν έχει τμήμα κινητής οπότε κάπως πρέπει να σε καλύψει στο κομμάτι αυτό.

Ναι αυτο που λες ισχυει, το ειχα τσεκαρει πριν κανενα 6μηνο. Ειναι καπου στις 15 ωρες, που παλι ομως ειναι αρκετα παραπανω απο τις 6 ωρες, πχ που δινει max η Cosmote.

Δεύτερον το κάθε συμβόλαιο/ανανέωση έχει συγκεκριμένη διάρκεια που πλέον ορίζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων για 24 μήνες. Αν λοιπόν έκανες σαφή συγκατάθεση παραμονής είτε σε κατάστημα είτε από το τηλέφωνο το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεσαι σε κάποιου είδους δέσμευση. Αν δεν έγινε η οποιαδήποτε επικοινωνία και απλά τρέχει το συμβόλαιο σου από τότε ναι είσαι ελεύθερος.

Δεν ειχε γινει καποια επικοινωνια απο οσο ξερω, οποτε ναι, πρεπει απλα να τρεχει το ιδιο συμβολαιο.

Σ'ευχαριστω για την αναλυτικη επιβεβαιωση.

Δημοσ.

Καλά αν χρειάζεσαι ώρες στο σταθερό για τον χ, ψ λόγο είναι κατανοητό αλλά ειλικρινά τις χρειάζεσαι; Η μόνη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ ότι θες τόσο χρόνο είναι να πληρώνεις εκτροπή επειδή π.χ. είσαι γιατρός και σε καλούν διαρκώς στο σταθερό ενώ και εσύ ο ίδιος είσαι συνεχώς σε κίνηση. Σε διαφορετική περίπτωση σοβαρά δεν σου φτάνουν πακέτα μεταξύ 1-6 ωρών ή μήπως είναι στο συναισθηματικό της υπόθεσης ότι επειδή έχεις τώρα Χ χρόνο ομιλίας θα τον "χάσεις"; 

Κατά τα άλλα καλές περιπέτειες σου εύχομαι και να μπορέσεις να βρεις ότι καλύτερο θες να πάρεις. 

Δημοσ.

Ειναι ιδιαζουσα περιπτωση φιλε ikaruga24 με πολλα μελη της οικογενειας να βρισκονται εν κινησει και ηλικιωμενους στο σπιτι που περνανε τις ωρες τους στα τηλεφωνα, οποτε οι ωρες καταναλωνονται και με το παραπανω. Το πιο πιθανο ειναι να μην προχωρησω σε κατι μιας και συνειδητοποιω πως θα εχω τρεχαματα οπως λες και ισως να μην αξιζει να διακινδυνευσω καν και το παρον συμβολαιο. €40 το μηνα με 14 ωρες μεση καταναλωση σε κινητα δεν ακουγεται και τοσο πολυ after all..  :lol:

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να δουλεύει στη Nova να μου κάνει άλλη προσφορά από τις ισχύουσες στο ιντερνετ για να έρθω από cosmote+cosmote tv σε nova? Το συμβόλαιο μου λήγει σε 3 μέρες από την cosmote. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οταν εκανα το συμβολαιο με απεριοριστα κινητα τους ρωτησα εαν εχει πολιτικη ορθης χρήσης και μου ειπαν όχι.. 

Στην εκτυπωση του συμβολαίο ομως το εγγραφε και εβαλα τον υπαλληλο να το διαγραψει και να βαλει σφραγιδα υπογραφη διπλα.

Ψιλοταραχτηκε αλλα το εκανε. (Κεντρικο καταστημα NOVA Ατθιδων και Συγγρου)

Οποτε εαν ποτε περασω τις 15 ωρες και με χρεωσουν εχω κρατησει το συμβολαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...