UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα Γιατί στην υπογραφή σου την μνήμη την λέει single channel?, έχεις ένα dimm? εγώ θα δοκίμαζα απο κάποιον φίλο ένα dual σετ να δώ άν συνεχιζόταν το πρόβλημα, επίσης θα έμπαινα στο site της asrock να βρώ άν υποστηρίζεται η μνήμη που έχω. http://www.asrock.com/mb/AMD/Fatal1ty%20AB350%20Gaming%20K4/#Memory Ναι, ένα dimm προς το παρών και θα πάρω άλλο ένα σύντομα. Ήταν περιορισμένο το budget επειδή πήρα οθόνες κτλ.. Χμμμ, θα το τσεκάρω ΚΑΙ αυτό. Δεν το ξανά έκανε το κόλλημα από χθες. Περιμένω να το κάνει, γιαυτό δεν ποστάρω updates. Η μνήμη αυτή δεν υποστηρίζεται απ την μητρική, αλλά υποστηριζόταν απ την asus prime που είχα, οπότε δεν νομίζω να είναι θέμα μιας που μου το έκανε και με την asus το ίδιο κόλλημα.. Επίσης έχω κάνει πολύωρα mem test χωρίς να μου βγάλει κάποιο θέμα.. Ναι και μάλιστα τρέχει με πολύ μεγάλα clocks και η μνήμη παίζει να φταίει βάλε μια ίδια (ή ένα άλλο ζευγάρι ίδιες) ρύθμιζε τα ρολόγια και τσέκαρε να δεις διαφορά... Το oc το είχα κάνει πριν καιρό ρε συ για λίγες ώρες.. Τώρα είναι όλα stock.
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μόλις άρχισε να το κάνει. Πρώτο βήμα που έκανα ήταν να κατεβάσω ένα αρχείο βίντεο απευθείας στον ssd και όχι να το πάρω απ το hdd για να δω αν φταίει ο δίσκος. Δεν φταίει τελικά. Δεύτερο βήμα, έκανα DISABLE device την κάρτα γραφικών και το πρόβλημα λύθηκε. (Όλα αυτά με βίντεο proof) Λέτε να φταίνε τίποτα drivers η να έχει θέμα η κάρτα; Έχω περάσει όλους τους drivers από 17.1κάτι μέχρι τους last 17.8.2 με DDU εννοείται. Πριν λίγο καιρό είχα θέματα με bsods (thread stuck in device driver) αλλά λύθηκε με τους 17.7.2 και μετά. Έχω την RX 580 Limited Edition 8gb btw.
Alexlooker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 1: ψαξε τις ρυθμίσεις του Bios (κατι διαβασα για cpu power states) 2: περιμενεις το επομενο Bios update 3: περιμενεις gpu drivers 4: μεχρι τοτε, windows 10 creators update! και ασε τα καλωδια και το υπολοιπο hardware ησυχο η λυση παιζει να ειναι μια ρυθμιση του bios η απο τα windows καποια ασυμβατότητα-bug έχεις ο λογος ειναι το πολυ νεο setup (ryzen) 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 1: ψαξε τις ρυθμίσεις του Bios (κατι διαβασα για cpu power states) 2: περιμενεις το επομενο Bios update 3: περιμενεις gpu drivers 4: μεχρι τοτε, windows 10 creators update! και ασε τα καλωδια και το υπολοιπο hardware ησυχο η λυση παιζει να ειναι μια ρυθμιση του bios η απο τα windows καποια ασυμβατότητα-bug έχεις ο λογος ειναι το πολυ νεο setup (ryzen) Τσέκαρα αλλά δεν βρήκα κάτι. Το θέμα το είχα με 2 μητρικές που είχα και με αρκετά bios updates και στις 2. Άρα χλωμό. Έχω την 15063.540, 1703 version aka Creators update. Και ο radiohead μου είπε πως παίζει να φταίνε τα 10ρια αλλά δεν ξέρω. Λές να περάσω κανα insider build μπας και ;
Alexlooker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τσέκαρα αλλά δεν βρήκα κάτι. Το θέμα το είχα με 2 μητρικές που είχα και με αρκετά bios updates και στις 2. Άρα χλωμό. Έχω την 15063.540, 1703 version aka Creators update. Και ο radiohead μου είπε πως παίζει να φταίνε τα 10ρια αλλά δεν ξέρω. Λές να περάσω κανα insider build μπας και ; οχι στο Google υπαρχει η λυση (ryzen issues windows 10) αλλα αντε να την βρεις. με αλλη καρτα γραφικων μπορει να μην εχεις θεμα παντως.
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Παντως το οτι λες οτι σου εκανε το ιδιο και με προηγουμενη μητρικη, τοτε αυτοματως πρεπει να κοιταξεις τι κοινο υπαρχει στο συστημα σου που υπηρξε και στις 2 μητρικες! Ειπες για την μνημη ας πουμε, αρα πρεπει να δοκιμασεις και με μια αλλη. Επισης βρες μια αλλη καρτα γραφικων μιας και εκει περιτριγυριζει το προβλημα... Για τροφοδοτικο δεν νομιζω γιατι θα ειχες θεματα αμα επαιζες φουλ κανα παιχνιδακι κτλ(βεβαια το ιδιο ισχυει και για την καρτα γραφικων αλλα λεμε τωρα...)Καλη τυχη φιλτατε! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Παντως το οτι λες οτι σου εκανε το ιδιο και με προηγουμενη μητρικη, τοτε αυτοματως πρεπει να κοιταξεις τι κοινο υπαρχει στο συστημα σου που υπηρξε και στις 2 μητρικες! Ειπες για την μνημη ας πουμε, αρα πρεπει να δοκιμασεις και με μια αλλη. Επισης βρες μια αλλη καρτα γραφικων μιας και εκει περιτριγυριζει το προβλημα... Για τροφοδοτικο δεν νομιζω γιατι θα ειχες θεματα αμα επαιζες φουλ κανα παιχνιδακι κτλ(βεβαια το ιδιο ισχυει και για την καρτα γραφικων αλλα λεμε τωρα...)Καλη τυχη φιλτατε! Μόνο battlefield 1 παίζω που και που και έχω κάποια σκαλώματα αλλά είναι θέμα ραμ προφανώς. Πέφτουν που και που τα fps στα 50κάτι απ τα 75-80 που έχω με ultra settings και κάποιες φορές είναι unplayable λες και παίζω σε slow motion. Γυρνάω πχ το mouse και γυρνάει η κάμερα 3 sec αργότερα. Αν υπήρχε θέμα με το τροφοδοτικό δεν θα έκλεινε τελείως το pc με τα βαριά games; Γιατί για μια - δυο μέρες έπαιζα πάλι battlefield 1 με oc στα 3900 κτλ κτλ Μόλις μετακόμισα και δεν υπάρχουν γνωστοί / φίλοι εδώ.. Οπότε τον ήπιαμε πανηγυρικά..
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ευκαιρια να βγεις κι απο το σπιτι λοιπον και να πας να γνωρισεις κοσμο! Και να τους ρωτας κατευθειαν! "Ξερεις απο pc?" Χαχαχα! :-D https://www.youtube.com/watch?v=hF6JqxvzTVA 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα