Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ σε άκυρες στιγμές αυτό το πρόβλημα που θα δείτε στο βίντεο.

Ανοίγω κάποιο αρχείο και σέρνεται ο Διας χωρίς λόγο και αιτία.

Το κάνει και σε VLC και σε BSplayer. Μόνο στον "stock" player δεν το κάνει. WTF?

Μόνο με restart φτιάχνει.

Όλα τα έχω stock, το σύστημα θα το βρείτε στην υπογραφή μου.

Το ίδιο κάνει και σε αρχεία που πέρασα στον Ssd για να δω μπας και φταίει ο HDD.

Πρόβλημα με θερμοκρασίες κτλ, δεν έχω επίσης. 

Έχω κάνει φορμάτ επίσης, έχω δοκιμάσει κ άλλη μητρική (άκυρο αλλά έπρεπε να το αναφέρω)

Τι μπορεί να παίζει;

EDIT.  Έκλεισα από το tray το sound blaster z control panel της κάρτας ήχου που έχω και το πρόβλημα λύθηκε. Ότι να ναι. Γιατί να το κάνει αυτό;

https://www.youtube.com/watch?v=-a8gi_hBsYc&feature=youtu.be

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Update.

Τελικά δεν ήταν αυτή η λύση. Απλά έτυχε και σταμάτησε να το κάνει. 

Τώρα μόλις το ξανά έπαθα και μόνο με restart έφτιαξε. 

Δημοσ.

το σύστημα θα το βρείτε στην υπογραφή μου.

tenor.gif

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

================================================================

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

/sarcasm_off

Το πρόβλημα σου μπορεί να σχετίζεται με ένα θέμα που υπήρχε με τις μητρικές για ryzen κανε update το bios σου.

• Like 2
Δημοσ.

Πάτα κλικ πάνω :P

Μου το έχει κάνει με 2 διαφορετικές μητρικές με διάφορα bios. 

To πάτησα γιαυτό ξέρω πως εχεις ryzen... απλά ειναι αρκετά μικρή έτσι και αλλιώς η υπογραφή σου.. αν δεν φαίνεται και πρέπει κάποιος να την πατήσει ποια η διαφορά απο το να βάλεις απλά ενα link? ο σκοπός μιας γραφικής υπογραφής είναι δείχνει τα γραφικά/κείμενο που περιέχει.. :P

Όσο για το Bios αναβάθμισε το δεν ειναι τιποτα στις μέρες μας.

Δημοσ.

Για βγαλε την Soundblaster και τρεξε το συστημα με την on board να δεις εχει προβλημα? Γιατι ειναι γνωστη η μαλακια που την δερνει την Creative εδω και μερικα χρονια με τους drivers που βγαζει.

• Like 2
Δημοσ.

Για βγαλε την Soundblaster και τρεξε το συστημα με την on board να δεις εχει προβλημα? Γιατι ειναι γνωστη η μαλακια που την δερνει την Creative εδω και μερικα χρονια με τους drivers που βγαζει.

Θα το τσεκάρω. 

Βάλε να δεις cpu και gpu χρήση όταν τρέχεις το βίντεο. Να δούμε μήπως κολλάει τίποτα στο hardware acceleration ή κάτι τέτοιο.

Έβαλα και είδα αρκετές φορές που μου το έκανε το πρόβλημα και δεν είδα κάτι περίεργο.. 

To πάτησα γιαυτό ξέρω πως εχεις ryzen... απλά ειναι αρκετά μικρή έτσι και αλλιώς η υπογραφή σου.. αν δεν φαίνεται και πρέπει κάποιος να την πατήσει ποια η διαφορά απο το να βάλεις απλά ενα link? ο σκοπός μιας γραφικής υπογραφής είναι δείχνει τα γραφικά/κείμενο που περιέχει.. :P

Όσο για το Bios αναβάθμισε το δεν ειναι τιποτα στις μέρες μας.

Έβαλα το last πριν κάτι μέρες και συνεχίζει. 

• Like 1
Δημοσ.

εχεις εγκατεστημενους τιποτα video codecs;

θεμα software ειναι. Τα mp3 δημιουργουν προβλημα; τα video .avi;

Δεν έχω βάλει τίποτα. Μόνο media player classic. Μου το έκανε και παλιότερα που το κατέβαζα μέσω εδώ https://www.codecguide.com/download_kl.htm

Μόνο με τα βίντεο έχω το θέμα.

Δημοσ.

κανε απεγκατασταση ολο το "πακετο" της καρτας γραφικων

και μετα   manual installation ΜΟΝΟ τους  ντραιβερ τησ καρτας  γραφικων.

https://verrytechnical.com/wp-content/uploads/2011/06/Catalyst_Install_5.png

(η φωτο ειναι ενδεικτικη)

τσεκαρεις  μονο την επιλογη ATI display driver.

Δημοσ.

μου έχει τύχει παρόμοιο θέμα με laptop, το οποίο freeζαριζε σε όλα τα βίντεο και όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η αίτία ήταν ο flash player. Κάνε μία δοκιμή και σε κάποιο βίντεο στο youtube π.χ πάτα δξί κλικ πάνω στον player και απενργοποίησε την επιτάχυνση υλικού. Σε εμένα δούλεψε σε 2 περιπτώσεις που είχα θέματα με τα βίντεο αλά το laptop είχε αυτό που περιγράφεις. Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας το οποιο δεν το είχα ψαξει περισσότερο. Μία δοκιμή κάνε μήπως δουλεψει και σε σένα.

Δημοσ.

κανε απεγκατασταση ολο το "πακετο" της καρτας γραφικων

και μετα   manual installation ΜΟΝΟ τους  ντραιβερ τησ καρτας  γραφικων.

https://verrytechnical.com/wp-content/uploads/2011/06/Catalyst_Install_5.png

(η φωτο ειναι ενδεικτικη)

τσεκαρεις  μονο την επιλογη ATI display driver.

Τα χω δοκιμάσει στο παρελθόν αυτά. Ακόμα και τώρα μόνο με τους drivers είμαι. 

Τι εγινε τελικα? Εκανες αυτο που σου προτεινα να δουμε αν συνεχιζει το προβλημα? :)

Όχι αλλά έκανα disable τελείως την sound blaster και συνεχίζει να το κάνει. Σε λίγο θα την βγάλω τελείως και θα περιμένω να δω αν θα κάνει τίποτα. 

μου έχει τύχει παρόμοιο θέμα με laptop, το οποίο freeζαριζε σε όλα τα βίντεο και όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η αίτία ήταν ο flash player. Κάνε μία δοκιμή και σε κάποιο βίντεο στο youtube π.χ πάτα δξί κλικ πάνω στον player και απενργοποίησε την επιτάχυνση υλικού. Σε εμένα δούλεψε σε 2 περιπτώσεις που είχα θέματα με τα βίντεο αλά το laptop είχε αυτό που περιγράφεις. Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας το οποιο δεν το είχα ψαξει περισσότερο. Μία δοκιμή κάνε μήπως δουλεψει και σε σένα.

Τίποτα δυστυχώς.. 

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως αν ανοίξω πχ το MPC χωρίς κάποιο αρχείο, δεν το κάνει αυτό το κόλλημα. 

Δημοσ.

Τα χω δοκιμάσει στο παρελθόν αυτά. Ακόμα και τώρα μόνο με τους drivers είμαι. 

Όχι αλλά έκανα disable τελείως την sound blaster και συνεχίζει να το κάνει. Σε λίγο θα την βγάλω τελείως και θα περιμένω να δω αν θα κάνει τίποτα. 

Τίποτα δυστυχώς.. 

Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως αν ανοίξω πχ το MPC χωρίς κάποιο αρχείο, δεν το κάνει αυτό το κόλλημα. 

Στην θέση σου και για να μην πολυπαιδεύεσαι,γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην βγάλεις άκρη ΠΟΤΕ, θα έβαα έναν άλλο σκληρό πάνω, θα έκανα ένα φορμ΄τ και καινούργια windows και θα έβλεπα εάν συνεχίζει να το κάνει με καθαρα windows.Εάν ναι σημαίνει ότι το θέμα είναι hardware, πιθανότητα κάποια ασυμβατότητα μεταξύ υλικών.Εάν όχι θα έβαζα  ένα ένα τα προγράμματα και τα λοιπά που έχω, ώστε να δω που θα κρασσάρει.

Στην θέση σου και για να μην πολυπαιδεύεσαι,γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην βγάλεις άκρη ΠΟΤΕ, θα έβαα έναν άλλο σκληρό πάνω, θα έκανα ένα φορμ΄τ και καινούργια windows και θα έβλεπα εάν συνεχίζει να το κάνει με καθαρα windows.Εάν ναι σημαίνει ότι το θέμα είναι hardware, πιθανότητα κάποια ασυμβατότητα μεταξύ υλικών.Εάν όχι θα έβαζα  ένα ένα τα προγράμματα και τα λοιπά που έχω, ώστε να δω που θα κρασσάρει.

Μήπως έχεις κανα NERO ΜΕ VIDEO EDITOR?Εάν ναι απεγκατέστησε και αυτό και ξαναδοκίμασε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...