Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφερε μια κοπελα ενα λαπτοπ που της επεσε καφες. Εχει πανω απο 5 μηνες ετσι. Το ανοιξα και ευτυχως δεν πηγε μεσα ο καφες. Στο πληκτρολογιο ομως αφησε κουσουρι. Πατας ας πουμε το q και γραφει "αααααα"

Φτιαχνεται? Γινεται να λυθει το πληκτρολογιο?

Δημοσ.

Μου εφερε μια κοπελα ενα λαπτοπ που της επεσε καφες. Εχει πανω απο 5 μηνες ετσι. Το ανοιξα και ευτυχως δεν πηγε μεσα ο καφες. Στο πληκτρολογιο ομως αφησε κουσουρι. Πατας ας πουμε το q και γραφει "αααααα"

αλλαγή θέλει και να το καθαρίσεις βγάζοντας πλήκτρο-πλήκτρο η οξείδωση έχει ξεκινήσει κάποια στιγμή θα σταματήσει να δουλεύει επίσης είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να βγάλεις τα πλήκτρα χωρίς ζημιά αλλαγή θέλει βρες κάποιο μεταχειρισμένο από τις αγγελίες  .... 

Δημοσ.

Ετσι απο απορια..καθομαι σιγα σιγα και λυνω το πληκτρολογιο για να το καθαρισω μεχρι μεσα την πλακετα. Wish me good luck (πληκτρολογιο θα αγοραστει παντως)

21014164_10211710743662612_3615730847518

Δημοσ.

επαθα το ιδιο με το δικο μου λαπτοπ.. μια στραβη κίνηση και σουπα το πληκτρολογιο, αλλά το γυρισα τουμπα αμεσως.. και ευτυχως το εσωτερικο του λαπτοπ μου δεν ηπιε καφε.. οποτε , ενα 20ευρο.. κ νεο πληκτρολογιο, χωρις αλλη ζημια.. ατιμο πραμα ο καφες κοντα σε υπολογιστή !!

• Like 1
Δημοσ.

Για το συγκεκριμενο το βρηκα ενα 35αρι. Οντως ατιμο. Δεν περιμενα να παει μεχρι την πλακετα. Δυστυχως ηταν να γινει. Ακουσε κατι βρισιδια η κοπελα βεβαια :P το εχω πει σε τοσα ατομα. ΠΟΤΕ υγρα πανω απο το λαπτοπ. Ειτε αυτο ειναι νερο ειτε καφες. Δεν με ακουνε.

• Like 1
Δημοσ.

Για το συγκεκριμενο το βρηκα ενα 35αρι. Οντως ατιμο. Δεν περιμενα να παει μεχρι την πλακετα. Δυστυχως ηταν να γινει. Ακουσε κατι βρισιδια η κοπελα βεβαια :P το εχω πει σε τοσα ατομα. ΠΟΤΕ υγρα πανω απο το λαπτοπ. Ειτε αυτο ειναι νερο ειτε καφες. Δεν με ακουνε.

δες στις αγγελίες μπορεί να βρεις ελληνικό με κάνα 15-20 αλλιώς πάρε ένα από κίνα-ebay και άλλαξε τα πλήκτρα 

επαθα το ιδιο με το δικο μου λαπτοπ.. μια στραβη κίνηση και σουπα το πληκτρολογιο, αλλά το γυρισα τουμπα αμεσως.. και ευτυχως το εσωτερικο του λαπτοπ μου δεν ηπιε καφε.. οποτε , ενα 20ευρο.. κ νεο πληκτρολογιο, χωρις αλλη ζημια.. ατιμο πραμα ο καφες κοντα σε υπολογιστή !!

το χειρότερο μένει παντού άλλο μπορούσε να το γλυτώσει μόλις έπεσε να απενεργοποιήσει τον υπολογιστή να βγάλει τα καπάκια και να το φυσήξει με πεπιεσμένο αέρα και μετά σπρέι για την οξείδωση και θα το έσωζε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...