Mille97 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Έχω αγοράσει το samsung galaxy s7 εδώ κ ένα μήνα και έχω παρατηρήσει σε κάποιες φωτογραφίες ενώ βγαίνουν κανονικά όταν πάω στην γκαλερί μου την ανοίγει κάπως περίεργα, ενώ μου τις δείχνει κανονικά, Όταν την ανοίγω είναι ξεθωριασμένη σε σχέση με το πως τραβήχτηκε και το δεξί μέρος της φωτογραφίας έχει πάει αριστερά κ το αντίστροφο.. Ξέρω κάπως περίεργο, Αλλά μπορεί κάποιος να μου πει τι πάει στραβά;;
kostasSTi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το πήρες καινούριο το κινητό ή μεταχειρισμένο; Δοκίμασες ένα hard reset; Επίσης, κατέβασε το QuickPic και δες αν εκεί απεικονίζονται σωστά.
Mille97 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Το αγορασα καινούργιο κ Κατεβασα την εφαρμογή που μου είπες, την δείχνει με αυτό τον τρόπο..
kostasSTi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αν εννοείς οτι τις δείχνει πάλι με τον ίδιο τρόπο, τότε δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν δεις οτι δε στρώνει, τότε θα χρειαστεί να πας στο service, πιθανόν να είναι πρόβλημα στο hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα