Προς το περιεχόμενο

Ψηφιακή Μηχανή-Τελική αναμέτρηση

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά λίγη βοήθεια στην επιλογή.Έχω βρεί στα ίδια λεφτά τις:

Sony DSC U-30

Olympus C-150

Fujifilm Q1

Ποια λέτε να επιλέξω απο τις τρείς?

Δημοσ.

Επειδή δεν ξέρω πολλά πράγματα από μηχανές ανάλυσε μου το λόγο για sony.Πάντως και εμένα αυτή μου άρεσε πιο πολύ εκτός από τη μικρή lcd αλλά τρώγεται αυτό

Δημοσ.

oi eidikoi einai ontos eidiki alla argoun sinithos na apantisoun opote as po kai ego tn gnomi mou.sony gia to logo oti exo tin p10 kai filoi exoun alla montela kai einai genika poiotikes.diladi dino mia psifo stin sony logo ebeirias me tin sigekrimenei marka!

Δημοσ.

ok thanks φίλε μου και έψαχνα να βρώ κάποιο συγκριτικό.Κάτι άλλο μήπως ξέρει κανείς μια μηχανή Medion 4.1Mp kai 3x optical την έχει το pcmagazine στα 160 ευρώ.Να λέει τπτ???

edit:Στα δύο αυτά site δεν βρήκα κάποιο review από αυτές τις μηχανές

Δημοσ.

έχει optical zoom γι'αυτό έλεγα για τη Medion που είναι πιο ακριβή από τη sony που γράφω(149euro έχει)!!!Anyway αποφάσισα να δώσω λίγα παραπάνω και να πάω στη Fujifilm Α205s 2ΜP και 3χ optical.Τι λέτε?Είναι καλή ή ξέμεινε σε τπτ ράφια?

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις πάντως να προτιμήσεις επώνυμη μάρκα! Όπως γράφουν και οι υπόλοιποι στο http://www.dpgr.gr θα μάθεις αρκετά για την αγορά σου και χωρίς να ρωτήσεις, αρκεί να κάνεις ένα search στα topics! ;)

Υ.Γ.: Εγώ πρόσφατα αγόρασα την Olympus C-5060 (τέλεια!!) και θα πουλήσω την προηγούμενη Olympus C-300 ούτε ενός χρόνου! Αν αρχίσεις με αυτό το χόμπυ, κολλάς!!! :D :D :D

Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα τη Minolta x-20 και ο θεός βοηθός αν το μικρό μέγεθος τα κάνει όλα χάλια.Από χαρ/κα πάντως είναι ότι ζητάω ακριβώς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...